Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – CVVO

06-04-2017

HARLINGEN - Blijft Zeerobben aan de leiding?

Met enig fortuin pakte Zeerobben vorige week de drie punten mee uit Damwoude. Maar al vaker weet het team van trainer Arjen Postma o.a. door goede wissels in de slotfase de winst te grijpen. Je kunt spreken van een gelukkige hand van wisselen, maar heeft het ook niet te maken met de kwalitatief uitstekende invallers. Aan het einde van het seizoen kan dat weleens van doorslaggevende betekenis gaan worden. Door gemakkelijker een wissel toe te passen, spaar je natuurlijk ook de licht geblesseerden, die je normaliter zou laten staan met het gevaar op verergeren van de blessures. De teamgeest in de afgelopen maanden ontwikkeld, hebben er ook toe bijgedragen om altijd in kansen te blijven geloven en een opgelopen achterstand om te weten buigen in winst.

 

CVVO, vooraf kansrijk geacht voor de prijzen, stelt enigszins teleur. Wisselende resultaten met verrassende winst- en verliespartijen. Op de negende plek lijkt het seizoen nauwelijks meer op te leveren dan een bescheiden middenmootpositie. In het duel aan boorden van het IJsselmeer moest Zeerobben zich tevreden stellen met een 1 – 1 gelijkspel. De kop van het verslag geeft wel aan, dat winst er voor de Harlingers wel in heeft gezeten. Hardegarijp bleef in het spoor van de koploper en behaalde een knappe winst tegen het lastige CVVO. Interessant voor de ranglijst zijn de duels van komende zaterdag: Hardegarijp tegen Broekster Boys en even verderop Veenwouden tegen Be Quick Dokkum

 

Op het Oostersportpark kan het publiek zich opnieuw op maken voor een pittige strijd. Net als in Lemmer zal door beide partijen de aanval gekozen worden. In oktober hebben de toeschouwers zich geen moment verveeld. Er gebeurde veel op het veld en voor de beide doelen. Tegen meevoetballende teams speelt Zeerobben de mooiste partijen en tegen CVVO leverde dit een gelijkspel op. We verwachten aanstaande zaterdag een wederom enerverende partij te mogen aanschouwen tussen twee sterk aanvallende teams. Voor de thuisclub geldt eigenlijk alleen winst, maar net als bij de heenwedstrijd bestaat daarop geen garantie.  Voor de 22ste keer is het trainersduo Postma/Heida aan zet om het sterkste team neer te zetten. We heten de gasten uit Lemmer van harte welkom. Voor het uitdijende thuispubliek hopen we, samen met onze gerespecteerde tegenstander, op een sportief en doelpuntrijke wedstrijd.

 

Zaterdag 8 april

Zeerobben – CVVO

Aanvang 15.00 uur

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Fotografie DorusFotografie Dorus HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje De LichtboeiDe Lichtboei Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe AlmamaterAlmamater Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Plus LunenborgPlus Lunenborg Vogelaar AudioVogelaar Audio Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Visie EventsVisie Events Haarmode CatsHaarmode Cats Ons Food&WineOns Food&Wine Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Hubo-FaberHubo-Faber Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Dio JurienDio Jurien Zensa ModaZensa Moda Atelier de GrootAtelier de Groot Karsten WonenKarsten Wonen Hema HarlingenHema Harlingen BENG EvenementenBENG Evenementen IJssalon Min12IJssalon Min12 Copini OpticiënsCopini Opticiëns Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt ForHim MenswearForHim Menswear
Ons Food&WineOns Food&Wine Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Fotografie DorusFotografie Dorus Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Vogelaar AudioVogelaar Audio Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Dio JurienDio Jurien