Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Wintercompetitie fc Harlingen nadert spannende ontknoping

16-02-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd in de Waddenhal de 4e ronde voor de onderlinge wintercompetitie van de fc Harlingen gespeeld.

Na al  2 rondes in de Waddenhal en 1 ronde 4 tegen 4 op het eigen kunstgrasveld te hebben gespeeld was dit de laatste keer dat er voor deze editie in de Waddenhal werd gespeeld.

 

Enthousiast aangemoedigd door hun trouwe supporters op de tribune streden een groot aantal jongens en meisjes om de dagzege en wat misschien voor velen nog wel belangrijker is de broodnodige punten die de spelers kunnen behalen voor het individuele klassement van de wintercompetitie. Na vele spannende wedstrijden konden de punten worden opgeteld en kwamen de volgende teams als dagwinnaars  van deze speelronde uit de bus.

 

JO7-1/JO9-5:

  punten voor tegen
1e    AZ 9 13 3
2e   Ajax 6 10 2
3e   PSV 3 6 9
4e   Feyenoord 1 2 18

                   

JO9-1/ JO9-2 / JO9-3:

  punten voor tegen
1e   PSV 12 12 1
2e   Feyenoord 4 11 5
3e   Ajax 1 5 13

MO11-1 / MO13-1:

  punten voor tegen
1e   Groningen 9 10 1
2e   Cambuur 7 6 3
3e   Heerenveen 1 1 10

JO13-1/ JO13-2 / JO13-3:

  punten voor tegen
1e  Dortmund 9 7 3
2e  Anderlecht 6 7 2
3e  Liverpool 3 5 6
4e  Arsenal 1 2 10

Zaterdag 18 februari is de 5e en tevens laatste ronde van de wintercompetitie en dit is een 4 tegen 4 toernooi op het eigen kunstgras veld van de fc Harlingen. De punten van alle spelers en speelsters die zij individueel hebben behaald in de voorgaande 4  rondes zijn in  alle klassen  door de competitieleider bij elkaar opgeteld en deze laatste tussenstand laat zien dat het weer heel erg spannend gaat worden wie er in de diverse klassen met de hoogste eer gaat strijken.

 

Het verschil tussen de nummers 1 en 4 bedraagt soms maar 3 punten en het is voor de competitieleider weer een hele toer geweest om de teams zodanig samen te stellen dat alle spelers uit de top van de ranglijsten kans maken op de 1e prijs en de teams ook nog gelijkwaardig op sterkte in te delen.

 

De aanvang van deze laatste ronde is zaterdag om 13.15 uur en de spelers dienen om uiterlijk 12.45 uur aanwezig te zijn in de kantine van de fc Harlingen. Na afloop van deze speelronde is de prijsuitreiking in de kantine.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Noa Teuben en David da Silva schoolzwemkampioenen van Harlingen

16-02-2017

HARLINGEN - Dinsdag middag stroomde zwembad het Derde Haad vol met enthousiaste kinderen en supporters voor het schoolzwemkampioenschap van Harlingen 2017.

Voorbeschouwing Zeerobben – Be Quick Dokkum

16-02-2017

HARLINGEN - Wie strijdt verder met Veenwouden om de eerste plaats?

Mantelzorgcompliment voor mantelzorgers in de gemeente Harlingen

16-02-2017

HARLINGEN - Inwoners van de gemeente Harlingen die voor een ander zorgen kunnen vanaf 2017 een mantelzorgcompliment ontvangen.

Reacties

Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien
ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot