Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Rondvlucht boven Harlingen

Rondvlucht boven Harlingen

Spaar nu vliegensvlug voor hoge korting bij PLUS Lunenborg! U kunt de spaarkaart afhalen in de winkel.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Verslag Scouting de Ontdekkers op kamp naar Diever

09-06-2017

HARLINGEN/DIEVER - Van 3 t/m 6 juni jl. gingen alle leden en leiding van scouting de Ontdekkers op kamp naar Diever.

Door Scouting De Ontdekkers

 

In Diever hadden wij het scoutinggebouwtje het 'Hordehol', welke midden in het bos ligt, afgehuurd. Het kamp kreeg het thema 'Rovers en Dieve(r)n', met als rode draad het verdwijnen van de bijzondere roze diamant van lady Huppeldekuppeldecupcup! Er waren verschillende activiteiten georganiseerd zoals Levend Kwartet en een speurtocht waarbij aanwijzingen gezocht moesten worden. 

 

Op zondagmiddag stond er outdoor-cooking op het programma, hierbij mochten de leden zelf hun eigen pizza maken en dit werden natuurlijk de allerlekkerste van de hele wereld. Die avond stond ook de bonte avond op het programma. Wat hebben wij met zijn allen genoten van de prachtige acts die de leden en leiding opvoerden in het openluchttheater in Diever. De acts varieerden van goocheltrucs, moppen, prachtige liedjes en optredens van K3 en Kiss. 

 

Maandagmiddag kwam -vlak voordat wij naar het gevangenismuseum in Veenhuizen gingen, waar wij een superleuke rondleiding kregen- de ontknoping. We mochten een kijkje nemen in het vroeger en nu van het gevangenisleven en reden in een oude politiebus langs de gevangenissen in de buurt. Naast deze spannende activiteiten was er ruimte om heerlijk te spelen en natuurlijk met het warme weer mocht een watergevecht niet ontbreken.

 

We kunnen terugkijken op een ontzettend geslaagd kamp. Dit niet alleen omdat de kinderen zich prima hebben vermaakt, maar ook voor een aantal leden het idee al erg spannend was om op kamp te gaan. Zij hebben zichzelf overwonnen en hebben naar ons inzien een prachtkamp mogen ervaren. Maar het gaat ons niet alleen om deze kinderen! Het kamp was er ook om andere vaardigheden op te doen, zoals je eigen eten klaar te maken en elkaar te helpen waar het kan. We hebben dit kamp echt met elkaar tot een groot succes gemaakt!

 

Een uitgebreid verslag is te lezen en te zien op onze fb-pagina www.facebook.com/DeOntdekkers

 

In het bijzonder willen wij onze sponsoren 'het omgevingsfonds Vermilion Energy B.V. en Lidl Harlingen bedanken. Dankzij hen konden wij net iets extra voor onze leden organiseren!

 

Wij zoeken nog steeds naar enthousiaste leiding die onze groepen zouden willen begeleiden. 

  • Informatie kunt u vragen bij Mariek Brugman 06-45247349.

Algemeen Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSH live verslag 68e editie Lanenkaatsen

09-06-2017

HARLINGEN - Radio Stad Harlingen doet zaterdag 10 juni live verslag van de loting van de parturen voor het Lanenkaatsen.

Deze week in 'Afslag Harlingen'

09-06-2017

HARLINGEN - Zaterdag 10 juni wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Marius Sterk & Hans Wessels.

Bekendmakingen van de gemeente Harlingen week 23-2017

09-06-2017

HARLINGEN - Iedere week publiceert de gemeente Harlingen de officiële bekendmakingen.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Dio Jurien Dio Jurien Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot