Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Voorbeschouwing: Bolsward – fc Harlingen

26-02-2017

HARLINGEN - Aanstaande zondag gaat fc Harlingen op herhaling naar de Hanzestad voor het duel tegen de nummer 2 Bolsward.

Het duel stond twee weken terug ook al gepland, maar toen speelde Koning Winter nog een hoofdrol en zodoende werd dat duel afgelast. Nu de lente winst gaat boeken staan er voor de komende weken vier uitduels voor de mannen van Duco Mulder op het programma en om te beginnen dus zondag in en tegen Bolsward.

 

De ploeg van Mark van Hiel die zijn contract met een jaar heeft verlengd wankelde vorige week bij Jubbega. De thuisploeg stond met rust 2-0 voor maar door een betere 2e helft van de Bolswarders wisten zij uiteindelijk nog een punt mee naar huis te nemen. Fc Harlingen speelde in een matige wedstrijd thuis tegen Nicator maar omdat de Harlingers iets beter waren in de eindcontrole werd er een 2e thuiszege op rij geboekt. Voor zondag staat er een lastig inhaalduel op het programma en dat zelfde geldt ook voor een week later want dan wordt er ingehaald in en tegen Oerterp.

 

Maar de pijlen staan eerst gericht op zondag en ondanks dat de Bolswarders op de tweede plaats staan, kunnen er 1 of 3 punten worden gehaald want we komen nu ook in een fase waarbij de ploegen, die in degradatiegevaar komen, punten gaan pakken. En met de 2 lastige uitduels in het vooruitzicht is het haast noodzakelijk om dus punten te gaan pakken.

 

Eerder dit seizoen was Bolsward een maatje te groot in Harlingen en ondanks door een vroege 1-0 van Daniël Matakupan bogen de gasten de achterstand om naar een 1-2 voorsprong en waarbij fc Harlingen na rust verzuimde de 2-2 te maken zorgde Ösgur Akkus voor de 1-3. Maar toch was Harlingen niet kansloos want Sander Zeilmaker bracht de stand terug naar 2-3. En waren er weer mogelijkheden. Maar toen Paul Huisman de 2-4 uit een counter maakte was het over en uit en in de extra speeltijd werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 2-5.

 

In ieder geval moet fc Harlingen het de komende 3 weken zonder de geschorste Jorge Pirez doen. Maar wellicht is Freek Töpfer daartegen wel inzetbaar.

Zullen de mannen van Duco Mulder het Bolsward lastig gaan maken en 1 of meer punten mee naar huis gaan nemen? Zondagmiddag half 3 op sportpark Het Bolwerk is de aftrap en u bent van harte welkom om de mannen aan te moedigen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

TONEGO – Zeerobben 4 – 3

26-02-2017

HARLINGEN - Beschamend verlies bij degradatiekandidaat.

Bijzondere opvoering Toneelgroep Contact Harlingen!

26-02-2017

HARLINGEN - Reeds eerder is melding gemaakt van het feit dat Toneelgroep Contact op zaterdag 11 maart a.s. in de Stadsschouwburg Trebol het stuk “ De dochter van de minister” van Ruud van Ling gaat opvoeren.

DNA van de POP-muziek

26-02-2017

HARLINGEN - Zondag 26 februari 2017 tussen 13.00 en 14.00 uur weer een uitzending van het wekelijkse programma DNA van de popmuziek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Almamater Almamater Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Visie Events Visie Events Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën IJssalon Min12 IJssalon Min12 Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt