Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

VVH-dames 1 met lege handen naar huis

22-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen vrijdag speelden de dames van Harlingen in Workum tegen de nummer 2 op de ranglijst: het ervaren S.V.W.

Met een beperkt aantal speelster gingen de dames richting Workum. Regina Van Der Kooij die we moesten missen vanwege de griep, terwijl Marit van Ingen zich nog niet helemaal op en top voelde (maar wel aanwezig was). Maar vakantieganger Yvette Meirink was wel weer van de partij! Coach Ous Spiekstra gaf als begin van de wedstrijd mee "We hebben niks te verliezen"gewoon lekker ballen en je eigen spelletje spelen.

 

En zo begonnen de dames aan hun eerste set met Anna Schurer en Iris Hooghiemster als buitenaanvallers, Alien Hoekstra en Marit Van Ingen op de midaanval, Marieke Sinnema als spelverdeler en Anniek Punt als diagonaal. De set begon erg zwak voor de Harlingers. Workum zette veel druk met hun serve en aanval waardoor het bij de dames van Harlingen er niet echt uit kwam. Er werden weinig punten gescoord waardoor de set met 25-9 naar S.V.W. ging.

 

De Harlingers gaven niet op in de tweede en derde set bleven de dames positief en haalde alles er uit wat er in zat. Er werden ballen ingeramd en er werden mooie serveseries gemaakt. Yvette kwam nog binnen de lijnen als spelverdeler en Marieke en Anniek wisselden elkaar af op de diagonaal. Toch was S.V.W. ook in deze sets weer te sterk. Met 25-14 en 25-11 gingen de punten naar Workum.

 

In de vierde en laatste set Harlingen begon sterk en wist het een mooie voorsprong op te bouwen. De dames konden vrijuit spelen zonder zich druk te maken over de stand en de setwinst kwam steeds dichterbij. Helaas dacht Workum daar anders over en begon het een tandje bij te zetten. Beide ploegen bleven tot het einde vechten voor die laatste punt maar toch was Workum in de slot fase weer te sterk en eindigde de set met 26-24 in Workummer voordeel.

 

Een 0-4 nederlaag was dus het gevolg, maar het was toch wel een positieve avond voor de dames. Ze speelden goed en bleven enthousiast. En na afloop hadden nog een lekkere taart! Want…. onze jongste speelster Marieke Sinnema was vrijdag eindelijk 17 geworden en daar moest op gedronken worden natuurlijk.

 

Vrijdag 9 maart staat de volgende wedstrijd weer op het programma en gaan we een balletje stampen in Blauwhuis om 19.00. Zien we je daar?

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het is bijna zover...

22-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen maanden heeft Heuvelman Ibis B.V. voortvarend gebouwd aan de multifunctionele steiger.

De Misthoorn komt terug op de Zuiderpier

22-02-2018

HARLINGEN - Het is feest, laat Jules Dutrieux -intiatiefnemer van de werkgroep Misthoorn Harlingen- weten, de motie voor terugplaatsing van de Misthoorn is door grote meerderheid in de Raad gesteund!

Afslag Harlingen Politiek

22-02-2018

HARLINGEN - Komende zaterdag 24 februari 2018 presenteren Albertus van der Plaats en Doede van der Hoek tussen 11.00 uur en 14.00 uur het programma Afslag Harlingen Politiek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen