CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Uitverkocht Parkontbijt groot succes!

19-06-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag vond voor de 8e maal het Harlinger Parkontbijt in stadspark de Engelse Tuin plaats.

Uitverkocht Parkontbijt groot succes! Foto: Dorus Breidenbach

Het Parkontbijt is onder de Harlingers en haar bezoekers zo geliefd dat vrijdag voor het eerst in 8 jaar gemeld moest worden dat het uitverkocht was! Klokslag 9.00 uur schoven zaterdagochtend tegen de driehonderd vroege vogels aan om samen te genieten van een heerlijk ontbijt!

 

"In 2010 opperden Willard en ik het initiatief om het Parkontbijt te organiseren bij Cor, Wietske, Wil en Sytske, die vervolgens enthousiast 'Ja, doen!' zeiden, vertelt Karen. Zo'n 30 jaar terug kwam ik op de Nieuwmarkt in Amsterdam een soortgelijk iets tegen. Dit was zo geweldig leuk dat ik het altijd heb onthouden. Toen wij een beetje in het organiseren van evenementen terecht kwamen, borrelde deze belevenis weer op en zo ging het balletje rollen. Het idee achter het Parkontbijt is een plek creëren waarbij alle bevolkingsgroepen, van jong tot oud, zonder onderscheid van sociale klasse of afkomst en al wat daarmee samenhangt elkaar ontmoeten. Met bekenden en onbekenden genieten van de omgeving, de goede sfeer en… van allerlei lekkers op de ontbijttafel."

 

Het aanbod op de ontbijttafel was ook dit jaar weer overweldigend en verrukkelijk! Alles was aanwezig: van vers zomerfruit, fruitsap, zuivel tot heerlijk verse croissants, pistolets, ontbijtgranen, een eitje en een grote keuze aan beleg. Een hele dikke pluim voor de bedrijven die dit aangeboden hebben: Jumbo Olaf Hermus, Albert Heijn Harlingen, Plus Lunenborg, Smeding Groeten & Fruit, Oranka vruchtensap, Hooisma, Hema Harlingen, HoMMM!nga’s Fijne Winkeltje, Ambachtelijke Slager Marten van der Zee, Bidfood en Witte Kas Bloom & Style! Daarnaast ook grote dank voor het stukje ontspanning bij YoY Yoga, de creativiteit van Astrid van Straaten, het springkussen van In4More, de geluidsinstallatie van Teatse Vogelaar, Dorus voor de foto's, medewerkers groenvoorziening Harlingen, Harlingen Promotion en natuurlijk de inzet van de Harlinger Zeekadetten! Zij hebben er ook dit jaar weer enorm geholpen met de opbouw, dekken en afruimen van de tafels, gasten ontvangen én o.a. het serveren van een kopje koffie! En natuurlijk chapeau voor iedereen die aanwezig was en daarmee het Parkontbijt mogelijk hebben gemaakt!

 

Dit was (onze) de laatste keer...

Wij, BENG Evenementen – Karen Brugman en Willard van Grootveld, ‘t Heerenlogement - Wil van de Bos, Ons Food&Wine - Cor en Wietske Boonstra en Eetcafé Nooitgedagt - Sytske Oosterhof hebben besloten dat dit de laatste keer was om het Parkontbijt te organiseren. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging, samen hebben we nieuwe plannen en geven na 8 succesvolle jaren graag het stokje over aan een nieuwe enthousiaste organisatie!

  • Voor meer informatie kunnen belangstellenden om het evenement voort te zetten contact opnemen via info@bengevenementen.nl.

 

BEDANKT!

Wij willen alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers, bezoekers en natuurlijk de organisatie heel hartelijk bedanken voor alles. We kijken terug op een geweldig evenement dat heeft gezorgd voor veel vermaak en gezelligheid. Uiteraard willen we ook alle relaties bedanken die samen met ons dit evenement tot een succes hebben gemaakt.

 

Foto's Dorus Breidenbach - Fotografiedorus.nl

 

 

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Kunst & Cultuur

Meer nieuws

Steun voor Friese monumenten

19-06-2017

HARLINGEN - Friese monumenten of andere karakteristieke bouwwerken krijgen steun voor een restauratie of nieuwe bestemming.

Jan Hoogland winnaar op Chimay

19-06-2017

HARLINGEN - Zaterdag was alweer de vierde Midfond vlucht van seizoen 2017 vanuit Chimay, waar vrijdag 16 juni de duiven voor zijn ingekorfd.

Goede vangst bij vierde bekerviswedstrijd

19-06-2017

DRONRIJP - Op zaterdagmorgen 17 juni is de vierde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen