Wil je varen?

Wil je varen?

Op zee of in de binnenvaart? Wij leiden op van matroos via stuurman en machinist naar schipper of zelfs kapitein op zee!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Samen sterk voor Stichting Semmy

10-10-2016

HARLINGEN - fc Harlingen en zmvv Zeerobben slaan de handen in één voor Stichting Semmy.

Op dinsdag 25 oktober vanaf 16.00 uur organiseert fc Harlingen in samenwerking met Zeerobben een sponsorloop. Aansluitend zal er een benefietwedstrijd plaatsvinden tussen fc Harlingen 1 en Zeerobben 1.

 

Hersenstamkanker

Één van de dodelijkste vormen van kanker bij kinderen is hersenstamkanker. In Nederland krijgen jaarlijks ongeveer 125 kinderen te maken met een hersentumor. Circa 15% hiervan zijn hersenstamtumoren. De overlevingskans bij een hersenstamtumor is vrijwel 0% met een levensverwachting van 2 tot 12 maanden. 8 á 10 kinderen per jaar worden getroffen door deze vorm van kanker. En één van die kinderen is de zoon van de familie Metz. Vorig jaar kregen zij verschrikkelijk nieuws te horen. Hun zoon, Twan Metz, is nog maar 7 jaar als er een tumor in zijn hersenstam wordt geconstateerd. Een inoperabele tumor…Twan voetbalt al vanaf zijn vijfde. Eerst bij SJO Robur/Harlingen en sinds de fusie bij fc Harlingen. Helaas wordt hij nu gedwongen om te stoppen met voetballen. Stilzitten gebeurt niet bij Twan, hij wordt assistent leider bij JO9-1 waar hij eerst voetbalde en blijft zo toch betrokken bij zijn team.

 

Goede doel

Het doel van Stichting Semmy is het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Ook financiert Stichting Semmy het VUmc te Amsterdam in het onderzoek VONK-Semmy.

Nu zijn er 3 toppers bij fc Harlingen, Alinda, Jori en Lucie, die zich al inzetten tijdens de Run4Semmy op 16 oktober maar samen met Zeerobben gaat fc Harlingen als club óók geld proberen in te zamelen voor Stichting Semmy. Zodat de Stichting verder kan gaan met hun onderzoeken. En voor de familie Metz, die juist nu alle steun hard kunnen gebruiken.

 

Wat gaat er gebeuren?

De kinderen van fc Harlingen en Zeerobben gaan een sponsorloop doen. Zij gaan zo proberen zoveel mogelijk rondjes te rennen op een uitgezet parcours op de kunstgrasvelden van fc Harlingen (250 meter). Voor elk rondje dat zij lopen, krijgen zij een bedrag van de sponsor die zij hebben gezocht zodat elk rondje geld op gaat leveren. Ook kan er gekozen worden voor een vast bedrag.

Eén van die sponsors kunt U zijn maar denk ook eens aan opa’s en oma’s, ooms en tantes, de oppas, de buren, kennissen en vrienden, noem maar op! Want wat zou het fijn zijn wanneer u uw kind kunt helpen om zoveel mogelijk sponsors te vinden.
Na deze sponsorloop zal om 19.00 uur de benefietwedstrijd tussen fc Harlingen 1 en Zeerobben 1 plaatsvinden met aansluitend een verloting waar mooie prijzen bij te winnen zijn. Voor een muzikale ondersteuning zal DJ Quickfinger zorgen.
We eindigen de dag om 22:30 uur.


Uiteraard is iedereen deze middag/avond van harte welkom!

Sport & Recreatie Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Al 313.000 passagiers boekten groen bij Doeksen

10-10-2016

HARLINGEN - Zo’n 313.000 passagiers van Harlingen naar Terschelling en Vlieland hebben sinds de samenwerking van Rederij Doeksen met het FairClimateFund hun overtocht klimaatneutraal gemaakt.

Duurzame energie in Midlum

10-10-2016

MIDLUM - Onder de rook van de REC maar ook aan de voet van windmolens, hield het provinciaal bestuur van GroenLinks zaterdag 8 oktober haar ledenvergadering.

De week van de scheidsrechter

10-10-2016

HARLINGEN - Ook Zeerobben heeft de afgelopen 2 zaterdagen aandacht besteed aan de Week van de scheidsrechter.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear VVV-TIP Harlingen VVV-TIP Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg Vogelaar Audio Vogelaar Audio Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Maatschap Fysiotherapeuten Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12
Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen