Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben ontvangt FC Meppel

28-04-2017

HARLINGEN - Nadat Zeerobben op 25 maart met de overwinning op VVI de koppositie had overgenomen is een soort van aftellen begonnen.

Leven van wedstrijd naar wedstrijd en elke week weer eentje afvinken richting wat de apotheose van het seizoen moet worden. Afgelopen zaterdag, uit bij Stiens was daar een typerend voorbeeld van. Zeerobben speelde niet groots, maar pakte heel zakelijk de 3 punten en behield de krappe voorsprong op Hardegarijp en Be Quick Dokkum.
Zaterdag de volgende wedstrijd in die aftelrace, maar nu een tegenstander van een heel ander kaliber. FC Meppel komt naar Harlingen en die ploeg strijdt momenteel voor haar laatste kans op een prijs. Ze staan op de tweede plek in de derde periode en zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de koploper beentje te lichten en zo de leiding in de periode over te nemen. Ze moeten wel, anders is hun seizoen voorbij. En dat Meppel een niet te onderschatten tegenstander is bleek wel in de heenwedstrijd eerder dit seizoen. Onder koude en mistige omstandigheden toonde Meppel zich veel effectiever dan Zeerobben en dwong daarmee een 4-1 overwinning af.

 

Toch zal Zeerobben zich niet laten leiden door revanche gevoelens. Het uiteindelijke doel ligt immers verder weg en het is dat doel dat ook de opdracht voor deze wedstrijd bepaald. Met winst op koers blijven, zodat de slotfase met wedstrijden tegen Veenwouden en Hardegarijp met een (kleine) voorsprong kan worden begonnen. Maar dan kijken we al voor de wedstrijd van zaterdag uit en dat is gevaarlijk. Meppel zal tot de tanden gewapend aan de start verschijnen en Zeerobben zal tot het uiterste moeten gaan om de winst binnen te halen. Hoe dat gebeurt is in deze fase minder belangrijk dan dat het gebeurt.

 

En langs de lijn zal met een schuin oog tegelijkertijd worden gekeken naar de ontwikkelingen op de andere velden, met name bij de wedstrijden van Be Quick Dokkum (thuis tegen sc Joure) en Hardegarijp (uit tegen Nijland). Het belooft weer een spannende voetbalmiddag te worden. Kom en beleef het mee vanaf 15.00 uur op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Heren 50+ partij bij kv Eendracht

28-04-2017

HARLINGEN - Ook dit jaar beloofden de weermannen weer slecht weer op Koningsdag, maar deze keer kon de Heren 50+ knkb wedstrijd gewoon doorgaan.

Actueel fiscaal en financieel nieuws van Almamater

28-04-2017

HARLINGEN - Harlingenboeit.nl houdt je op de hoogte van actuele fiscale en juridische wetenswaardigheden van Almamater.

Muzikaal Feest ETF2017

28-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen donderdag was het traditionele Rotary-feest in de Engelse Tuin waar een keur van muzikanten hun uiterste best deed om goed voor de dag te komen.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei