Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: fc Harlingen - UDIROS

25-11-2016

HARLINGEN - Met nog drie duels te gaan voordat de winterstop in gaat, staan er voor de Harlingers de komende weken nog twee belangrijke duels op het programma.

Het zijn de 2 tegenstanders die ook onderaan de ranglijst verblijven. Zo staat er voor volgende week een bezoek bij vv Warga, de huidige nummer 12, op het programma en ontvangt fc Harlingen komende zondag, de nummer 10 op de ranglijst, UDIROS uit Nieuwehorne op het sportpark aan de Oosterparkweg.

Afgelopen week was er slechts 1 duel en dat was de inhaalwedstrijd Jubbega - UDIROS en dat eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisclub.

 

fc Harlingen had dus vrijaf en in plaats van te trainen werd er vorige week donderdagavond geoefend. Het was bij zaterdag 5e klasser Suameer en dit team wordt getraind door Ronald van der Molen waar hij op zondag keeper is bij LVV Friesland.

 

Dat was een zeer nuttige oefenwedstrijd en deze werd door de Harlingers met 2-5 gewonnen. Goed voor het zelfvertrouwen maar ook zeer nuttig om de puntjes even flink op de spreekwoordelijke I te zetten en nu kan dit worden voortgezet, met te beginnen zondag tegen UDIROS.

 

Vorig seizoen toen de gasten naar Harlingen kwamen waren ze koploper en wonnen dat duel nipt met 1-2. Het duel van zondag wordt geleid door de heer Wim Stel uit Leeuwarden en de wedstrijdsponsor is zondagmiddag Duikservice André Borsch.

 

Voorafgaand aan het duel van zondag worden er op alle velden in de 3e klasse A 1 minuut stilte gehouden. Voor de eerder deze week overleden speler van vv Jubbega Ids Douma (23). Ids overleed na een tragisch verkeersongeval. Jacko de Jong, eveneens speler van Jubbega, ligt nog in kritieke toestand in het ziekenhuis…

 

Pupil van de Week

Mijn naam is Jesse Smit en ik ben 8 jaar oud. Ik ben deze week de Pupil van de Week bij de wedstrijd fc Harlingen 1 – Udiros 1. Zelf voetbal ik in het team JO9-2 en ben de spits van het team. Ik ben bij het vroegere VV Harlingen begonnen toen ik 6 jaar was. Mijn heit is leider van ons team. Voor hem is de wedstrijd komende zondag ook bijzonder omdat hij vroeger zelf bij Udiros heeft gevoetbald.

 

Voetbal vind ik erg leuk. Mijn favoriete club is Bayern München en Christiano Ronaldo en Robert Lewandowski vind ik de allerbeste spelers van de wereld.

Ik vind het leuk om na het trainen latje trap te doen. Want wie het vaakst de lat raakt krijgt van trainer Jarno Attema, uit het team JO15-1, een flesje AA. Ik vind hem ook de beste speler van fc Harlingen. Mijn heit is minder blij met het latje trappen want tijdens de wedstrijden worden er minder vaak doelpunten gemaakt. Wel worden vaak de lat en de paal geraakt.

 

Mijn lievelingseten is aardappel bolletjes met boontjes en een gehaktbal. Op school vind ik rekenen het leukste vak en in de pauze speel ik vaak voetbal. Ik vind het leuk op naar Texel op vakantie te gaan en aan ruzie maken heb ik een hekel.

 

Ik heb erg veel zin in zondag en ik hoop dat fc Harlingen gaat winnen!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Newland presenteert CD “Love and war” met medewerking van DJ Soolz

25-11-2016

HARLINGEN - De Harlinger singer/songwriter Newland (Alex Nieuwland) is een oude rot in het vak.

Musica Religieuza bij RSH

25-11-2016

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Sinterklaas Discozwemmen Zwembad het Derde Haad

25-11-2016

HARLINGEN - Vrijdagavond 2 december 2016 is er de grote Sinterklaas Zwem Disco in zwembad het Derde Haad.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. VVV Harlingen VVV Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei