Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – CVVO

06-04-2017

HARLINGEN - Blijft Zeerobben aan de leiding?

Met enig fortuin pakte Zeerobben vorige week de drie punten mee uit Damwoude. Maar al vaker weet het team van trainer Arjen Postma o.a. door goede wissels in de slotfase de winst te grijpen. Je kunt spreken van een gelukkige hand van wisselen, maar heeft het ook niet te maken met de kwalitatief uitstekende invallers. Aan het einde van het seizoen kan dat weleens van doorslaggevende betekenis gaan worden. Door gemakkelijker een wissel toe te passen, spaar je natuurlijk ook de licht geblesseerden, die je normaliter zou laten staan met het gevaar op verergeren van de blessures. De teamgeest in de afgelopen maanden ontwikkeld, hebben er ook toe bijgedragen om altijd in kansen te blijven geloven en een opgelopen achterstand om te weten buigen in winst.

 

CVVO, vooraf kansrijk geacht voor de prijzen, stelt enigszins teleur. Wisselende resultaten met verrassende winst- en verliespartijen. Op de negende plek lijkt het seizoen nauwelijks meer op te leveren dan een bescheiden middenmootpositie. In het duel aan boorden van het IJsselmeer moest Zeerobben zich tevreden stellen met een 1 – 1 gelijkspel. De kop van het verslag geeft wel aan, dat winst er voor de Harlingers wel in heeft gezeten. Hardegarijp bleef in het spoor van de koploper en behaalde een knappe winst tegen het lastige CVVO. Interessant voor de ranglijst zijn de duels van komende zaterdag: Hardegarijp tegen Broekster Boys en even verderop Veenwouden tegen Be Quick Dokkum

 

Op het Oostersportpark kan het publiek zich opnieuw op maken voor een pittige strijd. Net als in Lemmer zal door beide partijen de aanval gekozen worden. In oktober hebben de toeschouwers zich geen moment verveeld. Er gebeurde veel op het veld en voor de beide doelen. Tegen meevoetballende teams speelt Zeerobben de mooiste partijen en tegen CVVO leverde dit een gelijkspel op. We verwachten aanstaande zaterdag een wederom enerverende partij te mogen aanschouwen tussen twee sterk aanvallende teams. Voor de thuisclub geldt eigenlijk alleen winst, maar net als bij de heenwedstrijd bestaat daarop geen garantie.  Voor de 22ste keer is het trainersduo Postma/Heida aan zet om het sterkste team neer te zetten. We heten de gasten uit Lemmer van harte welkom. Voor het uitdijende thuispubliek hopen we, samen met onze gerespecteerde tegenstander, op een sportief en doelpuntrijke wedstrijd.

 

Zaterdag 8 april

Zeerobben – CVVO

Aanvang 15.00 uur

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt