Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen: Kerstshoppen, lichtjes en véél gezelligheid!

07-12-2017

HARLINGEN - Breng zaterdag 9 december een bezoek aan Harlingen, want voor kerstinkopen hoef je echt niet naar Duitsland of de Randstad, onze stad heeft genoeg te bieden!

Zoutsloter Kerstmarkt in Harlingen: Kerstshoppen, lichtjes en véél gezelligheid! Foto: Dorus Breidenbach

In de karakteristieke zeehavenstad, wordt van 15.00-21.00 uur de 14e editie van dé Zoutsloter Kerstmarkt gehouden. Het grachtje ‘de Zoutsloot’ met aan weerszijden monumentale panden, vormt elk jaar weer het schitterende decor voor deze zeer gezellige kerstmarkt.

 

Zo'n 200 kramen in kerstsfeer bieden ook dit jaar weer een zeer gevarieerd aanbod. Al slenterend langs de kraampjes, op zoek naar cadeaus, accessoires, versieringen, kerststukken en andere hebbedingen, wordt je her en der verleid door de geur van winterse lekkernijen. Warm jezelf op met een lekkere Glühwein terwijl je naar een van de diverse optredens kijkt en kom helemaal in de knusse kerststemming!

 

Sfeervol verlichte woningen, kerstkoren en straattheater maken van de oude havenstad een waar kerstspektakel. De Kerstman met Rudolf en zijn (b)engeltjes is weer van de partij, er kan geknuffeld worden met kersttrollen en op het pleintje bij de Doopsgezinde Kerk kunnen schaapjes geaaid worden. De koren Panties & Bretels, Sjonge Jonge & ABFAB zullen her en der op de markt kerstliederen ten gehore brengen.

 

Ook binnen in de Doopsgezinde Kerk kan men zich even opwarmen onder het genot van optredens van o.a. de Boegspetters, Kimswerd Delight, de Skuumkoppen en Vocal Chain.

 

Voor de derde keer op rij wordt ook dit jaar weer één van de huiskamers aan de Zoutsloot omgetoverd tot Kerstcafé waar men, net als op het plein bij de Waddenvereniging en het plein bij de Jachthaven, kunt genieten van verschillende winterse versnaperingen.

 

Voor velen is de kerstmarkt een begrip, de gezelligste en mooiste van Noord Nederland. Vorig jaar is de Zoutsloter Kerstmarkt als vierde van Nederland, Duitsland en België geëindigd op de vraag ‘Wat is jou favoriete Kerstmarkt van 2016?’. Dit jaar gaat Harlingen natuurlijk voor nummer één! Is de Zoutsloter Kerstmarkt ook jou favoriet? Stem dan via http://verkeersbureaus.info/acties/2017/11/12/105002-wat-is-jouw-favoriete-kerstmarkt-van-2017 en vermeld onder de poll bij het veld “Anders” Harlingen.

 

Meer info - www.zoutsloterkerstmarkt.nl

 

Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Muziek Shoppen

Meer nieuws

KadoBonActie bij Restaurant-Wijnbar Ons

07-12-2017

HARLINGEN - Koop bij Restaurant-Wijnbar Ons een kadobon t.w.v. €75 en betaal maar €50!

Hema Harlingen extra open!

07-12-2017

HARLINGEN - Komend weekend is de Hema in Harlingen extra geopend.

D66 Harlingen uit de startblokken richting de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018

07-12-2017

HARLINGEN - De kandidatenlijst van D66 Harlingen voor de verkiezingen in maart 2018 is vastgesteld.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"