CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben stuit op gemotiveerd Stiens

04-09-2017

STIENS - Tot een kwartier voor tijd stond de thuisclub nog op winst, maar in de slotfase liet Zeerobben na om toch het verschil te maken tussen de nieuwbakken eerste klasser en de modale tweede klasser.

Zeerobben stuit op gemotiveerd Stiens Zeerobben probeerde in de slotminuten met man en macht de winnende treffer te scoren maar bleef uiteindelijk steken op 1-1. Foto: Bert Drent.

Lang was Stiens gelijkwaardig aan de bezoekers. Over en weer verschenen de voorwaartsen voor het vijandelijk doel. Was Zeerobben in het eerste deel voor rust de bovenliggende partij, met de grootste mogelijkheden op voorsprong. Higor da Silva was meestal de onruststoker in het strafschopgebied. Bij één van zijn acties wurmde hij zich langs twee tegenstanders en plaatste op de inkomende Yander Zandbergen, over. Een vloeiende combinatie van Brent de Groot met Dylan Drent zorgde voor gevaar, maar doel werd er niet getroffen.

 

Dat gebeurde in de slotseconden van de eerste helft wel. In het strafschopgebied werd een speler van Stiens onreglementair vastgehouden en deze scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Gerrit Winkel maakte de 1 – 0.

 

Meteen na rust werd Higor da Sliva door twee verdedigers gemangeld binnen de zestien. Waar iedereen weer dacht aan een penalty, daar legde de referee de bal er net buiten. Dit was de enige vergissing van hem. Maar wel bepalend, want Drent schoot hard naast en dus bleef de stand ongewijzigd. Kort hierna kwamen Frank ten Hoeve en Higor een teenlengte te kort op een voorzet van Dylan Drent. De druk nam toe op het sterk op de verdediging leunende Stiens.

 

Het leek een kwestie van tijd, maar duurde nog wel tot de 80e minuut voordat de 1 – 1 tot stand kwam. Een diepe bal van Frank ten Hoeve op Higor da Silva leverde net het gaatje tussen verdediger en keeper op dat hij nodig had om met een boogballetje te scoren. Kansen regen zich aaneen, toch mocht Zeerobben van geluk spreken, dat invaller Armando Zwart na een snelle counter van de thuisclub op de juiste plaats stond om de inzet uit de doelmond te jagen.

 

Stiens was blij met dit puntje en voor de bezoekers restte een lichte kater. Hoewel niet op volle oorlogssterkte i.v.m. blessures, hadden de drie punten mee gemoeten naar Harlingen gezien de kansen.

 

De komende week speelt Zeerobben 1 op dinsdag om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen LSC. Voor het vervolg in de voorronde van de beker ontvangt  Zeerobben op zaterdag 9 september GAVC uit Grou op het Oostersportpark.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elfstedentocht non-stop per zeekajak, 200 kilometer in max 36 uur

04-09-2017

HARLINGEN - Kanovereniging “Onder de Wadden” te Franeker organiseert wegens groot succes alweer de 15e non-stop11 stedentocht per zeekajak op vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017.

Visserijdagen Harlingen: Iedereen bedankt!!

04-09-2017

HARLINGEN - De Visserijdagen Harlingen 2017 waren één groot feest.

Horecamunten Visserijdagen geldig t/m 10 september

04-09-2017

HARLINGEN - Voor het derde jaar op rij werd door de Harlinger Horeca tijdens de Visserijdagen het muntensysteem gehanteerd, dat ook op vele andere evenementen gebruikt wordt.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen
Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen