Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Visser ATR

Visser ATR

U wilt toch ook de beste prijs voor uw oud ijzer en metalen? Bekijk onze prijzen!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Eurootje!

Eurootje!

Bij Plus Lunenborg: meer dan 100 aanbiedingen voor maar 1 Eurootje!
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans advocaten

Grijmans advocaten

Scheiden vanaf € 130,= all inn vraag naar de mogelijkheden. Locaties in Harlingen en Bolsward. Gratis inloopspreekuur!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de verschillende producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april 2017 gaat de bouw weer los en zijn we open voor publiek. Kom kijken en klim aan boord. Tot dan!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de actuele vacatures bij WestCord Hotels op de Wadden. Solliciteer direct!
Lees verder...

Richard Kumbangsila nieuwe trainer van VVH Harlingen heren 1

08-05-2017

HARLINGEN - Voor het seizoen 2017-2018 is Volleybal Vereniging Harlingen zeer blij om te melden dat het de 49-jarige Drachtenaar Richard Kumbangsila heeft weten te strikken als trainer voor Casco Montage/ VVH-heren 1.

Eerder heeft hij clubs als VC Leeuwarden, Turfstekers Drachten en DVC/De Roeken succesvol getraind en nu gaat hij dus aan de slag met het tweede divisieteam in de Friese havenstad.

 

Richard geeft hierover het volgende aan: “voor mij een verassing dat ik medio april werd gevraagd door VVH om bij hen trainer te worden. In eerste instantie was ik niet positief vanwege de grote afstand vanuit mijn woonadres, maar na een proeftraining te hebben gegeven werd ik toch wel enthousiast. Goed ingestelde jonge spelers, die graag willen leren. Mannen met ieder hun eigen kwaliteiten, waarbij ik denk dat er nog meer uit te halen valt als individu maar ook zeker als team. Een uitdaging die ik zeker aan durf te gaan.” 

 

Het bestuur van VVH geeft aan ook zeer content te zijn met de samenwerking. “Gezien de samenstelling van het eerste herenteam, waren wij op zoek naar een trainer met de kwaliteit om jongere spelers écht beter te maken, terwijl ook sportieve ambities niet uit het oog worden verloren. Wij denken dat Richard perfect in dit plaatje past en wensen hem veel succes en plezier bij onze mooie club.”

 

Naast het vastleggen van een trainer voor het eerste herenteam, is VVH ook verheugd te melden dat Ous Spiekstra doorgaat als trainer bij het jonge eerste damesteam van de vereniging. Het afgelopen jaar zijn onder zijn leiding de speelsters van het jonge team flink gegroeid en is meer en meer een team gesmeed voor de toekomst. 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Opgeviste handschoenen hergebruikt

08-05-2017

HARLINGEN - Henk Prins is dagelijks bezig met het weghalen van afval en andere ongeregeldheden uit de Waddenzee/Harlinger Haven.

Een laag inkomen en kinderen van 11 tot 18 jaar? Vraag de schoolspullenpas aan

08-05-2017

HARLINGEN - Heeft u een laag inkomen en kinderen van 11 tot 18 jaar die naar het voortgezet onderwijs of MBO gaan?

Besluit uitschrijving BRP

08-05-2017

HARLINGEN - Uit onderzoek door de afdeling Dienstverlening en Ondersteuning is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woonachtig is op het adres waar hij ingeschreven staat.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Ondernemersvereniging (HOV) Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Jager Accountancy B.V. De Jager Accountancy B.V. Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Ons Food&Wine Ons Food&Wine Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Brasserie de Jasmijn Brasserie de Jasmijn BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot