Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar sneller met de PLUS app

Spaar sneller met de PLUS app

Als je er nu gebruik van maakt ontvang je 10 extra zegels. Dat tikt aan!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk koop je bij Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen! Het beste vuurwerk bij je in de buurt. Direct online vuurwerk kopen tot 29 december 23:59!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

V&K-Stenenman presteert zeer goed op halve finale NK

13-04-2017

WINTERSWIJK - Afgelopen zaterdag was de halve finale van de 2e divisie turnen.

Senna de With (jeugd 1) en Chantal Hietkamp (jeugd 2) turnden in de 4e wedstrijd. Voor beide was het er op of er onder want het NK is heel dichtbij. Vier keer per week trainen de meiden enorm hard, ze hebben er alles voorover om dit jaar de presteren op het NK. Esther de Jong (junior 2) en Berber Koornstra (junior 1) turnden in de 5e wedstrijd.

 

Om een toestelfinale in de wacht te slepen moesten de turnsters zich weten te plaatsen bij de beste vier van het geturnde toestel. Ook dit brengt veel spanning met zich mee. Bij de allround van de jeugd turnsters gingen er totaal 18 door en bij de junioren 14 turnsters. Senna en Chantal hebben uiteindelijk een zeer goede wedstrijd geturnd. Nog niet geheel foutloos, maar genoeg voor een plaatsje op het NK! Senna was 14e en Chantal 9e. Daar zitten nog wat kansjes om zich nog wat hogerop te turnen. Senna en Chantal zitten nu al bij de beste 36 turnsters van heel Nederland, een ontzettend knappe prestatie. Chantal had ook een goede oefening op het toestel sprong en brug en is door met deze twee toestellen naar het NK. Daar zullen straks de beste acht strijden voor de titel.

 

Esther en Berber hadden ook een spannende wedstrijd want ook zij wisten: een foutje maken en weg is het NK. Alle 4 toestellen gingen heel erg goed. Helaas viel Esther een keer van de balk en werd het nog lastig om genoeg punten te scoren voor doorstroming. Esther is 18e geworden en heeft dus ook goed gepresteerd. Berber turnde een enorm goede sprong. Vorig jaar is ze Nederlands kampioen geworden en ze hoopte dan ook op een plaatsing voor dit toestel. Dit is weer gelukt! All round wist zij zich ook te plaatsen met een 10e plaats. De meiden hebben het allemaal prima gedaan en kunnen met goede moed beginnen aan de voorbereidingen voor de komende wedstrijden.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nog enkele plekken beschikbaar voor de Univé voetbaldagen

13-04-2017

HARLINGEN - Aanmelden is nog tot 16 april mogelijk.

Nieuwe boekwinkel in Harlingen

13-04-2017

HARLINGEN - De echte boekenliefhebbers kennen De Jong Boeken al van markten in Harlingen en nu is er ook een winkel aan de Noorderhaven 4, naast Pippel (houten speelgoed).

Cultuurmenu HORIZON aangespoeld in Harlingen

13-04-2017

HARLINGEN - Bij Strandpaviljoen ’t Zilt in Harlingen spoelde woensdag 12 april het eerste exemplaar aan van HORIZON, het nieuwe Cultuurmenu voor de gemeente Harlingen voor het schoolseizoen 2017-2018.

Reacties

Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hema Harlingen Hema Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Almamater Almamater Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt