Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

VVH dames 1 verliest nipt van Zeus 2K

11-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan alweer zo ver.

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Deze werd gespeeld tegen het geroutineerde Zeus 2K uit Sneek, waar eerder dit seizoen met 3 -2 van werd verloren. Aangezien de dames uit Harlingen vast lijken te staan op de negende plek en Zeus maar iets daar boven staat, waren de Harlingers er op gebrand om de punten na deze wedstrijd in Harlingen te houden.

 

De eerste set begonnen Regina van der Kooij en Jetske Leijenaar op de mid, Nienke Marije Schaaf met Anna Schurer op buiten, Yvette Meirink als spelverdeler en Iris Hooghiemster als haar diagonaal. Aan beide kanten van het net werd enthousiast en actief gespeeld. Er werd voor elke bal gestreden en beide teams waren niet bereid om een punt weg te geven. De set liep dan ook gelijk op waar het ene moment Harlingen de voorsprong had, en kort daarna stond Sneek weer voor. Zo eindigde de set dan ook met een verschil van twee punten, in winst voor Zeus (23-25).

 

De tweede set verliep hetzelfde als de eerste. Het was hard tegen hard en er werden dan ook veel lange rally’s gespeeld. Richting het einde van de set ontstond wat onstabiliteit in de pass en kwam Harlingen op een lichte achterstand. Hierdoor werd Jetske gewisseld voor Annie en kwam Anniek voor Anna in de plaats. Hierna gingen de punten weer gemakkelijker naar Harlingen trok VVH de stand gelijk  stand. Ondanks de warmte in de hal wisten de dames van Harlingen het Zeus moeilijk genoeg te maken, waardoor deze set dan ook eindigde in winst voor VVH met een eindstand van 25 – 21.

 

De derde set begon met de opstelling waarmee in de tweede set geëindigd werd. Ondanks dat het ervaren team van Zeus ook deze set weer erg sterk bleek te zijn, gaven de dames uit Harlingen zich ook deze set niet snel gewonnen. Dit resulteerde dan ook in een steeds zwakker wordende pass van de Snekers die moe begonnen te worden. Echter bleef hun aanval erg sterk; de dames van VVH hadden het soms er moeilijk mee. Tegen het einde van de set toonde VVH zich toch wat slagvaardiger, waardoor de set met 25 – 23 werd gewonnen door de thuisploeg.

 

Op dit moment van de wedstrijd besloten de Harlingers om ook de vierde set maar even te pakken en begonnen ze vol enthousiasme aan de, hopelijk, laatste set. Dit bleek echter zo gemakkelijk nog niet. Wederom werd deze set een nek-aan-nekrace. Aan beide kanten begon de warmte in de zaal invloed te krijgen op het spelen van de dames. De pass werd minder goed gebracht en de aanval scoorde minder vaak. Na een serveserie van Regina werd de achterstand verkleind, maar toch ging deze set naar Zeus met een eindstand van 18 – 25.

 

Met een tussenstand van 2 -2 in sets moest er dan toch een beslissende vijfde set worden gespeeld. Vol goede moed en wederom vol enthousiasme stapten de dames van VVH weer het veld in met de beginopstelling van de eerste set. Ook deze set bleek net als de voorgaande sets erg spannend te zijn. Geen enkel punt werd, zonder er vol voor te gaan, weggegeven. Nadat VVH het grootste gedeelte van de set de voorsprong had, bleek het toch niet zo te mogen zijn. De ervaring van de bezoekers kwam boven en ze wisten door te drukken naar een 13 – 15 setwinst. Met een uitslag van 2 -3 voor Sneek vertrokken de dames van Harlingen toch met een redelijk voldaan gevoel de kleedkamer in.

 

Over twee weken vindt de laatste wedstrijd van het seizoen plaats. Op vrijdagavond om 21:15 uur zal VVH het opnemen tegen de nummer 6, v.c. Joure DS 1.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Joachim de Ruijter nieuwe exposant ms Vlieland

11-04-2017

HARLINGEN - Fotograaf Joachim de Ruijter is de nieuwe exposant op ms Vlieland, de veerboot van en naar Vlieland van Rederij Doeksen.

Kampioenschap voor de meisjes A1 van VVH een feit

11-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond voor de A1 van VVH “de kampioenswedstrijd” op het programma tegen Stanfries IJlst.

Mooie prijzen op bingoavond fc Harlingen

11-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen vrijdagavond was een afgeladen kantine van fc Harlingen het decor van het traditionele bingospel.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events