CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Sneeker MHC M8E2 tegen HMHC M8E2

05-11-2017

HARLINGEN - Na een mooie eerste seizoenshelft vonden wij dat we klaar zijn voor het echte werk.

Het echte werk is spelen in een achttal. Wij hebben gelukkig acht super gemotiveerde spelers die deze uitdaging wel aandurven. Voor de rekenaars onder ons….het klopt wij hebben dus geen wissels en dat is wel zo makkelijk voor de coach.

 

Na wat opstart problemen bij de ouders van Sanne en Lauryn stonden we gelukkig allemaal om 8.45 klaar voor de start van de wedstrijd in en tegen Sneek. Hilko was vandaag spelbegeleider en floot een goede wedstrijd in de geest van de wedstrijd.

 

Mirthe was aan de beurt om op keep te staan en genoot daar zichtbaar van. Vandaag lag de aanvoerdersband nog op het aanrecht dus waren we allemaal een beetje aanvoerder. Wij begonnen scherp en gingen meteen op de aanval. Marijn die veel werk verzette op het middenveld en een goede wedstrijd speelde wist al snel Feah en Layla te bereiken. De keeper van Sneek speelde vandaag een belangrijke rol en wist inzetten van onze spitsen Marieke en Layla te keren. Annemarijn is ook zo’n loopwonder op het middenveld en vloog iedereen voorbij op de zijkant en zette goed voor op Feah en haar inzet ging net naast. Sneek was scherp in de counters, maar achterin onder leiding van Sanne stond het goed. Lauryn blokte een paar goed een bal en Mirthe had nog niets te doen gehad.

 

Maar ja, je hebt een voetbalwet die ook op de hockey velden geldt en dat is “als je hem zelf niet maakt, doet de tegenstander dat wel” en Mirthe was kansloos op een messcherpe counter van Sneek. Niets aan het handje want we speelden en goed en als we zo door gingen moest het doelpunt vallen. Normaal zijn Mirthe en Marieke onze goaltjesdieven, maar vandaag was Sanne in bloedvorm en ging van achteren mee naar voren en ramde de bal in de goal 1-1.

 

Een half uur spelen per helft met acht man is best pittig en de meiden waren toe aan een welverdiende rust. We spraken af het wat breder te houden en dat deden we goed. Sneek had weer een counter en het was in de derde minuut 2-1. Wij gaven niet op en speelden vol op de aanval. Sanne was weer mee naar voren en Marijn speelde haar goed aan in de cirkel en Sanne schoot hem vakbekwaam achter de keeper 2-2. Nu was het Harlingen time en Marieke, Annemarijn en Layla waren dicht bij een doelpunt. Achterin stonden Feah en Lauryn er alleen voor maar kwamen niet in de problemen. De bal kwam van achteruit bij Layla en ze speelde meteen door op Sanne en dat was een zekerheidje vandaag en kwamen we terecht op voorsprong 2-3.

 

De laatste vijf minuten brak het ons conditioneel op en iedereen had alles gegeven en konden we de voorsprong niet volhouden en werd het 3-3. Daar kon iedereen goed meeleven en waren we ontzettend trots op onze meiden die een knappe team prestatie hebben neergezet.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Oudpapiergeld nuttig besteed op ikc het Noorderlicht

05-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen week stond er in de HC een artikel over het inzamelen van oud papier door de Stedelijke Muziekvereniging.

33ste uitgave Oud Harlingen magazine gepresenteerd.

05-11-2017

HARLINGEN - Donderdag 2 november presenteerde de Vereniging Oud Harlingen in het Hannemahuis het nieuwe magazine.

De Meiden van Zeerobben

05-11-2017

HARLINGEN – Drie wedstrijden uit en twee wedstrijden thuis.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei