Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

VVH heren 1 laat kansen liggen in Assen

03-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag speelde Casco Montage / VVH H1 in Assen tegen Sudosa – Desto.

Twee weken eerder in de beker won VVH nog met 2-0, maar de verwachting was dat het nu een stuk lastiger zou worden. Zo’n anderhalf uur na het eerste fluitsignaal bleek dit vermoeden juist.

 

In de eerste set was het een gelijkopgaande strijd. Hoe de teams aan hun punten kwamen verschilde echter nogal. Sudosa deed dit voornamelijk door hun aanvalskracht te benutten, terwijl VVH de punten vooral behaalde door servedruk van onde randere Meindert Paul Kwast en Ignarts Bakker. Tot het einde bleef de set spannend en eenmaal boven de twintig hadden de Harlingers het initiatief en kwamen op setpoint (23-24). Door drie Harlinger fouten op rij (in de verdediging, aanval en servepass) was het Sudosa die de set binnenhaalde.

 

Het winnen van de eerste set gaf de thuisploeg in de tweede en derde set veel extra vertrouwen. Hun servedruk ging omhoog en voor het net lieten de Assenaren zien over meer aanvalskracht te beschikken en hier ook effectiever mee om te gaan. De Skûtsjeboys wisten hier zeer weinig tegenover te stellen. De structuur in het Harlinger spel was ver te zoeken en aanvallend werden vele fouten gemaakt. Dat terwijl de servepass bij tijd en wijlen helemaal niet zo slecht nog niet was. VVH begon in deze periode van de wedstrijd veelvuldig te wisselen. Ewout Schat nam de spelverdeling op zich, Rik Sijtsma kwam op de diagonaal te staan en Stefan de Jong kwam op het midden binnen de lijnen. Beide sets gingen echter (zeer terecht) met ruim verschil naar Sudosa.

 

In set vier nam VVH zich voor nog één keer te knokken om een punt mee te nemen. Het begin van de set was voor Sudosa maar gaandeweg de set begon VVH beter in het spel te komen. Via de buitenkanten begon VVH beter tot scoren te komen en ook in de blokkering werden vele punten gescoord. Met name Stefan gaf hierin een aantal keren een goed voorbeeld. Een zeven punten achterstand werd weggepoetst en op 23-24 was het VVH die evenals in de eerste set een setpoint kreeg. Net als in die eerste set werd deze niet verzilverd en met 26-24 was het Sudosa die de volle buit pakte.

 

De kansen die onbenut waren gebleven, zorgde voor teleurstelling bij VVH, maar dat de (gehele) wedstrijd verloren werd kon bij de mannen rekenen op begrip. Sudosa was erg goed voor de dag gekomen en speelde gewoon een heel stuk sterker, slimmer en taakbewuster. Komende zaterdag komt het eerste herenteam van Sneek langs in de Waddenhal. Trainer Jan Kamminga zal de trainingen deze week dus moeten gebruiken om de onnauwkeurigheden in het spel eruit te halen.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorlichtingsproject “SPAM” van start

03-10-2016

HARLINGEN - De RSG Simon Vestdijk, de Maritieme Academie Harlingen en het Jongerenwerk Harlingen organiseren gezamenlijk een nieuw voorlichtingsproject “SPAM”.

Opnieuw winst voor fc Harlingen VR 1

03-10-2016

HARLINGEN - Het dameselftal van fc Harlingen VR 1 moest afgelopen zaterdag voor haar derde competitiewedstrijd uit spelen tegen de dames van de sc Berlikum VR 2.

Speciaalbier Festival 'Doktober' uniek in Friesland

03-10-2016

HARLINGEN - Op dit festival is het thema: niet gieten, maar genieten!

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen