Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing CVVO – Zeerobben

13-10-2016

HARLINGEN - Strijd om de eerste periodetitel brandt los.

Met Veenwouden als fiere koploper valt er voor beide partijen zaterdag in Lemmer wat te winnen. Immers beiden met vijf verliespunten, met een iets beter doelsaldo voor de Harlingers, op plaats 2 en 3 op de ranglijst. Met name het eerste verlies van de vorige koploper CVVO uit tegen Grootegast was een opvallende uitslag. Hoewel ook Zeerobben in het Groninger land niet verder kwam dan een bloedeloze 0 – 0. Dus zo opmerkelijk was dat nou ook weer niet. Daar zullen nog wel meer toppers sneuvelen tegen het sterk verdedigend collectief van Grootegast.

 

CVVO nam vanaf de start de koppositie in de tweede klasse in. En leek onbedreigd op de eerste prijs af te stevenen. De confrontaties met de Lemsters uit voorgaande competities bieden voor de Havenstadbewoners enige hoop. De winstpartijen van Zeerobben werden vaak bij de helsdeuren weggehaald en wat betreft amusementswaarde, die is altijd zeer hoog geweest. Niet in de laatste plaats omdat beide ploegen aanvallend voetbal spelen en te allen tijde voor de winst gaan. Het belooft dan ook weer de moeite waard te worden de boorden van het IJsselmeer op te zoeken voor de topper van deze competitie. Maar ook elders in de provincie spelen zich toppers af.

 

Veenwouden, nummer 1, speelt een streekderby uit bij Be Quick Dokkum, subtopper Joure ontvangt Meppel en Broekster Boys kruist de degens met Hardegarijp. Wie is niet benieuwd naar de ranglijst van zaterdag 17.00 uur. Staat Veenwouden nog 1 of pakt één van de achtervolgers de kop.

 

Aan de Zeerobben de taak om ook tegen de medekoploper een goed resultaat neer te zetten. Aan Arjen Postma zal het niet liggen. Hij kent de sterkte van CVVO maar al te goed. Zal hij zijn selectie weer op scherp weten te zetten. De wedstrijd van afgelopen zaterdag voedt in ieder geval deze hoop.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jaarlijkse BINGO van Radio Stad Harlingen!

13-10-2016

HARLINGEN - Vrijdag 4 november a.s. organiseert Radio Stad Harlingen weer haar jaarlijkse BINGO in Zalencentrum Trebol te Harlingen.

Bureau onderzoekt effecten REC op omgeving

13-10-2016

HARLINGEN - Ingenieursbureau LievenseCSO uit Leeuwardengaat kijken wat de invloed van de REC is op het milieu.

Schetsen van Allaard Hidding: Tante Toos

13-10-2016

HARLINGEN - 'Schetsen' - Kort en bondige verhalen- van Allaard Hidding delen we zo nu en dan met de lezers van Harlingenboeit.nl.

Reacties

Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Almamater Almamater Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen