Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Uniek motorjacht in gebruik genomen

31-10-2016

HARLINGEN - Het motorschip Giant is oorspronkelijk gebouwd in 1974 met als doel werkpaard op zee met taken als slepen en ijs breken was een beetje aan het eind van haar Latijn...

Uniek motorjacht in gebruik genomen Foto: Dorus Breidenbach

Roestig en moe kwam het schip in 2014 naar Harlingen om bij Icon Yachts een rebuilt te ondergaan. Nu doen ze dat op die werf wel vaker, maar deze is wel heel speciaal. Het schip moest een luxueuze charter worden met aan boord alle mogelijkheden en luxe die je je maar bedenken kan.

 

Zo kan het schip met gemak gebruikt worden voor een cruise naar de koudste delen van onze planeet. Als je daar dan vaart in de Arctic kun je binnen genieten van alle luxe die je je maar bedenken kan. Van spa, bioscoop, gym of lekkere lounge met heerlijke whisky’s en goede sigaren. Het maximaal aantal van 26 gasten zal het aan niets ontbreken. Mocht er iets niet aan boord zijn, dan kan het zo worden ingevlogen met de heli die op heli-dek gemakkelijk landen kan. Verder zijn er diverse voertuigen aan boord om er een avontuurlijke trip van te maken. Denk hierbij aan snowscooters, een duikboot en jetski’s. Wil je het een dagje rustig aandoen, dan kun je altijd nog in de jacuzzi op het achterdek. Kortom: dit 77 meter lange en 6 meter diep stekende schip is een droom op de wereldzeeën en door het pittige prijskaartje (455.000, - per week) zal het voor velen ook wel een droom blijven.

 

Fotograaf Dorus Breidenbach - www.fotografiedorus.nl - maakte een reportage van het schip waarvan hier een paar voorbeelden.

Bedrijfsleven

Meer nieuws

Koopavond in Harlingen vanaf november weer op donderdag!

31-10-2016

HARLINGEN - In Harlingen kan voortaan weer op donderdagavond gewinkeld worden.

Kaartanimatie van 115 jaar groei van Harlingen

31-10-2016

HARLINGEN - Student Stef Verdonk heeft een serie kaartanimaties van Harlingen gemaakt van de uitbreiding sinds 1900.

Dames 1 biedt weerstand aan koploper

31-10-2016

HARLINGEN - Afgelopen zondag vertrok Dames 1 vol goede moed richting Epe, waar ze speelden tegen de koploper.

Reacties

Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim MenswearForHim Menswear VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Ons Food&WineOns Food&Wine Hubo-FaberHubo-Faber Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Kamsma SchoenenKamsma Schoenen Haarmode CatsHaarmode Cats Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Hema HarlingenHema Harlingen Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Copini OpticiënsCopini Opticiëns Vogelaar AudioVogelaar Audio Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam BENG EvenementenBENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Plus LunenborgPlus Lunenborg Atelier de GrootAtelier de Groot Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Visie EventsVisie Events Zensa ModaZensa Moda Karsten WonenKarsten Wonen De LichtboeiDe Lichtboei HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie DorusFotografie Dorus
Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Copini OpticiënsCopini Opticiëns Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Dio JurienDio Jurien Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Karsten WonenKarsten Wonen Hubo-FaberHubo-Faber