CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – PKC’83

19-10-2017

HARLINGEN - Zeerobben ontvangt runner-up PKC’83.

Na 4 wedstrijden gespeeld te hebben, denk je ongeveer te weten hoe de hazen lopen in de eerste klasse E. Welke waarde heeft de toppositie van Zeerobben ten opzichte van de rest. Je mag, in navolging van trainer Postma constateren, dat de Harlingers het niveau van deze klasse aan kunnen. Winnen van niet de minsten en een klein verlies uit bij D ‘Olde Veste geeft het nodige zelfvertrouwen om ook de confrontatie aanstaande zaterdag tegen runner-up PKC’83 met goed gevolg af te sluiten.

 

PKC’83 Topper van het amateurvoetbal district Noord

PKC’83 is voor zover mij bekend een tegenstander, die nog nooit de degens heeft gekruist met de Groenwitten. Een nog niet zo oude vereniging spelend aan de Peizerweg in stad Groningen. Vanaf begin deze eeuw maken ze al deel uit van de eerste klasse en Hoofdklasse. De afgelopen seizoenen hebben ze meegedaan om de promotie naar de Hoofdklasse zonder succes echter. Ook in deze competitie willen ze weer mee doen om de prijzen. Na een matige start, gelijk en verlies, hebben de laatste twee duels ruime winst opgeleverd. Thuis werd met 4 – 0 gewonnen van Balk en uit was er winst tegen VEV’54, 1 – 3. Ze zijn dus duidelijk in de winning-mood.

 

Twaalfde man

Aan de Zeerobben de taak om de draad weer op te pakken en voorlopig een streep te halen door de ambities van de Groningers. In goeden doen hadden de Havenstedelingen ook kans gehad tegen Olde Veste, aldus de conclusie van de trainer na de wedstrijd in Steenwijk. Als de selectie op scherp staat en fit is, mag weer gehoopt worden op een goed resultaat. Met steun van het thuisfront speel je toch met twaalf man in Harlingen. We heten natuurlijk PKC’83 en hun supporters van harte welkom op het Oostersportpark (zal de Groningers bekend in de oren klinken). We verwachten een spannende pot voetbal, met respect voor elkaar en veel hoogtepunten.

 

Zeerobben – PKC’83

Zaterdag 21 oktober

Aanvang: 15.00 uur

Op het Oostersportpark

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Queen-on-Air 21 oktober

19-10-2017

HARLINGEN - Zaterdagmorgen is er weer een uitzending van het programma Queen-On-Air bij Radio Stad Harlingen van 10.00 – 11.00 uur.

Bekendmakingen Gemeente Harlingen week 42 - 2017

19-10-2017

HARLINGEN - Hieronder de bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van week 42 - 2017.

Mooie afsluiting zeilseizoen voor skûtsje De Eenvoud

19-10-2017

HARLINGEN - Friese Hoek Race, Lemmer – 7 en 8 oktober

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis