Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Zeerobben stuit op gemotiveerd Stiens

04-09-2017

STIENS - Tot een kwartier voor tijd stond de thuisclub nog op winst, maar in de slotfase liet Zeerobben na om toch het verschil te maken tussen de nieuwbakken eerste klasser en de modale tweede klasser.

Zeerobben stuit op gemotiveerd Stiens Zeerobben probeerde in de slotminuten met man en macht de winnende treffer te scoren maar bleef uiteindelijk steken op 1-1. Foto: Bert Drent.

Lang was Stiens gelijkwaardig aan de bezoekers. Over en weer verschenen de voorwaartsen voor het vijandelijk doel. Was Zeerobben in het eerste deel voor rust de bovenliggende partij, met de grootste mogelijkheden op voorsprong. Higor da Silva was meestal de onruststoker in het strafschopgebied. Bij één van zijn acties wurmde hij zich langs twee tegenstanders en plaatste op de inkomende Yander Zandbergen, over. Een vloeiende combinatie van Brent de Groot met Dylan Drent zorgde voor gevaar, maar doel werd er niet getroffen.

 

Dat gebeurde in de slotseconden van de eerste helft wel. In het strafschopgebied werd een speler van Stiens onreglementair vastgehouden en deze scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Gerrit Winkel maakte de 1 – 0.

 

Meteen na rust werd Higor da Sliva door twee verdedigers gemangeld binnen de zestien. Waar iedereen weer dacht aan een penalty, daar legde de referee de bal er net buiten. Dit was de enige vergissing van hem. Maar wel bepalend, want Drent schoot hard naast en dus bleef de stand ongewijzigd. Kort hierna kwamen Frank ten Hoeve en Higor een teenlengte te kort op een voorzet van Dylan Drent. De druk nam toe op het sterk op de verdediging leunende Stiens.

 

Het leek een kwestie van tijd, maar duurde nog wel tot de 80e minuut voordat de 1 – 1 tot stand kwam. Een diepe bal van Frank ten Hoeve op Higor da Silva leverde net het gaatje tussen verdediger en keeper op dat hij nodig had om met een boogballetje te scoren. Kansen regen zich aaneen, toch mocht Zeerobben van geluk spreken, dat invaller Armando Zwart na een snelle counter van de thuisclub op de juiste plaats stond om de inzet uit de doelmond te jagen.

 

Stiens was blij met dit puntje en voor de bezoekers restte een lichte kater. Hoewel niet op volle oorlogssterkte i.v.m. blessures, hadden de drie punten mee gemoeten naar Harlingen gezien de kansen.

 

De komende week speelt Zeerobben 1 op dinsdag om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen LSC. Voor het vervolg in de voorronde van de beker ontvangt  Zeerobben op zaterdag 9 september GAVC uit Grou op het Oostersportpark.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elfstedentocht non-stop per zeekajak, 200 kilometer in max 36 uur

04-09-2017

HARLINGEN - Kanovereniging “Onder de Wadden” te Franeker organiseert wegens groot succes alweer de 15e non-stop11 stedentocht per zeekajak op vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017.

Visserijdagen Harlingen: Iedereen bedankt!!

04-09-2017

HARLINGEN - De Visserijdagen Harlingen 2017 waren één groot feest.

Horecamunten Visserijdagen geldig t/m 10 september

04-09-2017

HARLINGEN - Voor het derde jaar op rij werd door de Harlinger Horeca tijdens de Visserijdagen het muntensysteem gehanteerd, dat ook op vele andere evenementen gebruikt wordt.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.