CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Waddenrobkes weer van start

07-09-2017

HARLINGEN - Afgelopen woensdag zijn de trainingen voor de Waddenrobkes weer van start gegaan bij Zeerobben.

Waddenrobkes weer van start Afgelopen woensdag zijn de Waddenrobkes weer van start gegaan met de 1e training. De trainers konden maar liefst 38 kinderen verwelkomen. Foto: Frans Bode.

De zo succesvolle onderlinge competitie voor 5- en 6-jarigen zal ook eind september weer van start gaan. En de trainers die klaar stonden werden blij verrast. Maar liefst 38 kinderen kwamen af op de 1e training.

 

Al spelend voetballen op kleine veldjes waardoor je veel aan de bal komt en voetballen tegen leeftijdsgenoten waardoor de onderlinge krachtverschillen niet groot zijn. Dat is zo’n beetje in het kort gezegd waar de Waddenrobkes voor staan. En sinds afgelopen jaar is nog maar eens benadrukt dat het alleen en dan ook allen maar gaat om het plezier. Uitslagen zijn niet belangrijk. Het plezier in het voetbal des te meer. Daarom worden er ook geen uitslagen en standen meer bijgehouden en is er aan het eind van de competitie een grootse prijsuitreiking met alleen maar winnaars en dus gouden medailles voor iedereen. En dat sluit weer goed aan bij de nieuwe spelvormen van de KNVB. Zeerobben had een vooruitziende blik zeg maar.

 

Afgelopen woensdag stonden de trainers weer klaar om de kinderen te trainen. En de kinderen kunnen ook thuis volop oefenen want hoofdsponsor van Zeerobben, Smeding Groente en Fruit , heeft voor elk Waddenrobke een echte leren bal beschikbaar gesteld. Misschien wel een extra stimulans om eens te komen kijken bij de trainingen van de Waddenrobkes.  Het blijft spannend allemaal en daarom is het mogelijk om eerst eens te komen kijken of misschien eens mee te trainen. Zo kom je er snel achter of voetbal iets voor je is. De trainingen zijn op de woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Oud Harlingen op Open Monumentendag

07-09-2017

HARLINGEN - Zaterdag 9 september is Open Monumentendag.

Ruim 90 deelnemers bij jubileumtocht Zeezwemtocht!

07-09-2017

HARLINGEN - Weersomstandigheden spelen een rol van betekenis!

Afslag Harlingen seizoen 2017-2018

07-09-2017

HARLINGEN - De zomervakantie is weer voorbij.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater
Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus