Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Zeerobben ontvangt FC Meppel

28-04-2017

HARLINGEN - Nadat Zeerobben op 25 maart met de overwinning op VVI de koppositie had overgenomen is een soort van aftellen begonnen.

Leven van wedstrijd naar wedstrijd en elke week weer eentje afvinken richting wat de apotheose van het seizoen moet worden. Afgelopen zaterdag, uit bij Stiens was daar een typerend voorbeeld van. Zeerobben speelde niet groots, maar pakte heel zakelijk de 3 punten en behield de krappe voorsprong op Hardegarijp en Be Quick Dokkum.
Zaterdag de volgende wedstrijd in die aftelrace, maar nu een tegenstander van een heel ander kaliber. FC Meppel komt naar Harlingen en die ploeg strijdt momenteel voor haar laatste kans op een prijs. Ze staan op de tweede plek in de derde periode en zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de koploper beentje te lichten en zo de leiding in de periode over te nemen. Ze moeten wel, anders is hun seizoen voorbij. En dat Meppel een niet te onderschatten tegenstander is bleek wel in de heenwedstrijd eerder dit seizoen. Onder koude en mistige omstandigheden toonde Meppel zich veel effectiever dan Zeerobben en dwong daarmee een 4-1 overwinning af.

 

Toch zal Zeerobben zich niet laten leiden door revanche gevoelens. Het uiteindelijke doel ligt immers verder weg en het is dat doel dat ook de opdracht voor deze wedstrijd bepaald. Met winst op koers blijven, zodat de slotfase met wedstrijden tegen Veenwouden en Hardegarijp met een (kleine) voorsprong kan worden begonnen. Maar dan kijken we al voor de wedstrijd van zaterdag uit en dat is gevaarlijk. Meppel zal tot de tanden gewapend aan de start verschijnen en Zeerobben zal tot het uiterste moeten gaan om de winst binnen te halen. Hoe dat gebeurt is in deze fase minder belangrijk dan dat het gebeurt.

 

En langs de lijn zal met een schuin oog tegelijkertijd worden gekeken naar de ontwikkelingen op de andere velden, met name bij de wedstrijden van Be Quick Dokkum (thuis tegen sc Joure) en Hardegarijp (uit tegen Nijland). Het belooft weer een spannende voetbalmiddag te worden. Kom en beleef het mee vanaf 15.00 uur op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Heren 50+ partij bij kv Eendracht

28-04-2017

HARLINGEN - Ook dit jaar beloofden de weermannen weer slecht weer op Koningsdag, maar deze keer kon de Heren 50+ knkb wedstrijd gewoon doorgaan.

Actueel fiscaal en financieel nieuws van Almamater

28-04-2017

HARLINGEN - Harlingenboeit.nl houdt je op de hoogte van actuele fiscale en juridische wetenswaardigheden van Almamater.

Muzikaal Feest ETF2017

28-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen donderdag was het traditionele Rotary-feest in de Engelse Tuin waar een keur van muzikanten hun uiterste best deed om goed voor de dag te komen.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Almamater Almamater Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber