CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Stânfries dames 1 nog te sterk voor V.V.H. dames 1

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma.

Dit beloofde meteen een zware pil te worden tegen Stânfries dames 1 uit IJlst. Dit team heeft zich teruggetrokken uit de promotieklasse en coach Reinier meldde daarom dan ook al voorafgaand aan de wedstrijd dat dit één van de zwaardere tegenstanders van dit seizoen zou worden. Helaas meldde onze buitenspeelster Anna zich voor de wedstrijd ziek. Gevloerd door de griep zag zij geen mogelijkheid om mee te spelen die dag. We hadden daarom maar 1 wisselspeelster op de bank, dus het was alle hens aan dek voor iedereen.

 

De eerste set begonnen we sterk. Door met een hoge servedruk en echt als een team te spelen stonden we al snel met 6-0 voor. Het was duidelijk dat Stânfries wat opstartprobleempjes had waar wij lekker van profiteerden. Halverwege de eerste set kwam stânfries echter op stoom en begon met meer druk te serveren. Ondanks dat ze het ons nog aardig lastig maakten wisten ze de set niet te pakken en was de eerste set voor ons met een stand van 26-24.

 

Helaas ging Stânfries door zoals ze de eerste set geëindigd waren. De pass kwam niet meer bij onze spelverdeelster Yvet en de serve fouten overheersten. Er was niks meer van de strijdlust van de eerste set te zien en we verloren dan ook met 17-25.

 

De derde en vierde set lieten zien dat de wedstrijd tegen Stânfries op dit moment nog iets te vroeg in het seizoen kwam. Wij lieten af en toe erg mooi spel zien, maar konden op andere momenten echt niet omgaan met de servedruk. Concluderend kunnen we zeggen dat we nog te onstabiel aan het spelen waren. De derde set had nog een kantelpunt kunnen zijn, maar verloren we toch net met 21-25. De vierde set werd weer met 17-25 verloren.

 

Ondanks dat we deze wedstrijd verloren hebben, zijn we ervan overtuigd dat we dit seizoen in het linker rijtje van de poule zullen eindigen. De sfeer en energie in het team is goed, we weten waar we aan moeten werken en gaan hier dan ook volle bak mee aan de slag.

 

Aankomende zaterdag spelen we om 17.00 uur tegen VC/Zeus2K dames 1 in Sneek. Deze dames staan op dit moment helemaal onderaan. Een mooi moment om puntjes te pakken dus!  

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Casco Montage VVH heren 1 grijpt eerste plek in Tweede divisie A

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma voor de mannen van trainer Richard Kumbangsila.

De Waddenrobkes van Zeerobben

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de 2e speelronde gespeeld bij de Waddenrobkes.

Zeerobben met gemak langs jubilerend VEV’67

01-10-2017

HARLINGEN - Je komt met gemengde gevoelens naar Leek om tegen de jubilaris te spelen.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Almamater Almamater BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Vogelaar Audio Vogelaar Audio