Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Zeerobben eersteklasser, en nu?

21-05-2017

HARLINGEN - De promotie naar de eerste klasse is binnen de visie van Zeerobben een stap op weg naar een verder weg gelegen doel: een stabiele eersteklasser zijn in 2020.

Zeerobben eersteklasser, en nu? Yander Zandbergen komt m.i.v. het komend seizoen de selectie van Zeerobben versterken.

Dus is er na de euforie en het nagenieten gewoon weer werk aan de winkel richting het einddoel. Organisatorisch lijkt Zeerobben voor de buitenstaander wel klaar voor de eerste klasse. Intern is echter ook in beeld waar nog puntjes op de i dienen te worden gezet. Daar zal de komende maanden aan gesleuteld worden om in september klaar te zijn voor een nieuw en uitdagend seizoen.

De technische staf en het bestuur hebben vertrouwen uitgesproken in de huidige selectie en acht deze spelersgroep in staat het niveau in de eerste klasse aan te kunnen. Zeerobben is dan ook niet op zoek naar specifieke versterking. Als bekend gaan 2 spelers de club verlaten: Jordy Torenbeek vertrekt naar zondag hoofdklasser SWZ in Sneek en ook René Cnossen keert terug naar de Waterpoortstad, namelijk naar zondag tweedeklasser LSC. Alle andere spelers van de huidige groep hebben inmiddels bevestigd ook volgend seizoen graag bij Zeerobben te blijven voetballen. Daarmee komt aan alle speculaties een eind en dat is goed voor de gemoedsrust bij de staf en supporters.

Vanuit de jeugd zullen de A-junioren Brent de Groot en Armando Zwart in ieder geval tijdens de voorbereiding aansluiten bij de A-selectie. Zij zijn beide nog speelgerechtigd voor de JO19 jeugd, maar verdienen op grond van hun talenten de kans om te proberen een plaatsje in de definitieve selectie af te dwingen. Verder is duidelijk dat de status van eersteklasser een aanzuigende werking kan hebben op talenten uit de regio. Wie zich verder wil ontwikkelen op een hoger niveau is natuurlijk altijd welkom op het Oostersportpark.

 

Zo kwamen ook de eerste 2 “transfers” al tot stand. Yander Zandbergen, nu nog deel uitmakend van de eerste selectie van hoofdklasser Flevo Boys, verhuist wegens studie naar Leeuwarden en besloot na een oriëntatie bij Leeuwarder eersteklassers te kiezen voor de aantrekkingskracht van Zeerobben. Yander is een veelzijdige speler die op diverse plaatsen op het middenveld en in de aanval inzetbaar is. Van de vv Lemmer komt Jan Dirk van Looy naar Zeerobben. Jan Dirk is een typische rechtsback en besloot het na de degradatie van Lemmer hogerop te zoeken om zijn kunnen te testen.
Met de komst van Yander en Jan Dirk is het vertrek van Jordy en René in ieder geval getalsmatig opgevangen. Het is aan de nieuwelingen om te bewijzen dat dit ook kwalitatief zo zal zijn.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uniek kijkje op en bij project N31 Harlingen tijdens Dag van de Bouw

21-05-2017

HARLINGEN - Vele belangstellenden grepen afgelopen zaterdag de kans om een blik te werpen op en bij het project N31 Harlingen.

Horeca Toppers voor in de bediening gezocht

21-05-2017

HARLINGEN - Het terrasseizoen komt er aan!

Kimswerderweg weer open

21-05-2017

HARLINGEN - Vrijdagmiddag 19 mei jl. is de Kimswerderweg weer open gegaan.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus