Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing Zeerobben – Broekster Boys

27-10-2016

HARLINGEN - Subtoppers ontmoeten elkaar in Harlingen.

Meestal net niet de laatste jaren. Maar wel meedraaien in de bovenste regionen. Zo zou je de beide grote verenigingen kunnen kwalificeren. Beiden ook even geproefd in de eerste klasse, maar niet voor lang. In het recente verleden mooie en spannende wedstrijden gespeeld, met wisselende resultaten. Nu op een zesde en derde plaats op respectabele afstand van koploper Veenwouden. Geen kans meer op een eerste periodetitel, maar daarover hoef je niet rouwig te zijn. Als je de statistieken bestudeert, kom je tot de conclusie, dat sporadisch een winnaar van deze titel ook promoveert en dat is nu juist wat beide clubs voor hebben dit voetbalseizoen.

 

Broekster Boys heeft tot nu toe een wisselende start van de competitie gehad. De selectie kampt(e) met nogal wat geblesseerden, maar dan nog kunnen ze een meer dan tweede klas waardig team opstellen. Ook de Damwoudsters bekeren verder na een 2 – 1 overwinning op Dokkum, waar Zeerobben Oldeholtpade met 0 – 4 terugwees.

 

Zeerobben heeft in de competitie eenmaal verlies moeten incasseren tegen Be Quick Dokkum en twee keer werd er gelijk gespeeld. Ze mogen bogen op de minst gepasseerde verdediging en ook het scorend vermogen blijft ruim in de pas. In een benefietwedstrijd dinsdagavond tegen plaatsgenoot fc Harlingen werd dat nog eens aangetoond getuige de 8 – 1 winst.

 

Een dergelijke score zal aanstaande zaterdag wel tot de vrome wensen behoren. We zullen natuurlijk wel alles op alles zetten om in de buurt van de kop lopers te blijven, maar gemakkelijk winnen van Broekster Boys is een illusie. In de slotfase van seizoen 2015/16 werd thuis krap gewonnen met 1 – 0 en daardoor verspeelde BB zijn kansen op promotie en behielden de groenwitten deze kans nog wel.

 

Hoe dan ook het belooft weer een spannend treffen te worden op het Oostersportpark en we heten de gasten uit Damwoude van harte welkom.

 

Zaterdag 29 oktober

Zeerobben – Broekster Boys

Aanvang: 15.00 uur

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Diamanten huwelijk Hessel Tot en Gerie Levendig

27-10-2016

HARLINGEN - Het leven van Hessel en Gerie in een notendop.

Programmabegroting 2017 met de Begroting in één oogopslag

27-10-2016

HARLINGEN - Ieder jaar stelt de gemeenteraad een programmabegroting vast.

Seizoensopening Piers’ Stee

27-10-2016

KIMSWERD - Op zaterdag 29 oktober wordt het komende herfst- en winterseizoen van MFC Piers’ Stee aan de Harlingerweg in Kimswerd geopend.

Reacties

Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Haarmode CatsHaarmode Cats Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12IJssalon Min12 Atelier de GrootAtelier de Groot Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Fotografie DorusFotografie Dorus VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen De LichtboeiDe Lichtboei De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Copini OpticiënsCopini Opticiëns Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Hubo-FaberHubo-Faber Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Zensa ModaZensa Moda Hema HarlingenHema Harlingen Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio JurienDio Jurien Karsten WonenKarsten Wonen BENG EvenementenBENG Evenementen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Plus LunenborgPlus Lunenborg ForHim MenswearForHim Menswear Ons Food&WineOns Food&Wine Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Vogelaar AudioVogelaar Audio Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen AlmamaterAlmamater Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa ModaZensa Moda Fotografie DorusFotografie Dorus Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Hubo-FaberHubo-Faber Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De LichtboeiDe Lichtboei AlmamaterAlmamater Hema HarlingenHema Harlingen Vogelaar AudioVogelaar Audio Visie EventsVisie Events