CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Voorbeschouwing: Bolsward – fc Harlingen

26-02-2017

HARLINGEN - Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op herhaling naar de Hanzestad voor het duel tegen de nummer 2 Bolsward.

Het duel stond twee weken terug ook al gepland, maar toen speelde Koning Winter nog een hoofdrol en zodoende werd dat duel afgelast. Nu de lente winst gaat boeken staan er voor de komende weken vier uitduels voor de mannen van Duco Mulder op het programma en om te beginnen dus zondag in en tegen Bolsward.

 

De ploeg van Mark van Hiel die zijn contract met een jaar heeft verlengd wankelde vorige week bij Jubbega. De thuisploeg stond met rust 2-0 voor maar door een betere 2e helft van de Bolswarders wisten zij uiteindelijk nog een punt mee naar huis te nemen. Fc Harlingen speelde in een matige wedstrijd thuis tegen Nicator maar omdat de Harlingers iets beter waren in de eindcontrole werd er een 2e thuiszege op rij geboekt. Voor zondag staat er een lastig inhaalduel op het programma en dat zelfde geldt ook voor een week later want dan wordt er ingehaald in en tegen Oerterp.

 

Maar de pijlen staan eerst gericht op zondag en ondanks dat de Bolswarders op de tweede plaats staan, kunnen er 1 of 3 punten worden gehaald want we komen nu ook in een fase waarbij de ploegen, die in degradatiegevaar komen, punten gaan pakken. En met de 2 lastige uitduels in het vooruitzicht is het haast noodzakelijk om dus punten te gaan pakken.

 

Eerder dit seizoen was Bolsward een maatje te groot in Harlingen en ondanks door een vroege 1-0 van Daniël Matakupan bogen de gasten de achterstand om naar een 1-2 voorsprong en waarbij fc Harlingen na rust verzuimde de 2-2 te maken zorgde Ösgur Akkus voor de 1-3. Maar toch was Harlingen niet kansloos want Sander Zeilmaker bracht de stand terug naar 2-3. En waren er weer mogelijkheden. Maar toen Paul Huisman de 2-4 uit een counter maakte was het over en uit en in de extra speeltijd werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 2-5.

 

In ieder geval moet fc Harlingen het de komende 3 weken zonder de geschorste Jorge Pirez doen. Maar wellicht is Freek Töpfer daartegen wel inzetbaar.

Zullen de mannen van Duco Mulder het Bolsward lastig gaan maken en 1 of meer punten mee naar huis gaan nemen? Zondagmiddag half 3 op sportpark Het Bolwerk is de aftrap en u bent van harte welkom om de mannen aan te moedigen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

TONEGO – Zeerobben 4 – 3

26-02-2017

HARLINGEN - Beschamend verlies bij degradatiekandidaat.

Bijzondere opvoering Toneelgroep Contact Harlingen!

26-02-2017

HARLINGEN - Reeds eerder is melding gemaakt van het feit dat Toneelgroep Contact op zaterdag 11 maart a.s. in de Stadsschouwburg Trebol het stuk “ De dochter van de minister” van Ruud van Ling gaat opvoeren.

DNA van de POP-muziek

26-02-2017

HARLINGEN - Zondag 26 februari 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur weer een uitzending van het wekelijkse programma DNA van de popmuziek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Vogelaar Audio Vogelaar Audio
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen