Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

VVH heren 1 behoudt plek in linkerrijtje na overwinning

31-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag kwam medepromovendus en bijna naamgenoot HVV langs in de Waddenhal.

Na anderhalf uur knokken, waren het de mannen van Casco Montage / VVH heren 1 die de meeste punten bij hun seizoenstotaal mochten bijschrijven.

 

De eerste set begon VVH met de volgende opstelling: Johannes Bult op spelverdeling, Koen Sikkema en Marnik Agema op de buitenaanval, Reinier Kwast als diagonaalaanvaller, Ignarts Bakker op midaanval samen met Sjoerd Tekstra (die voor het eerst dit seizoen een basisplek kreeg). Op de bank bij coach Jan Kamminga begonnen Rik Sijtsma, Ewout Schat, Stefan de Jong, de niet geheel fitte Meindert Paul Kwast en Hedzer Wiersma was weer de libero. VVH begon de set op achterstand. Er werd met te weinig lef gespeeld, waardoor HVV de leiding nam. Gaandeweg de set begon het beter te gaan; met name via de buitenkanten werd er beter aangevallen. Eenmaal boven de twintig puntengrens kon het beide kanten op, maar na een time-out van HVV maakte Harlingen enkele onnodige fouten waardoor de set naar de bezoekers ging.

 

De  tweede set gaf Jan als opdracht mee om meer druk te zetten in de serve en aanval. Vanaf het begin van de set had VVH de controle. Reinier en Koen sloegen voor het net de ballen er eenvoudig in en ook van achter de servicelijn was VVH daadkrachtiger. Meindert Paul kwam voor het serveerwerk er in voor Sjoerd en dit leverde enkele mooie punten op. Rik en Ewout kwamen vervolgens richting het einde van de set binnen de lijnen voor Johannes en Reinier en sleepten de setwinst binnen voor de Skûtsjeboys (25-21).

 

1-1 in sets en de Harlinger formatie kreeg meer en meer door dat ze completer waren dan de bezoekers en dat de winst er in zat. De mannen uit Hattem stonden boven VVH, maar dit zei duidelijk niets. Het spelbeeld in set drie leek ontzettend op dat van de tweede: VVH was de bovenliggende partij en hield de controle. Via services van Ignarts en Marnik werd de voorsprong gemaakt. Wederom kwamen Meindert Paul, Rik en Ewout binnen de lijnen om het karwei af te maken.  Het werd aan het einde nog even spannend, maar via een servefout van de bezoekers pakte VVH de set.

 

Set vier waren beide teams aan elkaar gewaagd. VVH was in de passing slordiger waardoor Johannes de aanvallers minder makkelijk kon bedienen en de Hattemers met de blokkering vaak goed stonden. Op 9-12 voor HVV, scoorde Marnik met een harde diagonale bal. Hierna kwam Johannes aan serve en bracht VVH naar een 15-12 voorsprong. Het verschil was weer gemaakt en wederom bracht Jan Ewout, Rik en Meindert Paul en weer haalde VVH de set en daarmee de wedstrijd binnen (25-22)!

Wederom een goed resultaat van VVH, waardoor het team de zesde plek behoudt.

 

Komende zaterdag mag de ploeg naar Groningen om het op te nemen tegen hekkensluiter Lycurgus heren 3.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uniek motorjacht in gebruik genomen

31-10-2016

HARLINGEN - Het motorschip Giant is oorspronkelijk gebouwd in 1974 met als doel werkpaard op zee met taken als slepen en ijs breken was een beetje aan het eind van haar Latijn...

Koopavond in Harlingen vanaf november weer op donderdag!

31-10-2016

HARLINGEN - In Harlingen kan voortaan weer op donderdagavond gewinkeld worden.

Kaartanimatie van 115 jaar groei van Harlingen

31-10-2016

HARLINGEN - Student Stef Verdonk heeft een serie kaartanimaties van Harlingen gemaakt van de uitbreiding sinds 1900.

Reacties

Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt