CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

T.V. READY- Weergoden 6-1

20-09-2017

HARLINGEN - Dappere tennissers spelen in weer en wind.

T.V. READY- Weergoden 6-1 De Bikkels

De weergoden probeerden van begin af aan de clubkampioenschappen van tennisvereniging Ready te bederven. Daarin slaagden ze niet. Alleen op de eerste maandag kon er, doordat door de overvloedige regenval, de banen onder water stonden, niet gespeeld worden. Zelfs op woensdag, de dag van de storm, werd ’s avonds het volledige programma gedraaid. Dit alles bracht natuurlijk wel de nodige hoofdbrekens mee voor de organisatie. Maar deze vrijwilligers kregen alles en iedereen weer op het goede spoor. Hartelijk dank daarvoor!

 

Afgelopen zondag konden daardoor de finale partijen van de clubkampioenschappen 2017 plaatsvinden. Deze dag onder goede weersomstandigheden.

 

Joël de Jong en Peter van de Veeke stonden al vroeg op de baan om de finale HE-B te gaan spelen. Deze werd na een spannende strijd gewonnen door Peter met 6-2 6-4.

 

In de DD-A waren Saskia Zuiderhof en Tineke Hobma te sterk voor Janita v. Egteren en Machteld van Peursem. Na de 1e set verloren te hebben met 6-0 herpakten de dames zich goed door een spannende 2e set te spelen die werd verloren in een tie-break.

 

De GD-A tussen Eddy Melchers met Joke Schipper tegen Jilke Alkema en Nancy Boomstra was ook een gelijkwaardige partij die door een super tie-break beslist moest worden. Eddy en Joke waren daarin de sterkste.

 

In de GD-B speelden Berna Brinkman en John Grotenboer tegen Ben-Jan Rensink en Tieneke Veltman ook een mooie partij. Weinig krachtsverschil, dus ook hier moest een super tie break uitmaken wie zich clubkampioen mocht noemen. Die eer viel te beurt aan Berna en John.

 

Vorig jaar door allerhande omstandigheden geen finale Dames Enkel A. Nu gelukkig wel. En hoe. Het werd een razend spannende strijd tussen Joke Schipper en Saskia Zuiderhof.

Na een mooie winst in de 1e set door Joke met 6-2, moest de 2e set onderbroken worden vanwege een regenbuitje, daardoor  raakte Joke misschien iets uit haar ritme. Saskia sloeg ogenblikkelijk toe en pakte de 2e set met 6-3. Joke herpakte zich echter in de super tiebreak en kwam als winnaar uit de strijd.

 

De DD-B tussen Esther Hinrichs met Anoeschka Vlieger tegen Berna Brinkman en Yolande Verplanke was ook een leuke partij om naar te kijken.

Esther en Anoeschka kwamen op een mooie voorsprong maar Berna en Yolande kwamen terug. Esther en Anoeschka herstelden zich echter en wonnen toch de eerste set. De 2e set ging gelijk op maar eindigde in 7-5 voor Esther en Anoeschka.

 

Als sluitstuk stond de finale partij tussen Jilke Alkema en Fenno Leeuwerke op het schema in de HE-A. Fenno gaf goed partij maar kon het van de veel jongere Jilke niet winnen.

 

Ook werden er deze week jeugdpartijen gespeeld onder begeleiding van onze trainer, Fenno Leeuwerke. Alle jeugd winnaars werden na de laatste partij

gehuldigd en op de foto gezet door Renje de Jong.

Rudolf Zuiderhof reikte de prijzen bij de senioren uit.

 

Op het moment dat u dit leest staat de ballonhal er weer op het Cleem Heegerpark. Daarin wordt er ’s winters getennist. Maar eerst wordt a.s. zondag nog het traditionele Mosseltoernooi gespeeld. Met dit toernooi wordt het zomerseizoen, onder het eten van mosselen, afgesloten. Meer weten of foto’s bekijken? Ga naar tvready.nl of op kijk op Facebook.

 

Uitslag Senioren:

DD-A 1e prijs Tineke Hobma - Saskia Zuiderhof
  2e prijs Gea v.d. Schaaf - Joke Schipper
DD-B 1e prijs Esther Hinrichs-Anoeschka Vlieger
  2e prijs Berna Brinkman-Yolande Verplanke
DD-A 1e prijs Joke Schipper
  2e prijs Saskia Zuiderhof
DE-B 1e prijs Janita v. Egteren
  2e prijs Halima Becirovic
HD-A 1e prijs Lee-Roy Purvis - Patrick-Purvis
  2e prijs Jilke Alkema - Michel v.d. Ploeg
HD-B 1e prijs John Grotenboer - Ben-Jan Rensink
  2e prijs Harrit Kingma - Rein Ferwerda
HE-A 1e prijs Jilke Alkema
  2e prijs Fenno Leeuwerke
HE-B 1e prijs Peter v.d. Veeke
  2e prijs Joël de Jong
GD-A 1e prijs Eddy Melchers - Joke Schipper
  2e prijs Jilke Alkema - Nancy Boomstra
GD-B 1e prijs John Grotenboer - Berna Brinkman
  2e prijs Ben-Jan Rensink - Tieneke Veltman
GD-C 1e prijs Joël de Jong - Alicia Vonk
  2e prijs Dennis v.d. Endt – Loes Winkel

Uitslag Junioren:

B.O. Rode Bal meisjes enkel 1e prijs Jocelijn v.d. Pol
  2e prijs Margriet Zondervan
B.O. Rode Bal jongens enkel 1e prijs Mikai Bakker
  2e prijs Siebo v.d. Meulen
B.O. Groene Bal jongens enkel 1e prijs Thymen Cross
  2e prijs Jelte Drost
B.O. Groene Bal jongens dubbel 1e prijs Thymen Cross - Jelte Drost
  2e prijs Robin van Cleef - Ruben Keizer
V.O. Meisjes enkel 1e prijs Myrthe Hamstra
  2e prijs Ischa Kingma
V.O. Jongens enkel 1e prijs Jelke de Jong
  2e prijs Siebrand Kuiper

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen 2 seizoen 17/18

20-09-2017

HARLINGEN - Een prachtig voetbalweekend heeft fc Harlingen achter de rug.

Hoogste punt Afsluitdijk Wadden Center bereikt

20-09-2017

HARLINGEN - Het hoogste punt in de bouw van het Afsluitdijk Wadden Center in Kornwerderzand is bereikt.

Maritieme Academie Harlingen voegt ms Union toe aan opleidingsvloot

20-09-2017

HARLINGEN - In de vmbo en mbo opleidingen van de Maritieme Academie Harlingen speelt het opleiden in de praktijk een belangrijke rol.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg
Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus