Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Open Dagen RSG Simon Vestdijk

Harlingen – 7 februari 2018 Franeker – 8 februari 2018
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 10 november wegens winterstop gesloten. Groepen kunnen op verzoek een rondleiding boeken. Rond 1 april 2018 gaan we weer open.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

V.V.H. dames verliezen teleurstellend in eigen huis

07-11-2017

HARLINGEN - Deze thuiswedstijd speelden we tegen VoVeSa dames 1 uit Sint Annaparochie.

De vorige jaren stond dit team bekend als een team met veel ervaring en routine. Een waardige tegenstander dus.

 

Deze zaterdag ontbraken bij ons vaste midspeelsters Regina en Marit. Gelukkig wilden Annie en Greta uit dames 2 ons graag uit de brand helpen en was ook ons eigen Alien terug van haar stage in het buitenland. Ook de dames uit Sint Annaparochie hadden een bezettingsprobleem en kwamen maar met 6 speelsters naar Harlingen. Dit bood kansen voor ons, want dit was een wedstrijd waarin we puntjes moesten pakken, aangezien VoVeSa maar 1 plekje boven ons in de ranking stond.

 

De eerste set, zelfs het allereerste punt, begon al met pech voor VoVeSa. Een van hun speelsters ging voor bij het net door haar enkel en even leek het erop dat de wedstrijd na 5 minuten al gespeeld zou zijn in verband met een speelsterstekort. Gelukkig voor VoVeSa was op datzelfde moment op het veld naast ons een jeugdwedstrijd tussen V.V.H. en VoVeSa bezig. Ze konden daarom een jeugdspeelster uit het veld ernaast plukken en zo kon de wedstrijd toch gespeeld worden. Het begin van de eerste set leek het erop dat wij de overhand in deze wedstrijd zouden hebben. Al snel sloeg de sfeer echter om en met name door een slechte servepass en veel persoonlijke foutjes wisten de dames van VoVeSa de eerste set toch nipt te winnen met 23-25.

 

De tweede set kwam er niet veel verandering in het spel van V.V.H. Het enthousiasme en de drive moest voornamelijk van de dames uit dames 2 te komen. De set werd dan ook dik verloren met 15-25.

 

De derde set leek er verandering te komen in ons spel en voornamelijk ook in de sfeer op het veld. Er werd steeds meer gevochten vanuit onze kant, waardoor er ook steeds makkelijker puntjes gescoord werden. Met name door met meer enthousiasme en plezier te spelen wisten we deze set dan ook overtuigend te winnen met 25-13.

 

Over de vierde set kunnen we kort zijn. We verloren deze set net zo dik als dat we de voorgaande set gewonnen hadden. Uitslag van de wedstrijd 1-3.

 

Het zit ons dit seizoen niet mee met blessures, stages en andere redenen van afwezigheid. Feit is dat we dit seizoen er met zijn allen nog harder voor moeten knokken om wedstrijden te winnen en puntjes te pakken. We gaan ervoor om jullie de komende wedstrijden te laten zien dat we meer in ons mars hebben dan dat we afgelopen wedstrijd hebben laten zien!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

07-11-2017

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vanochtend om 6.30 uur zover.

EHBO en Reanimatie cursussen

07-11-2017

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de knv. EHBO organiseert, bij voldoende deelname weer een aantal cursussen.

Vacature: Algemeen Directeur gemeente secretaris

07-11-2017

HARLINGEN - Door het vertrek van de huidige functionaris zijn wij in deze dynamische context op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur - Gemeente Secretaris.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen