Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Waddenvereniging wil Wereldpark Waddenzee

31-01-2017

HARLINGEN - In de afgelopen weken heeft de Waddenvereniging haar punt gemaakt: er is het een en ander mis met het beheer van de Waddenzee.

Door Waddenvereniging

 

Er zijn vele organisaties die allemaal iets doen aan het beheer van de Waddenzee. Maar welke daarvan moeten we aanspreken op het niet behalen van belangrijke beleidsdoelen, zoals het verbeteren van de natuur en het beschermen van het open landschap? Wie had daar tijd en geld voor vrij moeten maken? En belangrijker: wie gaat dat de komende tijd wél doen? Tot 2018 wordt er gewerkt aan meer samenwerking tussen de beheerorganisaties. De Waddenvereniging is ervan overtuigd dat er uiteindelijk maar één oplossing is dat dit probleem structureel te lijf kan gaan.

Dat is het opvolgen van het advies van de Rekenkamer uit 2013, dat stelt: “één partij zou de regie moeten voeren over het natuurbeheer”. Nederland kent natuurlijk al natuurgebieden met een aparte organisatievorm: de nationale parken. Aangezien de Waddenzee een Werelderfgoed is, ligt in dit geval “Wereld Park Wadden” (WPW) meer voor de hand. Het WPW moet een organisatie zijn met hart voor het wad en kennis van zaken.

 

Petitie Waddenzee Werelderfgoed moet beter

Het gaat niet goed met het waddengebied. De natuur en het open landschap van de Waddenzee moet beschermd en verbeterd worden. In maart zijn de Tweede Kamer verkiezingen. Hét moment om aan de politiek duidelijk te maken dat het beter moet met Waddenzee Werelderfgoed. Doe mee, kies voor beter!

Algemeen Natuur & Milieu Regio

Meer nieuws

Elvis on Air bij Radio Stad Harlingen

31-01-2017

HARLINGEN - Zaterdag 4 februari verzorgen Rob en Doede van der Hoek weer een uitzending van Elvis on Air.

Het Schoolzwemkampioenschap 2017 van Harlingen!

31-01-2017

HARLINGEN - Op dinsdag 14 februari 2017 is het schoolzwemkampioenschap van Harlingen.

Harlingen vraagt inwoners mee te schrijven aan de begroting

31-01-2017

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat in 2017 een pilot Burgerbegroting organiseren.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Almamater Almamater Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie