CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18

27-08-2017

HARLINGEN - Er was de redactie en het productieteam veel aan gelegen om de presentatiegids van Zeerobben voor het seizoen 2017-2018 op tijd klaar te hebben voor het Caspar de Robles toernooi.

Zeerobben presenteert presentatiegids 17-18 Foto: Frans Bode.

Normaliter is het al een uitdaging om deze jaarlijkse klus te klaren voor de start van de competitie, maar nu werd de lat dus nog hoger gelegd. Maar het is hen gelukt. En hoe!

 

Die presentatiegids van Zeerobben oogst altijd veel lof van lezers en het is voor de club bijna een soort statussymbool geworden. De uitgave van dit jaar mag er ook weer zijn. Dankzij de redacteurs, dankzij de acquisiteurs, c.q. leden van de sponsorcommissie, dankzij de fotografen, dankzij ZWF Ontwerp, dankzij drukker Flevodruk, maar zonder de anderen tekort te willen doen toch ook en vooral dankzij vormgever Willem Heemskerk van willem.frl visuele communicatie. Zijn vormgeving is beeldbepalend geworden voor de uitstraling van Zeerobben.

En daar lag zaterdag het eerste exemplaar dus klaar om uitgereikt te worden. Ieder jaar zoekt Zeerobben daar iemand voor en het was dit jaar welhaast logisch dat dit eerste exemplaar deze keer moest gaan naar Anne Bergsma, directeur/eigenaar van Assurantiebedrijf Froonacker, de nieuwe Hoofd Jeugdsponsor van Zeerobben. In de gids wordt Froonacker ook nader voorgesteld aan de lezers. Voorzitter Johannes Woudstra toonde zich trots op de nieuwe gids en dankbaar dat hij het eerste exemplaar mocht overhandigen aan Anne Bergsma.

De gids ligt al ter inzage in het clubhuis De Robbenplaat, maar zal binnenkort ook bij alle leden en relaties in de bus vallen. Iets om naar uit te kijken.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi geslaagd

27-08-2017

HARLINGEN - Zaterdag vond de tweede editie van het Caspar de Robles PLUS Lunenborg toernooi plaats onder bijna ideale weersomstandigheden.

Lions Franeker-Harlingen bakken friet voor het goede doel!

27-08-2017

HARLINGEN - Tijdens het Dokfestival op woensdag 30 augustus aan de Willemshaven, met optredens van Jan Smit, Douwe Bob en Nickelzson, bakken de Lions Franeker-Harlingen van 19.30 tot 24.00 uur friet voor het goede doel.

Patrick Smit geeft spectaculaire Trial Mountainbike show!

27-08-2017

HARLINGEN - Nederlands Kampioen Mountainbike Trial geeft shows bij de Zomermarkt op de donderdag van de Visserijdagen Harlingen!

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen