CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

VVH Dames 1 neemt revanche tegen Turfstekers Drachten

04-04-2017

HARLINGEN - Afgelopen vrijdag mochten de dames uit Harlingen naar Drachten toe.

Na wat miscommunicatie waren we uiteindelijk allemaal op tijd aangekomen in de sporthal in Drachten. De wedstrijd die in Harlingen werd gespeeld tegen Drachten stond nog vers in het geheugen van de Harlingers, want deze werd met 0-4 verloren en dat zouden we niet nog een keer laten gebeuren.

 

Met onze eigen trainer Ous Spiekstra als onze coach vanavond, begonnen we de opstelling met Nienke Marije Schaaf- Kwast en Anna Schurer als de buitenaanvallers, Regina van der Kooi en Annie Leijenaar als midaanvallers, Yvette Meirink als spelverdeler en Iris Hooghiemster als haar diagonaal.

 

De eerste en tweede set werden vol enthousiaste gespeeld door onze dames, maar Drachten gaf zich niet zomaar gewonnen. Door de goeie opslag serves van Drachten had VVH moeite om de pass goed te brengen naar de spelverdeler. Het ging ook erg gelijk op allemaal. Maar door uiteindelijk de harde klappen van Nienke Marije en Anna en de goeie prik ballen van Regina wist VVH de eerste twee sets te pakken te krijgen met 20-25 en 21-25.

 

En toen de derde set. Drachten begon de set erg sterk waardoor VVH even niet meer wist wat ze moesten doen. De ballen vlogen alle kanten op behalve de goede. Ous probeerde nog wat te wisselen door Anniek Punt en Merle Santema in het spel te brengen voor de pass, maar helaas; de set werd verloren met 25-11.

 

Het laatste waar de dames zin in hadden was een vijf setter, dus ze moesten en zouden de vierde set pakken. In het begin van de set ging het gelijk op maar al snel zette VVH een tandje bij en nam de leiding. Het wederom inbrengen van Merle en Anniek in de passing werkte in het voordeel van de Harlingers. Onze aanvallers konden de ballen weer hard binnenslaan en slimme prikballen neerleggen. Deze set werd daarom ook overtuigend gewonnen met 18-25! Hiermee was een zeer knappe 1-3 overwinning een feit.

 

Komende zaterdag spelen we voor de laatste keer thuis. Om 15.00 uur mag dan worden gespeeld tegen VC/Zeus2K DS1.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Feitenrelaas Fumo van de storing bij de REC

04-04-2017

HARLINGEN - Feitenrelaas Fumo van de storing op 18 december en herstart na reparatie op 23/24 december 2016 bij de REC.

HMHC nieuws 02-04-2017

04-04-2017

HARLINGEN - Wedstrijdverslagen van de Harlinger Mixed Hockeyclub.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

04-04-2017

HARLINGEN - Wegens onderhoudswerkzaamheden stremming Zoutsloot.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber
Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats