Bezoek onze Open Dag

Bezoek onze Open Dag

Woensdag 21 maart staan de deuren open en kunt u een kijkje nemen bij 't Wad, Noorderlicht en Middelstein!
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
5 jaar Plus Lunenborg!

5 jaar Plus Lunenborg!

Plus Lunenborg organiseert daarom zaterdag 24 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur een jubileumfeestdag voor jong en oud!
Lees verder...
Heerlijk Binnen!

Heerlijk Binnen!

Culinaire paas-editie in het Entrepotgebouw te Harlingen, met foodstands, muziek, gezelligheid en er is óók een modeshow van ondernemers uit Harlingen e.o.!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WAD'N PARTIJ

WAD'N PARTIJ

Betrokken, transparant en kritisch op de inhoud.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks gaat de verkiezingen in met een nieuwe, verjongde kandidatenlijst. Lijsttrekker Stephanie Geurtz over haar belevenissen als nieuweling.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

V.V.H. dames 1 verliest van Makkum

19-12-2017

HARLINGEN - Deze zaterdag kwam het tweede damesteam uit Makkum op bezoek bij de dames van Fysiotherapie Rozengracht 24.

Aangezien onze spelverdeelster Yvet momenteel een paar weken in Zuid-Afrika zit om vrijwilligerswerk te doen, hadden we Ute uit dames 2 meegevraagd. Ook was Merle dit weekend weer even in het land en zij stond te springen om weer een keertje mee te ballen.

 

De eerste set begon coach Reinier met Ute op de spelverdeling, Marieke op de diagonaal, Anniek en Iris op de buitenaanval en Regina en Marit op de midpositie. Deze set speelden we te onrustig en met name doordat we teveel persoonlijke foutjes maakten verloren we deze set dik met 14-25.

 

De tweede set kwam Anna er in voor Anniek op de buiten en Alien voor Marit op de mid. Deze set kwamen we al meer in ons eigen spelletje en werd er met meer enthousiasme gespeeld. Helaas hielden de persoonlijke fouten de overhand en wisten we deze set net niet binnen te slepen. Stand 20-25.

 

De derde set begonnen we sterk door een goede serve serie van Alien. Door meer druk te zetten op de tegenstander kwamen zij minder aan aanvallen toe en begonnen ook zij hun foutjes te maken. Met name door onze rust te houden, en, zoals coach Reinier benadrukte, de ballen zakelijk af te maken, wonnen we deze met 25-22.

 

Door de blijdschap van deze setwinst waren we aan het begin van de vierde set onze focus kwijt. Al snel kwamen we met 1-5 achter te staan. Een achterstand die we ons niet konden veroorloven. Ondanks dat we in het verdere verloop deze set goed spel lieten zien, wisten we de achterstand die in het begin van de set was ontstaan niet goedmaken. We verloren dan ook met 17-25.

 

Ondanks het verlies hebben we de laatste paar setjes wel laten zien waar we toe in staat zijn. Alles moet momenteel alleen nog op de juiste plek vallen. We eindigen 2017 op plek 10 van 12. Een positie waar we niet te lang willen staan. De komende paar weken gaan we ons dan ook keihard voorbereiden op de tweede seizoenshelft. 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Terugblik VVD Harlingen op 2017, verder in 2018!

19-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen jaar heeft de VVD Harlingen als oppositiepartij weer flink wat initiatieven genomen en belangrijk: ook aangenomen gekregen!

Gemeente maakt openstelling op zondagochtend mogelijk

19-12-2017

HARLINGEN - Het College van B&W heeft vandaag besloten dat winkels op zondag 24 en 31 december 2017 van 9.00 uur tot 18.00 uur open mogen.

IJsbaan Grote Bredeplaats open!

19-12-2017

HARLINGEN - Na jaren is er weer een ijsbaan op de Grote Bredeplaats in Harlingen!

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events
Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear