Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

VVH dames 1 komt net te kort tegen Makkum

25-01-2017

HARLINGEN - Op vrijdag 20 januari namen de dames van VVH het op tegen de koploper van de poule, Makkum dames 2.

Dit beloofde een lastige wedstrijd te worden. Helaas was het team ook niet compleet. Eén van onze belangrijke buitenaanvalsters, Nienke Marije Schaaf-Kwast, was op wintersport. Hierdoor werd de volgende opstelling bedacht door onze trainer en die dag coach Ous: Anna Schurer en Iris Hooghiemster als buitenaanvallers, Jetske Leijenaar en Regina van der Kooij als onze mids, Yvette Meirink als onze spelverdeler en Merle Santema op de diagonaal.

 

De eerste set begon VVH erg sterk. We lieten ons niet weg spelen door de nummer één en hielden voet bij stuk. VVH maakte veel punten door slim te spelen en te anticiperen op de ballen van de tegenstander. Helaas door vele serve fouten kwam Makkum toch dichtbij. Het einde van de set werd erg spannend doordat de Harlingers en de Makkumers maar een puntje verschilden. Jammer genoeg kwamen de dames van Harlingen net te kort en won Makkum met 24-26 de eerste set.

 

VVH ging met een goed gevoel de tweede set in, want deze set zouden we pakken! De set begon hetzelfde als de eerste set, VVH was sterk maar maakte veel serve fouten. Ook de scheids zat ons tegen, die had een bril op zonder sterkte want die zag niks. Voetfouten, netfouten en ga zo maar door, werden niet afgefloten door de scheids, wat vooral in het voordeel van Makkum was. Ook in deze set kwam VVH aan het einde net te kort en verloor met 19-25.

 

In de derde set lieten de dames van VVH het hoofd niet hangen, wij waren vastberaden om tenminste een set te pakken van de koploper. Echter waren de dames van VVH erg gefrustreerd en lieten de pass links liggen. Deze kwam niet meer aan bij onze spelverdeelster Yvette Meirink waardoor de aanval er ook niet meer uit kwam. Er was nog geprobeerd het spel om te draaien door Marieke Sinnema te wisselen voor Yvette Meirink, maar helaas kwam de pass nog steeds niet aan. Het was duidelijk te zien dat de Makkumers sterker waren in deze set dan de dames van Harlingen. Deze set verloren wij dan ook met 13-25.

 

De laatste set gingen wij toch met volle hoop in. Helaas was de frustratie van elke keer net niet winnen te groot en speelde VVH gewoon erg slecht. Wat ons ook nog tegenzat was de blessure van Regina van der Kooij in haar rug. Zij moest er worden uitgewisseld. De neerwaartse trend die te zien was in ons puntenaantal zette voort en VVH verloor met 10-25 van Makkum.

 Dit jaar hebben wij verloren met 4-0 tegen de Makkumers, maar volgend jaar zijn wij vastberaden om van ze te winnen! Dit verlies heeft ons wel uit het linker rijtje gehaald. Gelukkig staan wij dichtbij de andere teams dus kunnen wij alsnog in het linker rijtje komen. De volgende wedstrijd is dinsdag 7 februari om 19:30 tegen de nummer 2, VoVeSa dames 1, in Harlingen. Kom ons vooral aanmoedigen zodat wij deze keer wel kunnen winnen van een team dat hoog staat!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gebiedsontwikkelingsproject Franekeradeel - Harlingen

25-01-2017

HARLINGEN - Planwijzigingen nodig voor extra maatregelen.

JOGG Harlingen start bewegingscampagne: Wad beweegt jou!

25-01-2017

HARLINGEN - JOGG (jongeren op gezond gewicht) Harlingen is op spetterende wijze begonnen met de nieuwe bewegingscampagne.

Jeugdjournaal Zeerobben

25-01-2017

HARLINGEN - De competitie is voor de jeugd van Zeerobben nog steeds niet van start gegaan. Wel wordt er alweer volop geoefend op het Oostersportpark.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen