Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – CVVO

06-04-2017

HARLINGEN - Blijft Zeerobben aan de leiding?

Met enig fortuin pakte Zeerobben vorige week de drie punten mee uit Damwoude. Maar al vaker weet het team van trainer Arjen Postma o.a. door goede wissels in de slotfase de winst te grijpen. Je kunt spreken van een gelukkige hand van wisselen, maar heeft het ook niet te maken met de kwalitatief uitstekende invallers. Aan het einde van het seizoen kan dat weleens van doorslaggevende betekenis gaan worden. Door gemakkelijker een wissel toe te passen, spaar je natuurlijk ook de licht geblesseerden, die je normaliter zou laten staan met het gevaar op verergeren van de blessures. De teamgeest in de afgelopen maanden ontwikkeld, hebben er ook toe bijgedragen om altijd in kansen te blijven geloven en een opgelopen achterstand om te weten buigen in winst.

 

CVVO, vooraf kansrijk geacht voor de prijzen, stelt enigszins teleur. Wisselende resultaten met verrassende winst- en verliespartijen. Op de negende plek lijkt het seizoen nauwelijks meer op te leveren dan een bescheiden middenmootpositie. In het duel aan boorden van het IJsselmeer moest Zeerobben zich tevreden stellen met een 1 – 1 gelijkspel. De kop van het verslag geeft wel aan, dat winst er voor de Harlingers wel in heeft gezeten. Hardegarijp bleef in het spoor van de koploper en behaalde een knappe winst tegen het lastige CVVO. Interessant voor de ranglijst zijn de duels van komende zaterdag: Hardegarijp tegen Broekster Boys en even verderop Veenwouden tegen Be Quick Dokkum

 

Op het Oostersportpark kan het publiek zich opnieuw op maken voor een pittige strijd. Net als in Lemmer zal door beide partijen de aanval gekozen worden. In oktober hebben de toeschouwers zich geen moment verveeld. Er gebeurde veel op het veld en voor de beide doelen. Tegen meevoetballende teams speelt Zeerobben de mooiste partijen en tegen CVVO leverde dit een gelijkspel op. We verwachten aanstaande zaterdag een wederom enerverende partij te mogen aanschouwen tussen twee sterk aanvallende teams. Voor de thuisclub geldt eigenlijk alleen winst, maar net als bij de heenwedstrijd bestaat daarop geen garantie.  Voor de 22ste keer is het trainersduo Postma/Heida aan zet om het sterkste team neer te zetten. We heten de gasten uit Lemmer van harte welkom. Voor het uitdijende thuispubliek hopen we, samen met onze gerespecteerde tegenstander, op een sportief en doelpuntrijke wedstrijd.

 

Zaterdag 8 april

Zeerobben – CVVO

Aanvang 15.00 uur

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio