Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Zwaar bevochten winst voor VVH dames 1

30-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het dan alweer zover.

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen stond op het programma!

 

Met 3 auto´s zijn wij vrijdagavond afgereisd naar Bakhuizen in het prachtige Gaasterland om te spelen tegen dames 1 van BEO. Ter voorbereiding van het seizoen hadden wij gedurende het trainingsweekend een oefenwedstrijd gespeeld tegen Grijpskerk en meegedaan aan het jaarlijkse CoVoS toernooi in Easterein. Beide vielen niet tegen. Natuurlijk moesten we weer inkomen, maar we waren niet ontevreden. Maar nu was het dus tijd voor onze eerste competitiewedstrijd en moesten we het echt laten zien.

De eerste set begonnen we sterk en vol zelfvertrouwen. De serve was goed en er was veel afwisseling in de aanval wat resulteerde in een mooie voorsprong. Halverwege de set sloeg dit echter ineens om. Door veel serve fouten aan de kant van VVH en een goede serve druk aan de kant van Bakhuizen wist BEO steeds meer puntjes te scoren. Wij wisten dit niet meer om te zetten en de set ging dan ook naar BEO. Uitslag eerste set 25-17 voor BEO.

 

De tweede set ging verder waar we de eerste set waren geëindigd. Het enthousiasme was ver te zoeken bij V.V.H. en de kopjes gingen steeds meer zakken. Als er dan wat misgaat, gaat meteen ook alles mis en op een gegeven moment stonden we zelfs achter met een stand van 22-9. We weigerden echter om op deze manier de derde set in te gaan en besloten dan ook om de tweede set zo goed mogelijk te eindigen. Uiteindelijk wisten we de set nog uit te rekken, maar helaas niet meer te winnen. BEO won dan ook met 25-16.

 

Door het einde van de tweede set kregen we steeds meer zelfvertrouwen en begonnen we steeds meer te vechten voor onze puntjes. Regina was de Swiffer van het team en veegde alle ballen van de vloer. Zelfs ballen die totaal niet voor haar bestemd waren. Haar knieën zijn op dit moment dan ook blauwer dan die van grote smurf. Daarnaast had Iris deze set een geweldige serve serie. Nummer acht van de tegenstander wist dan ook niet meer wat ze ermee aan moest. We wonnen deze set dan ook overtuigend met 15-25.

 

De vierde set was het alles of niks. Na het binnenhalen van de derde set wilden we de winst nu ook pakken. We bleven goed door spelen en dankzij een goede pass, serve druk en een paar mooie aanvallen was ook de vierde set voor ons (21-25).

 

De vijfde set maakten we zakelijk af met een uitslag van 10-15. We zijn super blij met deze uitslag en kunnen wel stellen dat dit echt een team effort is geweest. Om de wedstrijd met 2-3 te winnen na een achterstand van 2 sets is altijd een heerlijk gevoel.

 

Aankomende zaterdag spelen we om 17.00 uur in de Waddenhal tegen Stanfries uit IJlst. Kom dat zien!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Stichting Kunstuitleen HA-15: Kunstwerk van de Maand oktober 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Marja Driessens-Diessel kiest een kunstwerk van Tanja van Abbema, getiteld “After the storm”, als kunstwerk van de maand oktober 2017.

De jazz keert terug in Harlingen

30-09-2017

HARLINGEN - Ooit was Harlingen het bruisende middelpunt van de traditionele jazz in Friesland.

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van 27 september 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Wonen op het water, brandweer, beleeftuin/Harlinger Bos, fontein.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine