Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

VVH houdt tweede plek ondanks off-day in Assen

19-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond alweer de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen op het programma voor het eerste herenteam van VVH Harlingen.

Animo ’68 was de tegenstander in Assen.

 

Helaas bleek al snel dat het niet de dag van de Harlingers was. De servicepass was zwak en het ontbeerde de ploeg aan aanvalskracht en overtuiging, terwijl de ervaren thuisploeg dit juist wel etaleerde. Het zwakke spelen van VVH, maakte dat er nog meer vertrouwen kwam bij de Assenaren en dat ze sterker en sterker begonnen te serveren.  De eerste set ging zodoende met 25-19 naar Animo.

 

In set twee had Jan meerdere aanpassingen in de opstelling gebracht en was het spelbeeld compleet anders. Nu was het VVH dat de lakens uitdeelde. Onder leiding van goede services van Ignarts, Marnik en Meindert Paul werd een ruime voorsprong genomen en wist Animo geen antwoord hierop te krijgen. Mooie Harlinger aanvallen vlogen hen om de oren. Met 9-25 was de set voor de Harlingers.

 

Dit spelniveau wist VVH helaas in de volgende twee sets helaas niet vast te houden. Het bleef verzanden in eigen fouten in serve, pass en aanval. Dat de thuisploeg na zo’n oorwassing als de tweede set de sets sterk, slim en opportunistisch speelde was overigens erg knap te noemen.  Coach Jan Kamminga probeerde met wissels en time-outs verbeteringen in het Harlinger spel te krijgen, maar het was tevergeefs. Met 3-1 ging de wedstrijd naar Animo ’68.

 

Na 11 gespeelde wedstrijden staat VVH nog steeds op een zeer nette tweede plek, maar de koploper Sudosa-Desto heeft maarliefst een voorsprong van 13 punten en lijkt op een eenvoudig kampioenschap af te stevenen. Dit is overigens, gezien de kwaliteiten van hun team, niet meer dan terecht. Toch mag er veel tevredenheid zijn het eerste herenteam van VVH. Van de 11 gespeelde wedstrijden zijn er 9 gewonnen en de jongere spelers  in het team laten wekelijks zien stapjes vooruit te zetten in hun niveau.

 

Op 14 januari wacht de eerst volgende wedstrijd. Dan komt koploper Sudosa-Desto op bezoek in de Harlinger Waddenhal en mag VVH een poging wagen om als eerste team deze ploeg te verslaan. Om 19.00 uur begint de wedstrijd.

 

De stand in de landelijke Tweede divisie ziet er na 11 wedstrijden als volgt uit:

1. Sudosa/Desto 1 49
2. Casco Montage/VVH 1 36
3. Lycurgus 2 33
4. HVV 1 33
5. CSV Zwolle 1 31
6. Veracles 1  24
7. Donitas 2 24
8. VC Sneek 1 22
9. Ritola 1 20
10. Animo '68 1 18
11. Captains Kangeroe 1 15
12. Lycurgus 3 15

                     

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sfeervolle lichtjestocht druk bezocht

19-12-2016

HARLINGEN - Zo’n 600 mensen namen zaterdag deel aan de Lichtjestocht van Oud Harlingen.

Uitslag eerste trekking HOV Winter Stempelactie 2016

19-12-2016

HARLINGEN - De eerste trekking van HOV Winter Stempelactie 2016 heeft plaatsgevonden.

Okke Hel aanwezig tijdens 1e midwinter sprintkampioenschap

19-12-2016

HARLINGEN - Afgelopen zondag was Okke Hel aanwezig in Zaandam voor de 1e midwinter sprintkampioenschap.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear