CDA Harlingen

CDA Harlingen

Het CDA staat voor een toekomst met zingeving en perspectief. Een sterk netwerk met ervaren bestuurders en betrokken politici!
Lees verder...
HOOP

HOOP

Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij - Voor Harlingen is er niet alleen HOOP, maar ook zekerheid voor een mooie toekomst!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Spaar ze alle 24!

Spaar ze alle 24!

Bij PLUS LUNENBORG spaar je nu voor 24 verschillende Mario Kart Koins. Alle favoriete karakters zijn te verzamelen: Mario, Princess Peach, Luigi en nog veel meer!
Lees verder...
ChristenUnie Harlingen

ChristenUnie Harlingen

'Zet je in voor de bloei van de stad waarin je woont, want de bloei van de stad is ook jullie bloei'
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Stem 21 maart lokaal, sociaal en vertrouwd: stem op Harlinger Belang!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
PvdA Harlingen

PvdA Harlingen

Samen voor een sterke & sociale gemeente. Stem 21 maart PvdA Harlingen!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Verantwoord, voortvarend, doelgericht. NU is de tijd voor VVD Harlingen!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Richard Kumbangsila nieuwe trainer van VVH Harlingen heren 1

08-05-2017

HARLINGEN - Voor het seizoen 2017-2018 is Volleybal Vereniging Harlingen zeer blij om te melden dat het de 49-jarige Drachtenaar Richard Kumbangsila heeft weten te strikken als trainer voor Casco Montage/ VVH-heren 1.

Eerder heeft hij clubs als VC Leeuwarden, Turfstekers Drachten en DVC/De Roeken succesvol getraind en nu gaat hij dus aan de slag met het tweede divisieteam in de Friese havenstad.

 

Richard geeft hierover het volgende aan: “voor mij een verassing dat ik medio april werd gevraagd door VVH om bij hen trainer te worden. In eerste instantie was ik niet positief vanwege de grote afstand vanuit mijn woonadres, maar na een proeftraining te hebben gegeven werd ik toch wel enthousiast. Goed ingestelde jonge spelers, die graag willen leren. Mannen met ieder hun eigen kwaliteiten, waarbij ik denk dat er nog meer uit te halen valt als individu maar ook zeker als team. Een uitdaging die ik zeker aan durf te gaan.” 

 

Het bestuur van VVH geeft aan ook zeer content te zijn met de samenwerking. “Gezien de samenstelling van het eerste herenteam, waren wij op zoek naar een trainer met de kwaliteit om jongere spelers écht beter te maken, terwijl ook sportieve ambities niet uit het oog worden verloren. Wij denken dat Richard perfect in dit plaatje past en wensen hem veel succes en plezier bij onze mooie club.”

 

Naast het vastleggen van een trainer voor het eerste herenteam, is VVH ook verheugd te melden dat Ous Spiekstra doorgaat als trainer bij het jonge eerste damesteam van de vereniging. Het afgelopen jaar zijn onder zijn leiding de speelsters van het jonge team flink gegroeid en is meer en meer een team gesmeed voor de toekomst. 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opgeviste handschoenen hergebruikt

08-05-2017

HARLINGEN - Henk Prins is dagelijks bezig met het weghalen van afval en andere ongeregeldheden uit de Waddenzee/Harlinger Haven.

Een laag inkomen en kinderen van 11 tot 18 jaar? Vraag de schoolspullenpas aan

08-05-2017

HARLINGEN - Heeft u een laag inkomen en kinderen van 11 tot 18 jaar die naar het voortgezet onderwijs of MBO gaan?

Besluit uitschrijving BRP

08-05-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek door de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woonachtig is op het adres waar hij ingeschreven staat.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje