Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

V.V.H. dames verliezen teleurstellend in eigen huis

07-11-2017

HARLINGEN - Deze thuiswedstijd speelden we tegen VoVeSa dames 1 uit Sint Annaparochie.

De vorige jaren stond dit team bekend als een team met veel ervaring en routine. Een waardige tegenstander dus.

 

Deze zaterdag ontbraken bij ons vaste midspeelsters Regina en Marit. Gelukkig wilden Annie en Greta uit dames 2 ons graag uit de brand helpen en was ook ons eigen Alien terug van haar stage in het buitenland. Ook de dames uit Sint Annaparochie hadden een bezettingsprobleem en kwamen maar met 6 speelsters naar Harlingen. Dit bood kansen voor ons, want dit was een wedstrijd waarin we puntjes moesten pakken, aangezien VoVeSa maar 1 plekje boven ons in de ranking stond.

 

De eerste set, zelfs het allereerste punt, begon al met pech voor VoVeSa. Een van hun speelsters ging voor bij het net door haar enkel en even leek het erop dat de wedstrijd na 5 minuten al gespeeld zou zijn in verband met een speelsterstekort. Gelukkig voor VoVeSa was op datzelfde moment op het veld naast ons een jeugdwedstrijd tussen V.V.H. en VoVeSa bezig. Ze konden daarom een jeugdspeelster uit het veld ernaast plukken en zo kon de wedstrijd toch gespeeld worden. Het begin van de eerste set leek het erop dat wij de overhand in deze wedstrijd zouden hebben. Al snel sloeg de sfeer echter om en met name door een slechte servepass en veel persoonlijke foutjes wisten de dames van VoVeSa de eerste set toch nipt te winnen met 23-25.

 

De tweede set kwam er niet veel verandering in het spel van V.V.H. Het enthousiasme en de drive moest voornamelijk van de dames uit dames 2 te komen. De set werd dan ook dik verloren met 15-25.

 

De derde set leek er verandering te komen in ons spel en voornamelijk ook in de sfeer op het veld. Er werd steeds meer gevochten vanuit onze kant, waardoor er ook steeds makkelijker puntjes gescoord werden. Met name door met meer enthousiasme en plezier te spelen wisten we deze set dan ook overtuigend te winnen met 25-13.

 

Over de vierde set kunnen we kort zijn. We verloren deze set net zo dik als dat we de voorgaande set gewonnen hadden. Uitslag van de wedstrijd 1-3.

 

Het zit ons dit seizoen niet mee met blessures, stages en andere redenen van afwezigheid. Feit is dat we dit seizoen er met zijn allen nog harder voor moeten knokken om wedstrijden te winnen en puntjes te pakken. We gaan ervoor om jullie de komende wedstrijden te laten zien dat we meer in ons mars hebben dan dat we afgelopen wedstrijd hebben laten zien!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verkeer rijdt over de nieuwe N31 door Harlingen

07-11-2017

HARLINGEN - Na een bouwperiode van bijna 2 jaar was het vanochtend om 6.30 uur zover.

EHBO en Reanimatie cursussen

07-11-2017

HARLINGEN - De afdeling Harlingen van de knv. EHBO organiseert, bij voldoende deelname weer een aantal cursussen.

Vacature: Algemeen Directeur gemeente secretaris

07-11-2017

HARLINGEN - Door het vertrek van de huidige functionaris zijn wij in deze dynamische context op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur - Gemeente Secretaris.

Reacties

Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda