CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben ontvangt FC Meppel

28-04-2017

HARLINGEN - Nadat Zeerobben op 25 maart met de overwinning op VVI de koppositie had overgenomen is een soort van aftellen begonnen.

Leven van wedstrijd naar wedstrijd en elke week weer eentje afvinken richting wat de apotheose van het seizoen moet worden. Afgelopen zaterdag, uit bij Stiens was daar een typerend voorbeeld van. Zeerobben speelde niet groots, maar pakte heel zakelijk de 3 punten en behield de krappe voorsprong op Hardegarijp en Be Quick Dokkum.
Zaterdag de volgende wedstrijd in die aftelrace, maar nu een tegenstander van een heel ander kaliber. FC Meppel komt naar Harlingen en die ploeg strijdt momenteel voor haar laatste kans op een prijs. Ze staan op de tweede plek in de derde periode en zullen er ongetwijfeld alles aan doen om de koploper beentje te lichten en zo de leiding in de periode over te nemen. Ze moeten wel, anders is hun seizoen voorbij. En dat Meppel een niet te onderschatten tegenstander is bleek wel in de heenwedstrijd eerder dit seizoen. Onder koude en mistige omstandigheden toonde Meppel zich veel effectiever dan Zeerobben en dwong daarmee een 4-1 overwinning af.

 

Toch zal Zeerobben zich niet laten leiden door revanche gevoelens. Het uiteindelijke doel ligt immers verder weg en het is dat doel dat ook de opdracht voor deze wedstrijd bepaald. Met winst op koers blijven, zodat de slotfase met wedstrijden tegen Veenwouden en Hardegarijp met een (kleine) voorsprong kan worden begonnen. Maar dan kijken we al voor de wedstrijd van zaterdag uit en dat is gevaarlijk. Meppel zal tot de tanden gewapend aan de start verschijnen en Zeerobben zal tot het uiterste moeten gaan om de winst binnen te halen. Hoe dat gebeurt is in deze fase minder belangrijk dan dat het gebeurt.

 

En langs de lijn zal met een schuin oog tegelijkertijd worden gekeken naar de ontwikkelingen op de andere velden, met name bij de wedstrijden van Be Quick Dokkum (thuis tegen sc Joure) en Hardegarijp (uit tegen Nijland). Het belooft weer een spannende voetbalmiddag te worden. Kom en beleef het mee vanaf 15.00 uur op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Heren 50+ partij bij kv Eendracht

28-04-2017

HARLINGEN - Ook dit jaar beloofden de weermannen weer slecht weer op Koningsdag, maar deze keer kon de Heren 50+ knkb wedstrijd gewoon doorgaan.

Actueel fiscaal en financieel nieuws van Almamater

28-04-2017

HARLINGEN - Harlingenboeit.nl houdt je op de hoogte van actuele fiscale en juridische wetenswaardigheden van Almamater.

Muzikaal Feest ETF2017

28-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen donderdag was het traditionele Rotary-feest in de Engelse Tuin waar een keur van muzikanten hun uiterste best deed om goed voor de dag te komen.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad