Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
RSH Radio Marathon!

RSH Radio Marathon!

54 uren live radio in het weekend van 27, 28 en 29 oktober 2017! Kom langs of luister via 104.1 FM, 106.2 FM!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: fc Harlingen - lvv Friesland

04-11-2016

HARLINGEN - Na 2 weken geen competitie voetbal voor fc Harlingen gehad te hebben, staat er voor komende zondag eindelijk weer een thuisduel op het programma.

Voorbeschouwing: fc Harlingen - lvv Friesland De pupil van de week voor de wedstrijd van zondag is deze keer Julian Keizer.

De tegenstander is dan de koploper in de 3 klasse A lvv Friesland.

 

De Leeuwarders onder leiding van Ronald Machiela hebben tot nu toe een ongeslagen status. Van de 7 gespeelde duels zit er maar 1 tussen waarbij gelijk is gespeeld. Alle andere duels werden aan de zegekar gebonden. Ook verdedigend staat het goed bij de gasten want met slechts 6 tegentreffers is Friesland dan ook nog eens de minst gepasseerde ploeg in deze klasse. Afgelopen zondag speelde Friesland thuis tegen Jubbega en dat duel werd met 2-1 gewonnen.

 

Voor fc Harlingen hangt de vlag er heel anders bij want tot nu toe is er slechts 1x gewonnen en dat was begin oktober in de wedstrijd tegen ONB in Drachten. In de 28e minuut van die wedstrijd wist Janbauke Tolsma goed door te komen op links en stiftte de bal fraai over de Drachtster doelman heen en zette hiermee de 0-1 op het scorebord. Bij die 0-1 bleef het en de ontlading was groot. En nu willen de Harlingers de eerste punten ook op eigen veld binnen halen.

 

Maar ondanks dat Harlingen nog steeds op de laatste plaats staat, blijft men positief en gaan ze voor aankomende zondag de mouwen omhoog stropen om Friesland wellicht op de 1e nederlaag te gaan trakteren.

 

Het duel begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer Martin Koning uit Bolsward.

 

 

Pupil van de Week

De pupil van de week voor de wedstrijd van zondag is deze keer Julian Keizer. Julian is 6 jaar en hij zit in groep 4 van CBS Het Baken. Julian is begonnen bij fc Harlingen in de mini pupillen en na een mooi jaar in de JO9-3 zit hij dit seizoen in de JO9-2. Julian is een echte linkspoot in het team en is op meerdere plekken inzetbaar maar het liefst staat hij in de aanval.  Zijn favoriete club in Nederland is Cambuur en een echte favoriete speler in dit team heeft hij niet want hij vind ze allemaal even goed zegt hij. In het buitenland is Real Madrid zijn favoriet. Als Real op tv is let hij speciaal op Ronaldo en Bale wat zijn favorieten in dat team zijn. Voor aanstaande zondag hoopt hij natuurlijk dat fc Harlingen zijn eerste thuisoverwinning gaat pakken.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in "Afslag Harlingen"

04-11-2016

HARLINGEN - Zaterdag 5 november wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' van 11.00 tot 13.00 uur gepresenteerd door Joke de Boer en Lisa Vos.

Jeugdoverzicht fc Harlingen week 43

04-11-2016

HARLINGEN - De jeugd van fc Harlingen speelde afgelopen zaterdag weer op diverse velden in de omgeving.

Scheepvaartberichten Havendienst Harlingen

04-11-2016

HARLINGEN - In verband met werkzaamheden aan de Havenbrug en de Oosterbrug geldt het volgende:

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Vogelaar Audio Vogelaar Audio Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear