Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Smurfen sparen bij PLUS!

Smurfen sparen bij PLUS!

Bij PLUS LUNENBORG kun je nu sparen voor Smurfen. Spaar ze alle 24 en Smurf ze overal op!
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Super Saturday voor VVH teams

06-04-2017

HARLINGEN - Aanstaande zaterdag staat weer een thuisdag voor VVH teams op het programma.

Bij veel Harlinger teams staat er veel op het spel zo aan het einde van het seizoen.

 

19.00 uur: erop of eronder

Zo speelt Casco Montage/ VVH heren 1 zaterdag een belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie tegen Animo ’68 uit Assen. VVH staat op de negende plek met 42 punten, terwijl Animo elfde staat met 35 punten en voor z’n laatste kans knokt. Bij winst, zou VVH een grote stap maken om zich veilig te spelen.  Alle steun vanaf de tribune is zodoende meer dan welkom. Om 19.00 uur begint deze wedstrijd voor het vlaggenschip van VVH.

 

Eveneens om 19.00 uur werkt het dames 2 van VVH de halve finale van de beker af tegen Dos Kollumerzwaag. Bij winst mogen de dames in mei de finale spelen – de dames zijn zodoende erg gebrand om de winst binnen te slepen.

 

17.00 uur: kampioenschapswedstrijden

Om 17.00 uur staat voor de koploper van de Eerste klasse D, VVH heren 2 de topper tegen DBS heren 2 op het programma.  Het zou goed kunnen de Harlingers het kampioenschap hier pakken, maar ze zijn helaas afhankelijk van wat LVC elders doet tegen Reva. Mocht LVC één á twee punten verspelen, dan gaat het kampioenschap bij een 4-0 winst van VVH naar de havenstadbewoners!

 

Ook om 17.00 uur staat de wedstrijd voor de Meisjes A1 van VVH gepland tegen Stanfries en dit is sowieso een heuse kampioenswedstrijd. Wanneer de meiden één set winnen, zullen ze niet meer in te halen zijn door de concurrentie en is het kampioenschap dus een feit. Dit zal de kroon zijn om een geweldig seizoen waarin ze geen enkele nederlaag hebben hoeven incasseren.

 

Verder staan er nog 5 wedstrijden op het programma, waarvan vier jeugdwedstrijden en de wedstrijd van Dames 1 om 15.00 uur. Dames 1 is al veilig en kan hoogstens nog een aanval doen om in het linker rijtje te belanden. Ze spelen tegen een directe concurrent voor deze plekken: Zeus 2K. Voor de vier jeugdteams geldt dat ze nergens meer voor spelen. Degradatie kan niet en om het kampioenschap wordt in deze poules ook niet meer mee gedaan.

 

Kortom, vanaf 15.00 uur is iedereen van harte welkom in de Waddenhal!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving BRP Gemeente Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek van de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar hij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven.

Werk uit Rijksmuseum naar het Hannemahuis

06-04-2017

HARLINGEN - Gemeentemuseum Het Hannemahuis te Harlingen gaat opnieuw samenwerken met de musea uit Bergen op Zoom, Gouda, Hoorn en Zutphen.

Scheepvaartbericht Havendienst Harlingen

06-04-2017

HARLINGEN - Harlingen, Noorderhaven, Grote Sluis, geen bediening.

Reacties

Visie EventsVisie Events Jumbo Olaf HermusJumbo Olaf Hermus Harlinger Ondernemersvereniging (HOV)Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Salon & Parfumerie RonaSalon & Parfumerie Rona BENG EvenementenBENG Evenementen Karsten WonenKarsten Wonen Haarmode CatsHaarmode Cats Harry Greve Gitaar- en BasgitaarlessenHarry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini OpticiënsCopini Opticiëns VVV-TIP HarlingenVVV-TIP Harlingen Faber Lederwaren en BijouterieënFaber Lederwaren en Bijouterieën Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Ons Food&WineOns Food&Wine Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Wereldwinkel HarlingenWereldwinkel Harlingen Dio JurienDio Jurien Harlinger PoffertjeskraamHarlinger Poffertjeskraam Plus LunenborgPlus Lunenborg Joachim de Ruijter FotografieJoachim de Ruijter Fotografie Fotografie DorusFotografie Dorus Zeilcharter BoreasZeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Atelier de GrootAtelier de Groot ForHim MenswearForHim Menswear De LichtboeiDe Lichtboei AlmamaterAlmamater Vogelaar AudioVogelaar Audio De Jager Accountancy B.V.De Jager Accountancy B.V. Hubo-FaberHubo-Faber HoMMM!nga's Fijne WinkeltjeHoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema HarlingenHema Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten HarlingenMaatschap Fysiotherapeuten Harlingen Albert Heijn HarlingenAlbert Heijn Harlingen Zensa ModaZensa Moda Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt
Eetcafé De Lachende KoeEetcafé De Lachende Koe Visie EventsVisie Events Strandpaviljoen 't ZiltStrandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde HaadZwembad Het Derde Haad Brasserie de JasmijnBrasserie de Jasmijn Atelier de GrootAtelier de Groot Expert HogerhuisExpert Hogerhuis Eetcafé NooitgedagtEetcafé Nooitgedagt Anna Casparii Hotel Café RestaurantAnna Casparii Hotel Café Restaurant Hubo-FaberHubo-Faber Hema HarlingenHema Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht"Hotel Café Restaurant "Zeezicht"