Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
3e Heerlijk Harlingen

3e Heerlijk Harlingen

8-9-10 september wordt het weer super gezellig aan de Dokkade te Harlingen met dé Heetste Hamburger, het Rad van Fortuin, eten & drinken!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Visserijdagen 2016 de opening

24-08-2016

HARLINGEN - De 57e Visserijdagen zijn woensdagmiddag geopend met een optreden van Brace en de dansgroep Dance Up.

Clemens en Karin van der Zwet maakten een mooi videoverslag van de opening van de Visserijdagen door de voorzitter Jules Dutrieux en burgemeester Roel Sluiter.

 

Van 24 tot en met 27 augustus staat Harlingen weer bol van de activiteiten. In het kader van de 57-ste editie van de Harlinger Visserijdagen krijgen de bezoekers weer ruim zeventig eventementen voorgeschoteld. Van muziek, zang, dans, kunst, gastronomie en cultuur tot sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven.

Het festival aan de Waddenzee, dat in 2010 tot Beste Regioevenement van Nederland werd uitgeroepen, trekt jaarlijks vele tienduizenden bezoekers. Het hele jaar door is de organisatie druk doende met het samenstellen van een afwisselend programma. Met de medewerking van vrijwilligers, de gemeente Harlingen, sponsors, horeca, de visserijsector, Defensie, de Friese hulpdiensten en vele, vele anderen.

 

Gemêleerd

De kracht van de Visserijdagen is de gevarieerde melange van oude en nieuwe onderdelen.  Natuurlijk valt er volop te genieten van muziek, onder meer dankzij een nieuwe editie van Vispop op woensdagavond. Op de vier Visserijdagen zijn er bovendien optredens op diverse buitenpodia in de stad en op de haven, waarvoor diverse horecaondernemers de meest uiteenlopende acts contracteren. De Open (zater)Dag in en rond International Fish Auction Harlingen (voorheen Visveiling Urk locatie Harlingen) zal als grote publiekstrekker weer een hoop mensen op de been brengen, onder andere dankzij optredens van shantykoren en dweilorkesten. Ook hebben de vlieg- en reddingsdemonstraties van de diverse Defensie-onderdelen en de Friese hulpdiensten een grote aantrekkingskracht. Daarnaast maken het Openingsconcert, de kermis, Vlootschouw, Harnzermarkt, HOV-braderie, manifestatie Oude Visserij op de Rommelhaven, ringrijderij en het grootste vuurwerk van Noord-Nederland onderdeel uit van de Harlinger Visserijdagen. Wegens succes wordt het waterspektakel Harlinger Tobbedansen (op donderdagmiddag) geprolongeerd. Bij het Tobbedansen gaan de deelnemers in een zelfgebouwde tobbe van een schans in de hoop een snelle tijd te realiseren.

Evenement

Meer nieuws

GAVC – Zeerobben 2 – 4 (beker)

24-08-2016

HARLINGEN - Individuele acties camoufleren matig spel

Gezamenlijke commissie Mens & Bestuur en Omgeving wordt Raadscommissie

24-08-2016

HARLINGEN - Voortaan heet de commissie gewoon Raadscommissie.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12