CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

05-10-2017

HARLINGEN - Mooi affiche op het Oostersportpark.

Zaterdag staat opnieuw een confrontatie met een Groninger ploeg op het programma. En niet de eerste de beste. Oranje Nassau G, eeuwling in 2018, draait al jaren achtereen mee in de top van het Noord-Nederlandse zaterdag amateur voetbal. Afgelopen jaar degradeerden de Groningers uit de Hoofdklasse en de start in deze eerste klasse mag op zijn zachtst gezegd teleurstellend genoemd worden. Er werd zeker niet voldaan aan de verwachtingen. Dat kan leiden tot een extra gemotiveerd team, dat voor de derde keer achter elkaar een Friese tegenstander treft. Drachtster Boys was thuis te sterk met 3 – 1 en de debutant Be Quick D. speelde in Groningen verdienstelijk met 1 – 1 gelijk. Het begin was overrompelend voor BQD, maar met stug volhouden overleefden de Dokkumers.

 

Vertrouwen

Het verhaal van de thuisclub is kort samengevat een droomstart. Balk en VEV’67 werden aan de zegekar gebonden, met over het algemeen prima voetbal en overtuiging. Bewonderingswaardig was de inzet van het gehele team en de term “sterk collectief” is dan ook niet misplaatst. Maar de opponent van zaterdag zal zeker alles uit de kast halen om met een goed resultaat huiswaarts te keren. Ze hebben de ervaring met voetbal op niveau en de kwaliteit om het Zeerobben moeilijk te maken. Van overmoed en hoogmoed zal geen sprake zijn, al weet je nooit welke invloed de succesvolle start op de spelersgroep zal hebben. Het vertrouwen in de selectie van trainer Arjen Postma heeft zijn uitwerking getoond en daar gaan we ook zaterdag tegen ON Groningen van uit. We heten de Groningers van harte welke in de Friese Havenstad en hopen op een sportieve, aantrekkelijke wedstrijd. De ingrediënten hiervoor zijn aanwezig en met de steun van het trouwe legioen kan Zeerobben misschien opnieuw voor een verrassing zorgen.

 

Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

Zaterdag 7 oktober op het Oostersportpark

Aanvang: 15.00 uur

 

Programma voor zaterdag 7 oktober in de eerst klasse E:

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeenteraad bezoekt Wijnaldum

05-10-2017

HARLINGEN - De raad van de gemeente Harlingen is woensdagavond 4 oktober 2017 op bezoek geweest in Wijnaldum.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2017

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe geur

05-10-2017

HARLINGEN - Pure Aphrodisiaque is een romantische geur waarin bloemen, fruit en muskus de toon zetten.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen