Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

05-10-2017

HARLINGEN - Mooi affiche op het Oostersportpark.

Zaterdag staat opnieuw een confrontatie met een Groninger ploeg op het programma. En niet de eerste de beste. Oranje Nassau G, eeuwling in 2018, draait al jaren achtereen mee in de top van het Noord-Nederlandse zaterdag amateur voetbal. Afgelopen jaar degradeerden de Groningers uit de Hoofdklasse en de start in deze eerste klasse mag op zijn zachtst gezegd teleurstellend genoemd worden. Er werd zeker niet voldaan aan de verwachtingen. Dat kan leiden tot een extra gemotiveerd team, dat voor de derde keer achter elkaar een Friese tegenstander treft. Drachtster Boys was thuis te sterk met 3 – 1 en de debutant Be Quick D. speelde in Groningen verdienstelijk met 1 – 1 gelijk. Het begin was overrompelend voor BQD, maar met stug volhouden overleefden de Dokkumers.

 

Vertrouwen

Het verhaal van de thuisclub is kort samengevat een droomstart. Balk en VEV’67 werden aan de zegekar gebonden, met over het algemeen prima voetbal en overtuiging. Bewonderingswaardig was de inzet van het gehele team en de term “sterk collectief” is dan ook niet misplaatst. Maar de opponent van zaterdag zal zeker alles uit de kast halen om met een goed resultaat huiswaarts te keren. Ze hebben de ervaring met voetbal op niveau en de kwaliteit om het Zeerobben moeilijk te maken. Van overmoed en hoogmoed zal geen sprake zijn, al weet je nooit welke invloed de succesvolle start op de spelersgroep zal hebben. Het vertrouwen in de selectie van trainer Arjen Postma heeft zijn uitwerking getoond en daar gaan we ook zaterdag tegen ON Groningen van uit. We heten de Groningers van harte welke in de Friese Havenstad en hopen op een sportieve, aantrekkelijke wedstrijd. De ingrediënten hiervoor zijn aanwezig en met de steun van het trouwe legioen kan Zeerobben misschien opnieuw voor een verrassing zorgen.

 

Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

Zaterdag 7 oktober op het Oostersportpark

Aanvang: 15.00 uur

 

Programma voor zaterdag 7 oktober in de eerst klasse E:

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeenteraad bezoekt Wijnaldum

05-10-2017

HARLINGEN - De raad van de gemeente Harlingen is woensdagavond 4 oktober 2017 op bezoek geweest in Wijnaldum.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2017

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe geur

05-10-2017

HARLINGEN - Pure Aphrodisiaque is een romantische geur waarin bloemen, fruit en muskus de toon zetten.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Vogelaar Audio Vogelaar Audio ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt