Samen de N31 op!

Samen de N31 op!

Samen 1 WKND: vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Run4Semmy

19-10-2016

AMSTERDAM - Afgelopen zondag 16 oktober was het eindelijk zover, de Run4Semmy ging van start!

Al vroeg op pad richting het VU Amsterdam waar de dag voor ons begon. In het VU Amsterdam werden we opgewacht door circa 300 andere enthousiaste hardlopers van jong tot oud inclusief de mensen van Stichting Semmy.

 

Rond 9.00 uur kregen we een prachtige maar ook emotionele speech van John Emmerik, één van de oprichters van Stichting Semmy. In deze speech werd opnieuw duidelijk hoeveel geld er nodig is voor onderzoek naar hersenstamkanker en dat Stichting Semmy dit niet alleen kan. Jaarlijks zijn zij de verplichting aangegaan om € 300.000,00 in te brengen bij het VU om onderzoek te kunnen doen. Voor dit jaar zijn ze er bijna maar de donaties lopen elk jaar terug dus de noodzaak is hoog! En dan is het mooi om te weten dat er na onze actie om geld op te halen voor Stichting Semmy opnieuw in Harlingen een actie op touw is gezet voor deze stichting.

 

Dinsdag 25 oktober slaan fc Harlingen en zmvv Zeerobben namelijk de handen in één en organiseren vanaf 16.00 uur een sponsorloop bij fc Harlingen met aansluitend een benefietwedstrijd tussen de beide clubs!

 

Vanaf 20 september hebben er op verschillende locaties in Harlingen en zelfs 1 in Bolsward collectebussen gestaan en is er enorm veel geld gedoneerd. Naast de collectebussen werd er ook op het rekeningnummer veel gestort en niet te vergeten de statiegeldflessen die door de kinderen zijn opgehaald. Dit alles leverde met elkaar een mooi bedrag op.

Met een grijns van oor tot oor, ondanks het vroege tijdstip van 6.30, konden wij door het gulle geven van iedereen een cheque ter waarde van maar liefst € 1742,50 overhandigen aan Stichting Semmy!

 

Nu kunnen we natuurlijk niet iedereen persoonlijk bedanken, maar bij deze willen wij toch een aantal mensen bedanken die deze actie mede mogelijk hebben gemaakt. Grafisch centrum Harlingen voor het maken van de stickers op de collectebussen, Anna Casparii, Anytime Fitness Bolsward, Bakkerij Elsinga, Bakkerij Overzet, Beautyhouse Jeanette, Haarmode Cats, Intertoys, Jannette’s Hairfashion, Sportcentrum van Hurck, Wally’s, Zwembad Het Derde Haad en voetbalvereniging fc Harlingen waar de collectebussen mochten staan en natuurlijk al die gulle gevers! Ontzettend bedankt!

 

Het doel van deze dag was voor Stichting Semmy, om naast veel geld op te halen, ook te genieten van de run4Semmy. Om dit kracht bij te zetten had de ambassadrice van stichting Semmy, Wendy van Dijk nog een mooie video boodschap voor ons. In deze boodschap werden we naast haar ook toegesproken door de juryleden van The voice of Holland en dit zorgde weer even voor ontlading in de zaal en zo konden wij met veel enthousiasme verschijnen aan de start van de 8 km! Gedreven door het doel, jullie donaties en het prachtige weer hebben wij een mooie dag gehad en zijn we trots dat we dit hebben mogen doen.

 

Namens ons, Lucie, Jori en Alinda, ontzettend bedankt voor jullie medeleven, steun en gulle gift!

 

“Geef kinderen met hersenstamkanker een kans, maak het verschil”

Sport & Recreatie Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Nico Poelsma belandt in hogere sferen

19-10-2016

HARLINGEN - Bij damvereniging Excelsior stonden afgelopen dinsdagavond slechts drie competitiewedstrijden op de rol.

Digi-taalhuis Harlingen

19-10-2016

HARLINGEN - Het volgende persbericht kan door misschien wel 2000 inwoners van de gemeente Harlingen niet of niet goed gelezen worden.

Eikeltjesfeest in de Lichtboei!

19-10-2016

HARLINGEN - Wat ontstond als een brainstorm op vrijdagmiddag in het café, werd al gauw een concreet plan, we organiseren een serieus herfstfeest in Harlingen!

Reacties

Almamater Almamater Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hema Harlingen Hema Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) ForHim Menswear ForHim Menswear
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V.