Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Broekster Boys – Zeerobben

30-03-2017

HARLINGEN - Zeerobben tegen herrezen Broekster Boys.

Het seizoen leek voorbij voor de Damwoudsters. Pech en blessures voor de winterstop achtervolgde de tegenstander van zaterdag. De elf geblesseerde spelers kregen zes weken de gelegenheid te herstellen. Tegen het sterke Joure werd weliswaar in de eerste wedstrijd na de break nog verloren, maar daarna begon de opmars van Broekster Boys. Liefst vijf overwinningen op rij noteerde de equipe van trainer de Boer. Van net boven de degradatiestreep binnen twee maanden weer tot de eventuele kanshebbers op de titel en de derde periodetitel, bij winst in Dokkum zou het verschil slechts zes punten met de koploper zijn geweest. Maar afgelopen zaterdag was de 1 – 0 nederlaag tegen buurman Be Quick Dokkum dan ook een bittere streep door de rekening. Ondanks goed voetbal gingen ze met lege handen op de fiets weer terug naar Damwoude.

 

Dat het voetbal in de tweede klasse I leeft moge zeker ook blijken uit de publieke belangstelling. Mocht Zeerobben afgelopen weekend thuis niet klagen over de opkomst van de supporters, in Dokkum werd het veld omzoomd door een kleine duizend toeschouwers. Zeerobben mag dan ook zeker rekenen op een heftig meelevend thuispubliek.  Een mooie entourage om in te voetballen lijkt mij.

 

In de thuiswedstrijd won het team van Postma/ Attema vrij gemakkelijk van een flink gehavend Broekster Boys. Maar liefst vijf basisspelers ontbraken op het veld van wege blessureleed. Te meer een reden om het in Damwoude van meet af aan scherp en fel aan te pakken, omdat ze nu wel op volle oorlogssterkte kunnen starten. Het belooft een heerlijke partij voetbal te worden. De gastheren moeten winnen om mee te blijven draaien in de strijd in de derde periode. Zeerobben zal met hand en tand zijn koppositie willen verdedigen en ook daarvoor heb je drie punten nodig. De strijd zal op zijn scherpst worden gestreden met beide team in de sterkst mogelijke opstelling. We verwachten dan ook uit Harlingen veel supporters te mogen begroeten, die opnieuw de morele ondersteuning zullen bieden aan hun favorieten. We hebben er zin in en hopen bovenal op een sportief duel met aanvallend goed voetbal van beide kanten en veel doelpunten.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meromar Seafoods b.v. Zaalvoetbalcompetitie 24-03-2017

30-03-2017

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Overlast van containers die te lang bij de weg staan

30-03-2017

HARLINGEN - De handhavers van de gemeente Harlingen hebben de afgelopen maanden meer dan 40 waarschuwingen uitgedeeld aan bewoners die de container te lang bij de weg lieten staan.

Elvis on Air

30-03-2017

HARLINGEN - Komende zaterdag brengen Rob en Doede van der Hoek van 10.00 tot 11.00 uur Elvis weer onder de aandacht op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Visie EventsVisie Events Fotografie DorusFotografie Dorus AlmamaterAlmamater Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen ForHim MenswearForHim Menswear Atelier de GrootAtelier de Groot Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Ons Food&WineOns Food&Wine Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Dio JurienDio Jurien BENG EvenementenBENG Evenementen Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Hubo-FaberHubo-Faber Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Zensa ModaZensa Moda Copini OpticiënsCopini Opticiëns Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12IJssalon Min12 Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Haarmode CatsHaarmode Cats Plus LunenborgPlus Lunenborg Vogelaar AudioVogelaar Audio De LichtboeiDe Lichtboei Karsten WonenKarsten Wonen
Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt ForHim MenswearForHim Menswear Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Plus LunenborgPlus Lunenborg