CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zwaar bevochten winst voor VVH dames 1

30-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend was het dan alweer zover.

De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen stond op het programma!

 

Met 3 auto´s zijn wij vrijdagavond afgereisd naar Bakhuizen in het prachtige Gaasterland om te spelen tegen dames 1 van BEO. Ter voorbereiding van het seizoen hadden wij gedurende het trainingsweekend een oefenwedstrijd gespeeld tegen Grijpskerk en meegedaan aan het jaarlijkse CoVoS toernooi in Easterein. Beide vielen niet tegen. Natuurlijk moesten we weer inkomen, maar we waren niet ontevreden. Maar nu was het dus tijd voor onze eerste competitiewedstrijd en moesten we het echt laten zien.

De eerste set begonnen we sterk en vol zelfvertrouwen. De serve was goed en er was veel afwisseling in de aanval wat resulteerde in een mooie voorsprong. Halverwege de set sloeg dit echter ineens om. Door veel serve fouten aan de kant van VVH en een goede serve druk aan de kant van Bakhuizen wist BEO steeds meer puntjes te scoren. Wij wisten dit niet meer om te zetten en de set ging dan ook naar BEO. Uitslag eerste set 25-17 voor BEO.

 

De tweede set ging verder waar we de eerste set waren geëindigd. Het enthousiasme was ver te zoeken bij V.V.H. en de kopjes gingen steeds meer zakken. Als er dan wat misgaat, gaat meteen ook alles mis en op een gegeven moment stonden we zelfs achter met een stand van 22-9. We weigerden echter om op deze manier de derde set in te gaan en besloten dan ook om de tweede set zo goed mogelijk te eindigen. Uiteindelijk wisten we de set nog uit te rekken, maar helaas niet meer te winnen. BEO won dan ook met 25-16.

 

Door het einde van de tweede set kregen we steeds meer zelfvertrouwen en begonnen we steeds meer te vechten voor onze puntjes. Regina was de Swiffer van het team en veegde alle ballen van de vloer. Zelfs ballen die totaal niet voor haar bestemd waren. Haar knieën zijn op dit moment dan ook blauwer dan die van grote smurf. Daarnaast had Iris deze set een geweldige serve serie. Nummer acht van de tegenstander wist dan ook niet meer wat ze ermee aan moest. We wonnen deze set dan ook overtuigend met 15-25.

 

De vierde set was het alles of niks. Na het binnenhalen van de derde set wilden we de winst nu ook pakken. We bleven goed door spelen en dankzij een goede pass, serve druk en een paar mooie aanvallen was ook de vierde set voor ons (21-25).

 

De vijfde set maakten we zakelijk af met een uitslag van 10-15. We zijn super blij met deze uitslag en kunnen wel stellen dat dit echt een team effort is geweest. Om de wedstrijd met 2-3 te winnen na een achterstand van 2 sets is altijd een heerlijk gevoel.

 

Aankomende zaterdag spelen we om 17.00 uur in de Waddenhal tegen Stanfries uit IJlst. Kom dat zien!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Stichting Kunstuitleen HA-15: Kunstwerk van de Maand oktober 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Marja Driessens-Diessel kiest een kunstwerk van Tanja van Abbema, getiteld “After the storm”, als kunstwerk van de maand oktober 2017.

De jazz keert terug in Harlingen

30-09-2017

HARLINGEN - Ooit was Harlingen het bruisende middelpunt van de traditionele jazz in Friesland.

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van 27 september 2017

30-09-2017

HARLINGEN - Wonen op het water, brandweer, beleeftuin/Harlinger Bos, fontein.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine