Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: Hardegarijp – Zeerobben

09-12-2016

HARLINGEN - Wie blijft in het spoor?

Het duel tussen, misschien wel, de best voetballende teams in de tweede klasse I. Zo vlak voor de winterstop dus toch ook nog een strijd om de tweede plaats achter koploper Veenwouden. Hardegarijp neemt bij aanvang van deze wedstrijd de tweede plaats in. Beslist niet onverdiend, gezien de uitslagen voor de nederlaag van 4 – 1 tegen Be Quick Dokkum. Ook Zeerobben vond in Dokkum zijn Waterloo. Alleen Veenwouden wist in Dokkum te winnen, maar dat is niet verwonderlijk met de bijna “Van Gaalse strijdwijze” 2014. En je kan er een eind mee komen is toen en nu wel bewezen.

 

Hardegarijp is uit ander hout gesneden, alhoewel ook zij steunen op een aantal routiniers in de defensie, waarbij zeker Tjeerd Rijpma (46 inmiddels) niet onvermeld mag blijven. De als zeer betrouwbaar bekend staande sluitpost FJ Oosterhuis samen met de gebroeders Spindelaar zorgen voor een schier onneembare veste. Met Ralph Wietses en Berwout Beimers heb je dan ook nog de meest scorende spitsen in je team. Trainer Rob de Jong heeft een topteam onder handen en ook voor Hardegarijp geldt natuurlijk dat we nog maar halverwege zijn. De prijzen worden aan het einde verdeeld en de gastheren van zaterdag behoren zeker bij de prijswinnaars.

 

Zeerobben mag weer hopen op de rentree van topscoorder Marijn Helfferich, die na een aantal wedstrijden wegens schorsing weer inzetbaar is.  Een aderlating is het voorlopig ontbreken van Marcel Visser. Toch is de verwachting dat Zeerobben de draad weer zal oppakken. En welke tegenstander is daar beter geschikt voor dat te realiseren dan de voetballende equipe van Rob de Jong. Het belooft dan ook een bijzonder interessant duel te worden. En met een trainingskamp aan de Spaanse kust in de eerste week van januari voor de selectie van trainers Arjen Postma en Kerst Heida in het vooruitzicht zal de motivatie, om de laatste wedstrijd van 2016 tot een goed einde te brengen, groot zijn. We zijn benieuwd welk team na de oorwassing van afgelopen week het beste uit de teleurstelling zal komen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Veel media-aandacht voor de provincie Friesland

09-12-2016

FRYSLÂN - In het afgelopen jaar hebben tot nu toe maar liefst circa 100 journalisten, bloggers en vloggers Friesland bezocht voor het maken van een artikel, blog of vlog.

Alle wedstrijden fc Harlingen uitgesteld

09-12-2016

HARLINGEN - Alle wedstrijden van fc Harlingen voor zaterdag 10 en zondag 11 december zijn uitgesteld i.v.m. het overlijden van jeugdspeler Twan Metz.

VVD Greiden, Marren & Wad opgericht

09-12-2016

HARLINGEN - De VVD-afdelingen van Súdwest Fryslân, De Friese Meren, Harlingen en een deel van Littenseradiel gaan voortaan samen in het lokaal netwerk VVD Greiden, Marren & Wad.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen