Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: Sc Bolsward – fc Harlingen

10-02-2017

HARLINGEN - Na de verdiende 3-2 overwinning tegen Trynwalden staat er zondag voor fc Harlingen een lastig uitduel te wachten.

Er wordt zondag namelijk afgereisd naar de Hanzestad waar de confrontatie met sc Bolsward op het programma staat. De ploeg van Mark van Hiel, die zijn contract met een jaar heeft verlengd bij de huidige nummer 2 op de ranglijst, doet het sinds de promotie uit de 4e klasse uitstekend.

 

Sc Bolsward heeft dat ook wel te danken aan een aantal goede en sterke krachten van onder andere Lorenzo Lemmers en topscoorder Özgur Akkus die samen al voor 19 treffers hebben gezorgd.

 

Dat is dan het voordeel van een complete selectie. fc Harlingen daartegen mist maar liefst 8 basisspelers.  Maar toch wanhoopt trainer Mulder niet want de ploeg die er nu staat begint te groeien en is een hecht team. Dat was afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Trynwalden goed zichtbaar. En natuurlijk zal deze lijn zondag worden doorgezet en gaan de mannen van Duco proberen er minimaal een punt weg te gaan snoepen. Datgene wat SC Franeker overigens vorige week bij sc Bolsward ook deed. De 1 -1 viel pas in de extra tijd door Lorenzo Lemmers.

 

In de thuiswedstrijd van fc Harlingen tegen sc Bolsward werd het 2-5. Enigszins wat geflatteerd maar de gasten waren beter en zaten in een flow. De eerste 2 duels werden simpel met 4-0 en 3 -0 gewonnen en voor fc Harlingen was dat tegendraads een 2-4 en 4-0 nederlaag. Dat waren de cijfers van de eerste 2 competitieduels, maar toch was Harlingen tegen Bolsward niet echt kansloos want Harlingen kwam toen na 7 minuten spelen al op voorsprong door Daniël Matakupan. Helaas door wat slordigheden in de verdediging bogen de gasten de achterstand om naar 1-2 en na rust scoorde Özgur Akkus zijn 2e van die middag en leek het beslist bij 1-3. Toch was het Harlingen die veerkracht toonde en kwam op 2-3 door Sander Zeilmaker. Maar toen Paul Huisman de 2-4 maakte was het klaar en uiteindelijk werd er in de extra tijd zelfs nog een keer gescoord wat de eindstand op 2-5 bracht.

 

Maar wat we dus qua inzet afgelopen zondag hebben gezien zijn er wel degelijk mogelijkheden om het Bolsward lastig te gaan maken. En als ze de snelle mannen niet al te veel ruimte gaan geven zou minimaal een gelijk spel prima zijn maar uiteraard zal er volop voor de volle winst gestreden gaan worden. Het duel begint om 14.30 uur op sportcomplex Het Bolwerk.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harry Boon betrokken bij ‘slaanderij’ in dojo Waddenhal

10-02-2017

HARLINGEN – Gistermiddag nam wethouder Harry Boon met een paar rake klappen de nieuwe bokszakken in de dojo van de Waddenhal in gebruik.

We love Harlingen!

10-02-2017

HARLINGEN - Het zal niemand ontgaan: De komende dagen verkeert hartje Harlingen volop in het teken van de liefde!

Vrijwilligerscentrale De Skûle Welzijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

10-02-2017

HARLINGEN - De Adviesraad Sociaal Domein Noardwest-Fryslân adviseert het bestuur van de Dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid Noardwest Fryslân (de Dienst) bij de vorming van sociaal beleid.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Almamater Almamater Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad