CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Stiens MO 15-1 winnaar 2e Kersttoernooi Zeerobben

28-12-2017

HARLINGEN - Het Oostersportpark was afgelopen zaterdag omgetoverd in kerstsfeer.

Stiens MO 15-1 winnaar 2e Kersttoernooi Zeerobben Foto: Frans Bode.

Audioverhuur Harlingen zorgde voor de echte kerstmuziek en de wintersfeer werd verhoogd door niet van echt te onderscheiden sneeuw. De kantine was gezellig ingericht en de kerstman had nog een paar uur tijd gevonden om met vele speelsters op de foto te gaan. Vrolijk liep hij rond, ho..ho..ho..ho.. en zijn kerstbel deed de rest. De rendieren had hij even tijdelijk geparkeerd op de boerderij van boer Zandstra. Ze kregen vers water en een heerlijke bak met krachtvoer want de drukte stond voor de deur. De meisjescommissie had de organisatie weer perfect voor elkaar en bij de ontvangst van de leiders en trainers stond er vers kerstbrood en suikerbrood klaar met warme chocolademelk verzorgd door de 6 meiden van de MO 19.

 

De kantinebrigade was ook al weer vroeg paraat en dankzij Thijs de Vries was er al vroeg verse koffie. Ook aan de gezonde snacks was gedacht en hoofdsponsor Smeding Groeten en Fruit zorgde weer plukverse bananen, mandarijnen en appels. Top geregeld!!

 

Natuurlijk werd er ook gevoetbald en na het welkomstwoord van Arjen Miedema gingen de wedstrijden o.l.v. wedstrijddirecteur Gerald v.d. Werf precies om 10.00 uur van start. In de poulewedstrijden was de spanning te voelen tussen de diverse teams. De sportiviteit stond hoog in het vaandel en de scheidsrechters hadden het dan ook niet moeilijk. Na de poulewedstrijden vielen er twee teams, t.w. Franeker en Zeerobben 2 buiten de finalewedstrijden. Door de gelijke stand in beide poules moest er een penalty serie worden ingelast om uiteindelijk te komen tot de wedstrijden om de 3e en 4e plaats en de finale. Het viel op dat de meisjes het nemen van strafschoppen makkelijk afging. Was er op getraind?

 

Na deze penalty serie werd de om de 3e en 4e plaats getreden door St Anna Parochie en FC Harlingen. Na een mooie en goed gevoetbalde wedstrijd werd uiteindelijk FC Harlingen 3e en St Anna Parochie 4e.

 

De finale werd gespeeld door Stiens en Zeerobben 1. Ook hier een spannende wedstrijd waarin het lang 1-1 bleef. Uiteindelijk scoorde Stiens vlak voor tijd de winnende goal en werd winnaar van het 2e Kersttoernooi. Om precies 12.45 uur werden prijzen uitgereikt door de Kerstman en voor iedere deelnemer was er een mooie herinneringsmedaille.

 

6e Sc Franeker
5e Zeerobben 2
4e St Anna Parochie
3e Fc Harlingen
2e Zeerobben
1e Stiens

 

Bij de prijsuitreiking sprak Arjen Miedema de ambitie uit dat de toernooicommissie o.l.v. Linda Brandsma, Mirjam Miedema en Dirk Beverlo volgend jaar de 3e editie te willen organiseren. Ze gaan het toernooi uitbreiden naar de MO 13 zodat beide leeftijdscategorieën kunnen deelnemen mogelijk met 16 teams.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Samen proosten op het nieuwe jaar!

28-12-2017

HARLINGEN - Ontdek bij HEMA Harlingen alles voor een spetterende jaarwisseling.

Overzicht 1e seizoenshelft Zeerobben

28-12-2017

HARLINGEN - Het seizoen is halverwege.

Genomineerden Hotze Schuil trofee bekend

28-12-2017

HARLINGEN - De drie genomineerden voor hun sportprestatie van 2017 zijn bekend.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen
Atelier de Groot Atelier de Groot Vogelaar Audio Vogelaar Audio Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda