CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Wintercompetitie Waddenrobkes

15-01-2018

HARLINGEN - Het is wintersport voor voetballend Nederland.

Wintercompetitie Waddenrobkes Elke donderdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur komen de Waddenrobkes bijeen in de Waddenhal voor de wintercompetitie. Foto: Frans Bode.

Maar niet voor de Waddenrobkes van Zeerobben. In december werden de laatste speelrondes van de wintercompetitie gespeeld maar na een korte breek ging deze competitie voor de voetballertjes van 6 tot 8 jaar alweer op donderdag 11 januari van start in de Waddenhal. Kinderen willen altijd wel voetballen. Als de vakanties voorbij zijn en  iedereen weer naar school gaat wil men ook weer voetballen.

 

Dat kan gelukkig bij Zeerobben. De activiteiten voor de jongste talenten van de club blijven niet beperkt tot af en toe een onderling toernooitje of spelmiddag maar elke week wordt er gevoetbald in de Waddenhal. En elke week blijkt maar weer hoe enthousiast de jeugd is. Wekelijks doen er rond de 35 kinderen mee. De groep van de Waddenrobkes is veel groter maar veel kinderen zitten nog op zwemles en moeten dus nog even verstek laten gaan. Zodra het diploma binnen is zullen ook zij weer aanschuiven bij deze prachtige competitie. Verheugd is de organisatie dan ook dat nog steeds veel kinderen, die kennis willen maken met de sport voetbal, de weg naar de Waddenrobkes weten te vinden. Wekelijks druppelen er weer nieuwe leden binnen die willen meemaken hoe het is om bij de Waddenrobkes te voetballen.  Dat is ook niet zo verwonderlijk als je kijkt hoeveel kinderen er de laatste 2 jaar hebben meegedaan aan het kleutervoetbal voor de leerlingen van alle basisscholen in Harlingen en Midlum. Op die dag hebben zij al een beetje kennis gemaakt met het voetbal bij en de trainers van Zeerobben. Ook dit jaar weer staan deze voetbaldagen voor de basisscholen van Harlingen en Midlum op de kalender. De stap om vervolgens lid te worden wordt daardoor misschien iets minder spannend voor de kinderen. Kinderen kunnen bovendien eerst proberen of dit wel iets is wat ze willen. Elke donderdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur zijn ze van harte welkom in de Waddenhal. De wintercompetitie gaat door tot eind februari. Daarna zoeken de kinderen het Oostersportpark weer op voor de start van de voorjaarscompetitie die begin maart van start zal gaan.

 

Maar ook de iets oudere kinderen (de JO9- en JO8-groep) kwamen alweer in actie.  Op zaterdag 23 december speelden zij hun eerste toernooi in de Waddenhal. De tweede speelronde was zaterdag 6 januari en de laatste speeldag staat voor zaterdag 17 februari op het programma. Dat houdt overigens de trainingen op het veld niet tegen. Zaalvoetballen is leuk natuurlijk maar uiteindelijk wil iedereen weer graag het veld op voor de voorjaarscompetitie. De voorbereidingen daarop zijn dus al in volle gang.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Een zeer interessante en gezellige Sjantermiddag!

15-01-2018

HARLINGEN - Zondagmiddag hebben we in de Lichtboei een zeer geslaagde Sjantermiddag -georganiseerd door de PvdA Harlingen- gehad.

Een kijkje achter de schermen van Toneelgezelschap Midlum

15-01-2018

MIDLUM - De afgelopen weken is er druk gerepeteerd om “STUK” speelklaar te krijgen.

De jazz is terug in Harlingen!

15-01-2018

HARLINGEN - Met een spetterend dubbelconcert is de jazz op zondag 14 januari teruggekeerd in Harlingen.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei