Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Vandaag stelt de VVD Harlingen kandidaten 16 t/m 13 voor

14-03-2018

HARLINGEN - Op 21 maart 2018 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen.

De afgelopen jaren heeft de VVD zich volop ingezet om Harlingen steeds mooier en beter te maken. Daar gaan we heel graag mee door. Dat willen we gaan doen met onderstaande kandidaten. Wij kiezen voor Harlingen. Wij kiezen voor doen!

 

Vandaag stelt de VVD Harlingen de nrs 16 t/m 13 van haar kandidatenlijst voor: Liliane Soolsma - van Randen, Lars Gillebaard, Winnie Haring en Hanneke van Leeuwen.

 

 

Hanneke van Leeuwen #16

Leeftijd: 71 jaar. Geboren en opgegroeid in Harlingen. In Leeuwarden de kweekschool gevolgd en daar vervolgens 6 jaar voor de klas gestaan. In de jaren 70 nog enige jaren in Harlingen voor de klas gestaan aan de Johan Frisoschool. Daarna een dochter gekregen en daar 7 jaar als huisvrouw voor gezorgd. Ik werkte voor v.d. Kam mode in Leeuwarden en voor de Bijenkorf en Hout Brox mode in Utrecht.

 

In de jaren als huisvrouw in Harlingen veel vrijwilligerswerk gedaan.

> Voorzitter Vrouwenadviescommissie Harlingen (VAC), tevens zitting in landelijk bestuur. Van hieruit lid Stichting Bouwresearch in Rotterdam. Vanuit afd. Harlingen zitting in ledenraad Bouwvereniging Harlingen en bestuur van de Hein Buismanstichting

> Lid Vrouwenraad Harlingen. Lid provinciale Vrouwenraad.

> Bestuurslid Centraal Comité

> Bestuurslid VVD-vrouwen Harlingen en actief in plaatselijke afdeling VVD 

> Voorzitter VVD ondercentrale Franeker

 

 

 

Winnie Haring #15

Mijn naam is Winnie Haring, 33 jaar oud en geboren en getogen in Harlingen. Ik heb eerst de hotelschool gedaan in Leeuwarden maar ben vervolgens een andere kant opgegaan. Het varen zit in mijn familie, en ofschoon ik het eerst niet van plan was bleek het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en ben ik in de schipperswereld terecht gekomen. Eerst als maat op onder andere de Aegir, en nu al weer 6 jaar als schipper. Op dit moment ben ik schipper van de Iselmar, een prachtige klipper van de Harlinger zeilchartervloot.

 

Harlingen is de grootste charterhaven van Nederland met 70 schepen, en daar mogen we best wat trotser op zijn. Het is een prachtig visitekaartje voor Harlingen, van economisch en toeristisch belang, en in alle publicaties van de gemeente staan ook prominent de foto’s van onze vloot. 

 

Ik sta op de lijst van de VVD Harlingen omdat die partij zich de afgelopen jaren oprecht geïnteresseerd, en met kennis van zaken, heeft ingezet om de ontwikkelingen in de Willemshaven de goede kant op te buigen. De VVD wist dat de plannen voor een marina niet goed doordacht waren, de sanitaire voorziening anders ingericht moest worden en de komende cruisesteiger te duur. Maar gelukkig gaan een aantal ontwikkelingen nu de goede kant op.

 

Ik hoop als charterschippers met een ligplaats in de Willemshaven mijn steentje binnen de VVD te kunnen bijdragen aan de gedachtevorming over de toekomstige ontwikkeling van dit zo kansrijke stukje van Harlingen.

 

Lars Gillebaard #14

Ik ben Lars Gillebaard en ben 20 jaar oud. Op dit moment studeer ik aan de Rijksuniversiteit Groningen. De reden dat ik bij de VVD zit is dat ik streef naar een welvarender en liberaler Nederland en Harlingen.

 

Voor mij is het dan ook erg belangrijk dat het liberale uitgaanspunt: ''Zo veel mogelijk vrijheid van het individu zolang hij de vrijheid van anderen niet beperkt.'' in acht genomen wordt bij de genomen beslissingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liliane Soolsma-van Randen #13

Liliane is secretaris van VVD Greiden, Marren & Wad, het overkoepelende netwerk waar VVD Harlingen onder valt. Daarnaast werkt ze voor de Provinciale Staten.

 

Portefeuilles: Interne communicatie | Correspondentie | Ledenadministratie | Bestuur VVD Greiden, Marren & Wad | Contactpersoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

CDA Harlingen stelt haar kandidaten voor

14-03-2018

HARLINGEN - Vandaag stellen we aan u voor: kandidaat Sietse Zoodsma, nummer 2 op de kandidatenlijst van CDA Harlingen.

Iedereen is welkom in het openbaar onderwijs

14-03-2018

HARLINGEN - Woensdag 21 maart houden de drie openbare Kindcentra ’t Wad, Het Noorderlicht en Middelstein hun jaarlijkse open dag.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 09-03-2018

14-03-2018

HARLINGEN - Verslag en uitslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats