CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Volleybalverenigingen VVH, Dosko/Acta en DSVS gaan unieke samenwerking aan

14-09-2017

HARLINGEN - Aankomend seizoen gaan volleybalvereniging VVH uit Harlingen, Dosko/Acta uit Franeker en DSVS uit Dronryp/Menaam een unieke samenwerking aan.

Alle hiervoor genoemde verenigingen ervaren dat jongens steeds minder interesse hebben in het volleybalspel. Bij alle verenigingen bestaan er wel mix-teams, waarin zowel meisjes als jongens actief zijn, maar het laatste jongensteam dateert al weer van een aantal jaren terug.

 

Voor Meindert Paul Kwast (VVH), Roelof van Marrum (Dosko/Acta) en Tsjitske van der Hem (DSVS), was dit de aanleiding om in gesprek te gaan en te kijken of zij op het gebied van het jongensvolleybal konden gaan samenwerken. Dit alles om zo het jongensvolleybal weer op de kaart te zetten en tevens het niveau van het jongensvolleybal verder te kunnen ontwikkelen. Door vele belemmeringen opgelegd door de Nederlandse Volleybal Bond, is het bijna onmogelijk om met een mix-team op hoog niveau te kunnen spelen. Na een uurtje praten waren alle partijen er al uit. Er gaat een samenwerking komen en het plan hiervoor is ook al gesmeed.

 

Het plan is om aankomend seizoen in Harlingen op de dinsdagavonden training de training te verzorgen waarbij alle jongens, in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar oud, van deze verenigingen aan deel kunnen nemen. Het eerste seizoen gaan de jongens alleen samen trainen, om zo aan elkaar te wennen. Ze blijven dat seizoen gewoon uitkomen voor hun eigen vereniging. Na het eerste seizoen is het de bedoeling dat de jongens samen de competitie in zullen gaan. Het is dan de bedoeling dat er twee teams gevormd gaan worden. De naam die deze teams zullen gaan dragen is nog niet bekend, maar is ook geheel onbelangrijk. Waar het om gaat is dat het jongensvolleybal in Noord West Friesland een nieuwe impuls gaat krijgen.

 

Op 12 september jl. vond de allereerste training plaats. De jongens zelf waren na afloop erg enthousiast en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Volleybalgroep zoekt nieuwe leden

13-09-2017

HARLINGEN - De volleybalgroep voor volwassenen op de maandagavond heeft nog plek voor nieuwe leden!

Voorbeschouwing: Zeerobben – Sint Annaparochie (beker)

13-09-2017

HARLINGEN - Samen met Stiens is Sint Anna de concurrent voor een plaats in de volgende ronde van de KNVB-beker.

Musica Religieuza bij RSH

13-09-2017

HARLINGEN - Vrijdag om 18.00 uur is er weer een uitzending van Musica Religieuza op Radio Stad Harlingen.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei
Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis