Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Wie Kent Mina Caputo

13-04-2017

HARLINGEN - Dat grunge altijd hard moet zijn is helemaal niet waar.

Aanstaande vrijdag is het de beurt aan de zachtere kant. En die is net zo mooi. Onze Wie Kentartiest is Mina Caputo, geboren als Keith Caputo is een Amerikaanse rockzangeres. Ze is zangeres van de New Yorkse metalband Life of Agony maar heeft ook wat solo albums uitgebracht. Daar besteden we in deze uitzending aandacht aan. En voor wie dat nog vraagtekens op roept noemen we nog even namen als: Nightwish en Within Temptation.

 

En er is meer! Er is de Powervrouw, er is de Zwarte Schijf, en we hebben weer een nummer 1. En Herman heeft ook al zijn keuze gemaild.

 

Wie Kent is een programma van Anita Damsma en Roeland Aalfs, één keer in de veertien dag op de vrijdagavond van 21.00 uur tot 23.00 uur  te vinden op www.radiostadharlingen.nl in de ether of via Tunein. Voor tips en suggesties kun je mailen met rsh.wiekent@gmail.com.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

William Boothstraat 2-3

8862 TL HARLINGEN

 

0517 412324

 

info@radiostadharlingen.nl

 

www.radiostadharlingen.nl

 

RSHnieuws

 

Radio Stad Harlingen

 

Muziek

Meer nieuws

Nog enkele plekken beschikbaar voor de Univé voetbaldagen

13-04-2017

HARLINGEN - Aanmelden is nog tot 16 april mogelijk.

Nieuwe boekwinkel in Harlingen

13-04-2017

HARLINGEN - De echte boekenliefhebbers kennen De Jong Boeken al van markten in Harlingen en nu is er ook een winkel aan de Noorderhaven 4, naast Pippel (houten speelgoed).

Cultuurmenu HORIZON aangespoeld in Harlingen

13-04-2017

HARLINGEN - Bij Strandpaviljoen ’t Zilt in Harlingen spoelde woensdag 12 april het eerste exemplaar aan van HORIZON, het nieuwe Cultuurmenu voor de gemeente Harlingen voor het schoolseizoen 2017-2018.

Reacties

Ons Food&WineOns Food&Wine Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Zensa ModaZensa Moda Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Atelier de GrootAtelier de Groot De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. De LichtboeiDe Lichtboei Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Karsten WonenKarsten Wonen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Hema HarlingenHema Harlingen Visie EventsVisie Events Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie ForHim MenswearForHim Menswear Vogelaar AudioVogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12IJssalon Min12 Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Kamsma SchoenenKamsma Schoenen AlmamaterAlmamater Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Hubo-FaberHubo-Faber Plus LunenborgPlus Lunenborg Fotografie DorusFotografie Dorus Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Copini OpticiënsCopini Opticiëns Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona BENG EvenementenBENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Hema HarlingenHema Harlingen Hubo-FaberHubo-Faber Fotografie DorusFotografie Dorus AlmamaterAlmamater BENG EvenementenBENG Evenementen Atelier de GrootAtelier de Groot Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht"