CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Verslag Scouting de Ontdekkers op kamp naar Diever

09-06-2017

HARLINGEN/DIEVER - Van 3 t/m 6 juni jl. gingen alle leden en leiding van scouting de Ontdekkers op kamp naar Diever.

Door Scouting De Ontdekkers

 

In Diever hadden wij het scoutinggebouwtje het 'Hordehol', welke midden in het bos ligt, afgehuurd. Het kamp kreeg het thema 'Rovers en Dieve(r)n', met als rode draad het verdwijnen van de bijzondere roze diamant van lady Huppeldekuppeldecupcup! Er waren verschillende activiteiten georganiseerd zoals Levend Kwartet en een speurtocht waarbij aanwijzingen gezocht moesten worden. 

 

Op zondagmiddag stond er outdoor-cooking op het programma, hierbij mochten de leden zelf hun eigen pizza maken en dit werden natuurlijk de allerlekkerste van de hele wereld. Die avond stond ook de bonte avond op het programma. Wat hebben wij met zijn allen genoten van de prachtige acts die de leden en leiding opvoerden in het openluchttheater in Diever. De acts varieerden van goocheltrucs, moppen, prachtige liedjes en optredens van K3 en Kiss. 

 

Maandagmiddag kwam -vlak voordat wij naar het gevangenismuseum in Veenhuizen gingen, waar wij een superleuke rondleiding kregen- de ontknoping. We mochten een kijkje nemen in het vroeger en nu van het gevangenisleven en reden in een oude politiebus langs de gevangenissen in de buurt. Naast deze spannende activiteiten was er ruimte om heerlijk te spelen en natuurlijk met het warme weer mocht een watergevecht niet ontbreken.

 

We kunnen terugkijken op een ontzettend geslaagd kamp. Dit niet alleen omdat de kinderen zich prima hebben vermaakt, maar ook voor een aantal leden het idee al erg spannend was om op kamp te gaan. Zij hebben zichzelf overwonnen en hebben naar ons inzien een prachtkamp mogen ervaren. Maar het gaat ons niet alleen om deze kinderen! Het kamp was er ook om andere vaardigheden op te doen, zoals je eigen eten klaar te maken en elkaar te helpen waar het kan. We hebben dit kamp echt met elkaar tot een groot succes gemaakt!

 

Een uitgebreid verslag is te lezen en te zien op onze fb-pagina www.facebook.com/DeOntdekkers

 

In het bijzonder willen wij onze sponsoren 'het omgevingsfonds Vermilion Energy B.V. en Lidl Harlingen bedanken. Dankzij hen konden wij net iets extra voor onze leden organiseren!

 

Wij zoeken nog steeds naar enthousiaste leiding die onze groepen zouden willen begeleiden. 

  • Informatie kunt u vragen bij Mariek Brugman 06-45247349.

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSH live verslag 68e editie Lanenkaatsen

09-06-2017

HARLINGEN - Radio Stad Harlingen doet zaterdag 10 juni live verslag van de loting van de parturen voor het Lanenkaatsen.

Deze week in 'Afslag Harlingen'

09-06-2017

HARLINGEN - Zaterdag 10 juni wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Marius Sterk & Hans Wessels.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 23-2017

09-06-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hema Harlingen Hema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"