Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Zeerobben introduceert de SinterDAB

05-12-2016

HARLINGEN – Afgelopen woensdag was het feest in de Robbenplaat bij Zeerobben.

Zeerobben introduceert de SinterDAB Foto: Kim Vlottes.

Sinterklaas en zijn Pieten hadden aangekondigd een bezoekje te brengen aan de jeugd van Zeerobben. Welnu dat heeft de Sint geweten. Niet alleen de kinderen maar ook de Sint en zijn Pieten beleefden een prachtige middag.

 

Om 15.00 verzamelden de kinderen zich met zichtbare spanning op de gezichten. Het feest begon uiteraard met liedjes zingen met de zangpiet, stuntelpiet en de voetbalpiet. Daarna begon de show “Het geheim van de Kroningsketting”. Het kwam natuuurlijk door de hulp van de kinderen allemaal weer goed op het einde en toen was het tijd om Sinterklaas binnen te schreeuwen en te zingen. De Sint liet de kinderen zingen en alle teams van zowel de Waddenrobkes als de JO9-teams werden bij de goedheiligman uitgenodigd. Tussendoor hadden de Sint en zijn pieten nog tijd om een balletje te trappen op het hoofdveld.

 

De teams hadden dit jaar allemaal een mooie “SinterDAB” teamfoto gemaakt en de Sint moest kiezen wie de mooiste DAB had gemaakt. Uiteindelijk won bij de Waddenrobkes het team Brazilie en bij de JO9 werd  JO9-5 de winnaar. Dit keer werd de leiding van deze teams beloond met toegangskaarten voor de wedstrijd van Heerenveen tegen Excelsior op 10 december. Nadat de Sint zowel op het veld als in de kantine bewezen had ook te kunnen “DABBEN” met alle kids, werd het tijd om de kadootjes uit te pakken! De Sint en zijn pieten had de kids in de kou zien voetballen en een paar Zeerobben handschoentjes zouden ze goed kunnen gebruiken.

 

Na het uitpakken kwamen de ouders om 17.00 uur de kinderen weer ophalen. Met rode wangen van een gezellige en toch ook wel spannende middag gingen ze voldaan weer huiswaarts. Tot volgend jaar.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

fc Harlingen wint niet van Warga

05-12-2016

HARLINGEN - Na de mooie overwinning vorige week thuis tegen Udiros, waren de verwachtingen deze zondag uit tegen Warga hooggespannen.

Bezoek Harlingen: dé Kerststad van het Noorden

05-12-2016

HARLINGEN - Zaterdag 10 december staat Harlingen weer geheel in het teken van de sfeervolle Zoutsloter Kerstmarkt en is daarmee dé Kerststad van het Noorden.

Dames 1 gaat knallend de winterstop in

05-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond speelde Dames 1 haar laatste (inhaal)wedstrijd op het veld tegen Lemmer.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine