Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wielrenners Ouwe Seun nog steeds aan kop in voorjaarscompetitie

10-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 maart stond de 5de rit in de voorjaarscompetitie Leeuwarden/Sneek op het programma.

Deze week werd gereden op het Kalverdijkje te Leeuwarden. Met bijna 70 man aan de start waarvan 6 Ouwe Seunen in het nieuwe clubtenue. Bij de heren Martin Swart, Dirk-Jan van Miltenburg en Dennie vd Kooi en bij de nieuwelingen/dames Jens Nieuwenburg, Sybine en Michelle Poot. De nieuwelingen/dames zouden het zwaar krijgen want Anna vd Breggen (Olympisch Kampioen) en Anouska Koster (Nederlands Kampioen) stonden ook aan de start.

 

Gelijk na de start ging klassement leider Martin bij de heren ervandoor en kreeg nr.2 Mathijs Steenhuis met zich mee. In de tweede ronde sloten nog 5 man aan en de kopgroep was gevormd, door de goede samenwerking zouden ze deze mannen na de finish pas weer terugzien. Ondertussen was Sybine onderuitgegaan bij 1 van de valpartijen en had zoveel last van haar heup dat ze niet verder kon fietsen.

 

Jens reed de hele wedstrijd mooi voorin het peloton en mocht na 45 minuten en 3 ronden de sprint aangaan en werd knap 4de en hij blijft leider in het algemene klassement. Michelle reed de wedstrijd uit en eindigde in het peloton. Een kwartiertje later mochten de heren in de kopgroep sprinten voor de overwinning, Martin kon het niet afmaken tegen de andere sterke renners en werd 5de maar is nog wel leider in het algemeen klassement. Dennie reed de wedstrijd in het peloton uit en Dirk-Jan moest in zijn eerste wedstrijd van het jaar, 10 min. voor het eind lossen maar dat is geen schande met een gemiddelde van boven de 40 km/h.

 

Volgende week rit 6 op het Schuttersveld in Sneek.

In de voorlopige tussenstand van de voorjaars competitie gaan nog steeds twee Ouwe Seunen aan de leiding: Martin Swart bij de heren en Jens Nieuwenburg (1e jaars) bij de dames/nieuwelingen.

 

Info: WWW.WCTOUWESEUN.NL

Facebook: Wielervereniging WCT Ouwe Seun

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Joure

10-03-2017

HARLINGEN - Zeerobben doet weer mee.

Mooie resultaten bij turnwedstrijden in Stiens

10-03-2017

STIENS - Voor V&K-Stenenman turnden de meiden Bo Dekkers, Sharmila Cupers, Kirsten Postma, Lieke Odinga, Iris Tamminga en Sterre Bambach hebben afgelopen zaterdag 4 maart hun 2e plaatsingswedstrijd in sportcentrum "It Gryn" te Stiens.

Deze week in “Afslag Harlingen”

10-03-2017

HARLINGEN - Zaterdag 11 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Albertus vd Plaats.

Reacties

De LichtboeiDe Lichtboei Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode CatsHaarmode Cats Ons Food&WineOns Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) ForHim MenswearForHim Menswear Visie EventsVisie Events IJssalon Min12IJssalon Min12 Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Vogelaar AudioVogelaar Audio Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Plus LunenborgPlus Lunenborg Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Zensa ModaZensa Moda Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Hema HarlingenHema Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen Dio JurienDio Jurien Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Hubo-FaberHubo-Faber Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas AlmamaterAlmamater Karsten WonenKarsten Wonen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Fotografie DorusFotografie Dorus Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns Atelier de GrootAtelier de Groot Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam
Hubo-FaberHubo-Faber Hema HarlingenHema Harlingen Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas IJssalon Min12IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Atelier de GrootAtelier de Groot Visie EventsVisie Events Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode CatsHaarmode Cats Karsten WonenKarsten Wonen VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen