Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Zeerobben – Be Quick Dokkum

25-10-2017

HARLINGEN - Zeerobben ontmoet oude bekende.

Het is niet de eerste keer, dat beide grote zaterdagmiddag voetbalverenigingen uit de Friese Elfsteden, Harlingen en Dokkum, met elkaar de degens kruisen. Het zal hoogstwaarschijnlijk en naar wij hopen ook niet de laatste keer zijn. Vorig jaar beide nog acterend in de tweede klasse hebben ze een traditie hoog te houden, namelijk spectaculaire duels met aanvallend voetbal, gelardeerd met technisch getalenteerde spelers. De verhoudingen binnen de lijnen zijn over het algemeen in evenwicht. De uitslagen van vorig seizoen zijn hiervan een getuigenis, in Dokkum 2 – 0 en Harlingen 3 – 2. Ook BQD had een goede eindsprint in de benen en eindigde als tweede achter kampioen Zeerobben, via de nacompetitie stapten ook zij terecht de eerste klasse binnen.

 

De Dokkumers starten deze competitie met één keer winst ( thuis 1 – 0 VEV) en een gelijkspel ( uit tegen ON Groningen) en na 2 verlies partijen was er afgelopen weekend thuis een knappe overwinning ( 3 – 1 ) op het Groninger Winsum. Trainer Henk Konings heeft het grootste deel van zijn selectie kunnen behouden. Dat collectief met een sterke doelman Kooistra en dragende spelers als Folkert van Dongera, Rudolf Banga en Janco Wiersma zal nog een moeilijk te nemen obstakel betekenen voor Zeerobben.

 

Aan trainer Arjen Postma de taak om de juiste opstelling neer te zetten. Meestal geeft hij het vertrouwen aan de basis elf van de voorgaande wedstrijden. Maar na twee verliespartijen zal met name het onnodige verlies 1 – 2 tegen PKC’83 een signaal moeten afgeven, dat het slimmer en doeltreffender moet worden uitgespeeld. Het vertoonde spel geeft echter wel vertrouwen en er lopen voldoende spelers rond, die scorend vermogen hebben. We gaan er vanuit, dat dit aanstaande zaterdag ook aangetoond zal worden. Een hartelijk welkom aan Be Quick Dokkum en zijn supportersschare. Met strijd en onder aanvuring en steun van de thuisaanhang hopen we weer op een spectaculair en sportief duel.

 

Zeerobben – Be Quick Dokkum

Zaterdag 28 oktober

Aanvang 15.00 uur

Op het Oostersportpark te Harlingen.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Musica Religieuza bij Radio Stad Harlingen

25-10-2017

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 42

25-10-2017

HARLINGEN - Er waren afgelopen weekend weinig wedstrijden in verband met de herfstvakantie.

Busreis SWSH naar Hoogwoud

25-10-2017

HARLINGEN - Tijdens de busreis van Stichting Welzijn Senioren Harlingen (SWSH) naar Appelscha op 15 aug.'17, vroeg men of er niet een reis georganiseerd kon worden naar een Kerstmarkt.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus