Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing Fc Grootegast – Zeerobben

01-09-2016

HARLINGEN - Kampioen 3e klasse B is de eerste tegenstander van Zeerobben.

Tegen de grote onbekende, fc Grootegast, zullen de Harlingers het spits af bijten in de competitie in de tweede klasse I. De volgende cijfers behoren bij het kampioenschap van fc Grootegast in de derde klasse B:

 

Seizoen  Klasse  Plaats  WD  W  V  G  Pnt  Saldo
15/16 3B 1 26 20 4 2 64 85-29

   
Het is een fusieclub van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje ‘58. Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.

 

De accommodatie van Fc. Grootegast ligt op het sportpark aan de Provincialeweg 139 in Doezum. De vereniging maakt gebruik van drie speelvelden, waaronder een kunstgrasveld. Er is een klein verlicht intrapveldje en een verlicht trainingsveld. De accommodatie ligt vlakbij het openluchtzwembad en de sporthal. Al deze accommodaties zijn bereikbaar via een grote centrale parkeerplaats.

 

De club is van uit de bodem van het zaterdagamateurvoetbal in 7 jaar opgeklommen naar deze tweede klasse I. Voorwaar geen kleine prestatie. Het lijkt dan ook geen gemakkelijke klus te worden voor Zeerobben. Het uitzwaaien van een aantal prominente eerste elftal spelers en trainer Inne Schotanus laat zijn littekens onmiskenbaar na. Maar de ambitieuze vereniging putte uit eigen arsenaal aangevuld met een aantal toppers uit de buurt voldoende kracht om een meer dan representatieve selectie te vormen. Het bestuur en de selectie heeft het volle vertrouwen gesteld in de jonge trainer Arjen Postma. Het eerste zichtbare resultaat is al geleverd in de vorm van het zich plaatsen als eerste in de voorrondegroep van de beker.

 

Hieronder de eindstand in poule 103:

    G W G V P  
1. Zeerobben   3 2 0 1 6 +5
2. GAVC   3 2 0 1 6 +1
3. LSC 1890   3 1 0 2 3 -2
4. Nijland   3 1 0 2 3 -4

Van groot belang is natuurlijk de start in de competitie. Vorig seizoen was er sprake van een valse start. We hopen, dat het een mooie en sportieve wedstrijd mag worden.

 

Programma:


                            

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opening politiek seizoen 2016 / 2017

01-09-2016

HARLINGEN - Op woensdag 31-08-2016 heeft burgemeester Sluiter het startsein gegeven voor het nieuwe seizoen van de Harlinger politiek.

Cruiseschip National Geographic “Orion” bezoekt Harlingen

01-09-2016

HARLINGEN - Het cruiseschip Orion van National Geographic brengt volgende week woensdag 7 september een bezoek aan Harlingen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

01-09-2016

HARLINGEN - In verband met het nautisch evenement “Harlingen Ongeschut” gelden op zaterdag 17 september 2016 van 19.00 tot 24.00 uur de volgende verkeersmaatregelen voor het scheepvaartverkeer:

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hema Harlingen Hema Harlingen
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen